DuckJump Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Γειά σας παιδία. Μπορεί κάποιο να μου πει πως να δημιουργίσω μια διάσταση πίνακα σε c++ windows application με το visual studio 2010? Δοκίμασα int x[50]; και αλλες μεθοδους που χρησιμοποιου στη c / c++ και εβγαζε error(s)
DuckJump Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Error 1 error C4368: cannot define 'wq' as a member of managed 'christospap::Form1': mixed types are not supported c:\users\pc\documents\visual studio 2010\projects\christospap\christospap\Form1.h 138 1 christospap
παπι Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Αυτο δεν ειναι c++.... Αυτο ειναι c++ + clr. Ειναι παρα πολυ πιο δυσκολο, εφοσον παιζει με 2 γλωσσες μαλιστα η πρωτη ειναι low level και η αλλη ειναι high level. Τεσπα, εχεις αυτες τις επιλογες array<int> ^myArray = gcnew array<int>(1000); (με τα int να μην ειναι object) array<int^> ^myArray= gcnew array<int^>(1000); (με τα int να ειναι object)
DuckJump Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Το vs 2010 μου βγαζει error στο debuging Error 2 error C1075: end of file found before the left brace '{' at 'c:\users\pc\documents\... εστω και αν δεν εχω γραψει κωδικα. Εψαξα στο google το εχουν και αλλοι αυτο το προβλημα αλλα κανενας δεν λεει το πως μπορεις να το λυσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα