Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 279
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δε διαβασα και τις 16 σελιδες αλλα επειδη ολοι λενε οτι βρισκεις οτι θελεις, μπορει να μου πει καποιος αν υπαρχει firewall που να ελεγχει ποια προγραμματα θα εχουν προσβαση στο νετ, το οποιο να ΜΗΝ χρειαζεται root?

Γιατι εγω δεν εχω βρει και το θεωρω σοβαροτατη ελλειψη...

Δημοσ.

Ότι έχω γράψει ισχύει.

Τα περισσότερα που έχεις γραψει για το ios όντως ισχύουν, αλλα δεν ισχύουν αυτά που γράφεις για το android, οπότε και τα συμπεράσματά σου είναι λαθεμένα. Έχεις βγάλει σαβουρες όλα τα android. Αμα σου δωσει κάποιος σημερα ένα sgs2, κοβω τα χερια και τα ποδιά ότι μόλις μπεις λίγο στο πνεύμα το iPhone θα σου φαίνεται λίγο και η οθόνη του μικρή.. Και τα παιχνίδια (οσα υπαρχουν) θα τα προτιμάς στην μεγάλη οθόνη (μικρότερης ανάλυσής αλλα πολυ καλητερη σε όλα τα αλλα) παρα στο iphone. Ναι αν είσαι gamer θα σου λείψει η ποικιλία game του ios.

Αν αυτό είναι το βασικο κριτήριο μείνει στο ios.

Το iPhone θα σου φαίνεται αστείο μετα.. Ούτε ένα καιρο δε μπορεις να προσθέσεις στην οθόνη.. Μονο εικονίδια τίποτα αλλο.. Δεν έχει αντοχη πλεον στο χρονο, το βαριέσαι. Το android με τα παρα πολλα χρησιμοτατα widget έχει ξεφύγει πολυ σε αυτό τον τομεα πλεον.. Μετα απο jb κάτι γίνεται αλλα 100 φορές χειρότερα απο android.. κάθε λειτουργικό έχει συν και πλην σημερα. Κανένα δεν είναι ολοκληρωτικα καλύτερό , και οποίος θεωρεί για τα πανηγηρια ητε το ένα ητε το αλλο δεν ξερει τι του γίνεται.

android.png

oldnew, δες την ταινία the pirates of silicon valley και στην συνέχεια ψάξε το λίγο στο δίκτυο. Την Xerox αντέγραψαν και οι δυο.

Εχω δει οτιδήποτε έχει σχεση με τον jobs. Όντως απο εκεί αντέγραψε τις ιδέες. Απο τοτε μαλιστα είχε καταλαβει τη δύναμή της πατέντας και προσπάθησε να αγοράσει τα αποκλειστικα δικαιώματα και να πατενταρει γραφικό περιβάλλον και ποντίκι. Λίγο που δεν τον ήξερε ούτε η μανα του, λίγο που λεφτά δεν είχε, δεν το πέτυχε. Αν το έκανε, σήμερα πιθανότατα εκεί που είναι η Microsoft θα ήτανε η apple. Η ουσια παραμένει όμως ότι μπορούσε να προβλέπει τι ζητάει ο κόσμος. Μπορεί να αντέγραψε (γραφ περιβάλλον, ποντίκι κλπ), αλλα τα συνδιαζε όλα αυτά, και έφτιαχνε ένα προϊόν που είχε τεραστία επιτυχία, όταν ποιο σχετικοί από αυτον, που είχαν και το μαχαίρι και το πεπόνι κοιμούνταν ύπνο βαθυ. Ο gates γιατί δεν είχε ποτε την ιδέα να φτιάξει αυτός ένα τέτοιο λειτουργικό τοτε;

Ο jobs το έκανε τοσες φορές, λειτουργικό mac, ipod,iphone, ipad που πρέπει να είναι κάποιος πολυ μικρός άνθρωπος για να μη παραδέχεται το φοβερο ταλέντο του. Τα παραπάνω προϊόντα, άσχετα μεταξύ τους, κάθε φορά κυριαρχούσαν στον τομεα τους απόλυτα. Ποιος άλλος το έκανε ποτε αυτό;

Είχε και ένα σωρο κουσούρια, ούτε αγιοποίηση χρειάζεται. Σχεδόν παντα αργα η γρήγορα τα προϊόντα του ξεπερνιούνται γιατί έχει τη μανια να τα κανει όλα μονός του. Πχ ios. Μπαίνει μονο σε μια συσκευή , δικιά του πάλι.. Ποσο να αντέξει; με μαθηματική ακρίβειά θα ξεπεραστεί απο android και νεα win. Ναι στην αρχή έχουν μειονεκτήματα, αλλα με το πλεονέκτημα να μπαίνουν σε πολλές συσκευες γυρίζει παντα μπούμερανγκ.

android.png

Δημοσ.

Έχει ειπωθεί χιλιάδες φορές. Κανένα os δεν είναι καλύτερο απο το άλλο σε όλους τους τομείς.

