Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω έναν P4 ο οποίος σύμφωνα με δύο τεχνικούς που ρώτησα έκαψε τη μητρική

και μου ζητήσαν 80-100€ για αντικατάσταση.

Η μητρική που έχω είναι η asrock p4vt8+ (τουλαχιστον έτσι γράφει πάνω)

http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P4VT8%2B

και ψάχνοντας βρήκα στις αγγελίες μεταχειρισμένες μητρικές με 15-20€,

επειδή έχω μαυρα μεσάνυχτα μπορει να προτείνει κάποιος

καμία οικονομική λύση μπας και γλυτώσουμε την ανακύκλωση.

Δημοσ.

Φυσικα και δεν θα δωσεις κοντα στα 100 euros σε κανεναν τεχνικο για να σου αντικαταστησει την μητρικη.Δεν αξιζει.

Με τοσο λεφτα περνεις,μνημη,διπυρηνο και μητρικη.

Ποιος ακριβως ειναι ο επεξεργαστης σου και τι συμπτωματα ειχε ετσι ωστε να χρειαστει να το πας σε τεχνικο?

Δημοσ.

Ο επεξεργαστής είναι P4 2,4Ghz FSB800 Socket 478 και το σύμπτωμα είναι, ανοίγω τον υπολογοστή

ακούω το τροφοδοτικό να δουλευει αλλα δεν έχω εικόνα στην οθόνη δοκίμασα και άλλη καρτα

γραφικών αλλα τα ίδια.

Δημοσ.

Ποιο ακριβως ειναι το τροφοδοτικο σου και ποιες καρτες γραφικων δοκιμαζεις?Δωσε μας λιγο περισσοτερες πληροφοριες.

Και για αρχη δοκιμασε να τον ανοιξεις με ενα stickακι μνημης επανω εαν εχεις παραπανω.και αλλαξε τους και θεση.

Επισης εχεις κανενα ηχειο συνδεδεμενο επανω στην μητρικη?ακουγεται κανενα μπιπ?

Βγαλε και μια την μπαταρια επανω απο την μητρικη για κανενα πενταλεπτο αφου εχεις βγαλει το καλωδιο τροφοδοσιας απο πισω και πατα 3-4 φορες το Power button για να ξεφορτισει και να κανεις ενα bios reset.

Επισης κοιτα λιγο επανω στην μητρικη σου για τιποτα σκασμενους πυκνωτες(ξερεις εκεινα τα ψηλα βαρελακια εαν εχουν φουσκωσει λιγο και εχουν οξειδωθεί η εχουν βγαλει κανενα υγρο).

Δημοσ.

Το τροφοδοτικο μου είναι to lc-b350atx

η καρτα γραφικων η ms8808 ver.1a η αλλη καρτα που δοκίμασα αγνοείται.

Ηχείο έχει συνδεμένο αλλα μπιπ δεν ακούω.

Δοκιμασα να βγαλω την μπαταρια και να τη ξεφορτίσω αλλα και πάλι τίποτα.

Και για να γίνω πιο περιγραφικός, πατώντασ το power ακουω το σκληρο και το dvd να δουλεύουν

όπως επίσης και τον ανεμιστήρα του επεξεργαστή. Κατα τα άλλα τίποτα.

Όσο για πυκνωτες εψαξα όπως είδα και για ΄΄ψυχρες΄΄ κολλήσεις αλλα τίποτα εμφανές.

Δημοσ.

Βγαλε λιγο οτι μνημες εχεις πανω.ανοιξε μια τον υπολογιστη χωρις τις μνημες.λογικα δεν θα ανοιξει και θα ακους μπιπ.

εαν ναι μετα ξαναβαλε τες.εαν εχεις 2 sticks μνημης δοκιμασε μονο το ενα και μετα μονο το αλλο.

Το τροφοδοτικο σου δεν ειναι καλο αλλα τεσπα.

Η καρτα γραφικων σου πρεπει να ειναι η TNT2 M64

σιγα την καρτα για να τραβαει ρευμα.

Δημοσ.

Μνήμη έχω μία 512 και το δοκίμασα αλλά και πάλι τίποτα και χωρίς μπιπ παλί.

Μήπως να αρχίσω να σκέφτομαι την αναβάθμηση?

Βρήκα τη κάρτα γραφικών που μου είπες σε καλή τιμή.

Τι λες αξίζει το κόπο?

Δημοσ.

Εβγαλες την μνημη και τον ανοιξες χωρις μνημη και δεν εκανε μπιπ?

Οχι,καρτα γραφικων μην αλλαξεις,δεν χρειαζεται.

Μαλλον η μητρικη τα εχεις παιξει οπως σου ειπαν.

Τι να πω,να μην κανει μπιπ χωρις μνημη πανω απο την στιγμη που εχεις ηχειακι.....

Ας δωσει και καποιος αλλος τα φωτα του.

Δημοσ.

Ανεβασε καμια πραγματικη φωτογραφια απτη μητρικη σου να δουμε μηπως εχει κανενα φουσκωμενο πυκνωτη.

Δημοσ.

Οι λύσεις είναι δύο :

1) Αγοράζεις από εδώ μία μεταχειρισμένη μητρική η οποία όμως για να την αντικαταστήσεις χρειάζεται κάποιες γνώσεις για την συναρμολόγηση,

2)Πας γι' αναβάθμιση ... με 115 € παίρνεις κάτι τέτοιο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.912036 το οποίο είναι τουλάχιστον 2 φορές πιο γρήγορο από αυτό που έχεις αν και 8α σου έλεγα να ρίξεις κάνα 200 να πας 250 να πας σε τίποτα i3

Δημοσ.

Οι λύσεις είναι δύο :

1) Αγοράζεις από εδώ μία μεταχειρισμένη μητρική η οποία όμως για να την αντικαταστήσεις χρειάζεται κάποιες γνώσεις για την συναρμολόγηση,

2)Πας γι' αναβάθμιση ... με 115 € παίρνεις κάτι τέτοιο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.912036 το οποίο είναι τουλάχιστον 2 φορές πιο γρήγορο από αυτό που έχεις αν και 8α σου έλεγα να ρίξεις κάνα 200 να πας 250 να πας σε τίποτα i3

αυτό που δεν κατάλαβα ποτέ είναι γιατί να δώσει πιο πολλά κάποιος για ένα σετ και να μην δωσει λιγότερα για τα ίδια κομμάτια του σετ μεμονωμένα

ανα φέρομαι στην "προσφορά" του eshop

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...