Το android πριν 2 χρόνια ήταν σχεδόν, σχεδόν σε όλους τους τομείς πίσω. Αλλά με τα διπύρηνα, και με τόση μεγάλη ποικιλία συσκευών, φαινόταν πως και γρήγορο θα γίνει, χωρίς κολλήματα και ζόρια, (το iphone παραμένει βέβαια πιο ευχάριστο στη χρήση, για ice cream περιμένουμε και θα δούμε), αλλά ελέω και πληθώρας συσκευών, ήταν φανερό πως θα αποκτήσει και τις ίδιες εφαρμογές.

Πλέον, οι σοβαρές και καλές εφαρμογές βγαίνουν και για android και για iphone.

Για παιχνίδια ναι, το iphone υπερέχει, αλλά όταν βγεί iphone με 4άρα οθόνη, αλλιώς κοροιδευόμαστε μεταξύ μας. Η οθόνη του sgs2 είναι πιο απολαυστική και στα παιχνίδια.

Το ui έχω ξαναπεί, στο android δεν μου αρέσει, δεν είναι τόσο ξεκούραστο όσο του iOS. Ενώ το δεύτερο είναι βαρετό μετά απο λίγο καιρό. Των wp7 μου άρεσε περισσότερο απο όλα. Έχεις την αίσθηση ομαλότητας και ευχαρίστησης του iphone, ενώ με το metro ui και τα tiles είναι ακόμα πιο ευέλικτο και άμεσο.

Οι αριθμοί φυσικά δεν μου λένε τίποτα. Ας πάρουμε τις 100 εφαρμογές που χρησιμοποιούνται περισσότερο και ας δούμε ελλείψεις αντιστοιχιών ή πόσο καλοφτιαγμένες είναι οι αντίστοιχες εφαρμογές. Όπως έγραψε και ένας φίλος πιο πριν, έχει να κάνει κυρίως με τα default boxes, buttons κτλ που δίνει το android στους κατασκευαστές. Και για το wp7 ισχύει αυτό.

Έτσι, το ui του συστήματος του εκάστοτε λειτουργικού δένεται και με την εμφάνιση των εφαρμογών. Σε απόδοση δεν υπάρχουν πλέον διαφορές. Ούτε σε ποικιλία.

Τώρα για εξεζητημένες εφαρμογές, ο καθένας αν ψάχνει μια απο δαύτες, μπορεί να δει στο κάθε marketplace τι υπάρχει. Νομίζω πως το iphone σε εξεζητημένες εφαρμογές υπερέχει. Έχω γράψει κι άλλες φορές για cas-μαθηματικές εφαρμογές.

Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με το πόσα κερδίζουν οι developers απο κάθε app όταν το βγάζουν για iOS και για android, πάντως το ίδιο φαίνεται και για το wp7.

Το iOS έχει χάσει πολλούς πελάτες, που πήγαν κυρίως σε sgs2. Ομολογώ πως αυτή τη στιγμή θα πρότεινα σε κάποιον sgs2 ανεξαρτήτως χρημάτων.

Και η apple θα χάσει κι άλλους απο το wp7, που βαδίζει στα χνάρια του, το οποίο wp7 αν είχε τις ίδιες εφαρμογές το iOS θα έπαιρνε πόδι. Τελείως. Καθώς έχει τα ίδια πλεονεκτήματα, που ίσως το android λόγω άλλης φιλοσοφίας δεν θα τα δει ποτέ, ενώ έχει και αρκετά πλεονεκτήματα έναντι του iOS.

Άρα θα έχουμε android απο τη μια και wp7-iOS απο την άλλη. Διαφορετικά τα 2 στρατόπεδα, αλλά το wp7 είναι σίγουρα πιο κοντά στο iOS, με παρόμοιους περιορισμούς, όχι τόσο κομπλεξικούς και παράλογους βέβαια.

Για το επόμενο μου κινητό, θα δυσκολευτώ να διαλέξω ανάμεσα σε nokia wp7 και samsung με ice cream. Οι επόμενοι μήνες θα δείξουν.

Δημοσ.

και χωρίς αυτό υπάρχουν playstation emulators...παιχνίδια του tegra που μπορούν να παιχτούν και χωρίς αυτό..

και μετά σε λέει οτι δεν υπάρχουν παιχνίδια για android.yeah,right

Δεν μιλαμε μονο για αυτο αλλα και για νεου τιτλους αλλα φυσικα και για προσβαση στο PSN.

Δημοσ.

κατσε να σημειώσω το ονομα steevevo γιατι μπορει να γραψεις και πουθενα αλλου αργοτερα και να σε παρει κανεις στα σοβαρα, οχι τιποτε αλλο...να χαιρεσται τα iphone σας. Εγω παλι εχω ενα κινητο με 3.5 οθονη 600ρι επεξεργαστη και 512 ραμ και μαντεψε...δεν το αγορασα 650 ευρω (τοσο εκανε το 3gs). Το πηρα 150. Blade to λενε.

Δημοσ.

Εχω δει οτιδήποτε έχει σχεση με τον jobs. Όντως απο εκεί αντέγραψε τις ιδέες. Απο τοτε μαλιστα είχε καταλαβει τη δύναμή της πατέντας και προσπάθησε να αγοράσει τα αποκλειστικα δικαιώματα και να πατενταρει γραφικό περιβάλλον και ποντίκι. Λίγο που δεν τον ήξερε ούτε η μανα του, λίγο που λεφτά δεν είχε, δεν το πέτυχε. Αν το έκανε, σήμερα πιθανότατα εκεί που είναι η Microsoft θα ήτανε η apple. Η ουσια παραμένει όμως ότι μπορούσε να προβλέπει τι ζητάει ο κόσμος. Μπορεί να αντέγραψε (γραφ περιβάλλον, ποντίκι κλπ), αλλα τα συνδιαζε όλα αυτά, και έφτιαχνε ένα προϊόν που είχε τεραστία επιτυχία, όταν ποιο σχετικοί από αυτον, που είχαν και το μαχαίρι και το πεπόνι κοιμούνταν ύπνο βαθυ. Ο gates γιατί δεν είχε ποτε την ιδέα να φτιάξει αυτός ένα τέτοιο λειτουργικό τοτε;

Ο jobs το έκανε τοσες φορές, λειτουργικό mac, ipod,iphone, ipad που πρέπει να είναι κάποιος πολυ μικρός άνθρωπος για να μη παραδέχεται το φοβερο ταλέντο του. Τα παραπάνω προϊόντα, άσχετα μεταξύ τους, κάθε φορά κυριαρχούσαν στον τομεα τους απόλυτα. Ποιος άλλος το έκανε ποτε αυτό;

Είχε και ένα σωρο κουσούρια, ούτε αγιοποίηση χρειάζεται. Σχεδόν παντα αργα η γρήγορα τα προϊόντα του ξεπερνιούνται γιατί έχει τη μανια να τα κανει όλα μονός του. Πχ ios. Μπαίνει μονο σε μια συσκευή , δικιά του πάλι.. Ποσο να αντέξει; με μαθηματική ακρίβειά θα ξεπεραστεί απο android και νεα win. Ναι στην αρχή έχουν μειονεκτήματα, αλλα με το πλεονέκτημα να μπαίνουν σε πολλές συσκευες γυρίζει παντα μπούμερανγκ.

android.png

Πως εξηγείς τότε ,το γεγονός ότι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού ήταν, είναι και θα είναι η ms?

Γιατί τότε,όσο χάλια κ να ήταν(τώρα είναι καλύτερο κ με το 8 τελειώνει το παιχνίδι) το λογισμικό της,το 90% παράμενε κ παραμένει δικό της?

Δημοσ.

Δε διαβασα και τις 16 σελιδες αλλα επειδη ολοι λενε οτι βρισκεις οτι θελεις, μπορει να μου πει καποιος αν υπαρχει firewall που να ελεγχει ποια προγραμματα θα εχουν προσβαση στο νετ, το οποιο να ΜΗΝ χρειαζεται root?

Γιατι εγω δεν εχω βρει και το θεωρω σοβαροτατη ελλειψη...

Δεν βοηθάω αυτήν την στιγμή μιας και εγώ ξέρω ένα που θέλει root ενώ προσωπικά έχω ένα από την Miui αλλά στο Ice cream Sandwich θα είναι standaR feature.

Δημοσ.

Στεεβο ποσο χρονων εισαι;

Ειχα iphone εχω iPod και εχω nexus s. Οσο για παιχνιδια κινητων μην λεμε βλακειες ολα πατατες ειναι ( με εξαιρεση των νευριασμενων πτηνων και αλλων που εχουν απλο ευχαριστο gameplay) και ειδικα της gameloft. Οσο το παλευουν με γραφικα αλλο τοσο το χανουν με τα παιχνιδια. Τι να το κανω το μουφα δωρο αμα εχει ωραιο περιτυλιγμα; πιο πολυ θα διασκεδασω να παιξω gameboy παρα N.O.V.A. επισης η μονη παιχνιδαρα που εχω παιξει σε ios και android ειναι το demon hunter. 14 ωρες ειχα παιξει.

Δημοσ.

Hatsos ενοίτε πως το ps3 είναι ανώτερο σε γραφικά αλλά και το ipad 2 kai iphone 4s αποδιδουν αρκετά καλά σε παιχνίδια παίξε rage hd να δεις πως ειναι.

Άλλο αυτό, δεν λέω πολύ ωραια γραφικά, και έχω παίξει rage hd. Πέρα απο τα γραφικά όμως δεν βρήκα κάτι που να με τράβηξε να το παίξω. Το πολύ μια ώρα να το έχω παίξει και το έσβησα μετά. Προτιμό να παίξω κάτι απλό και διασκεδαστικό. Αυτά τα παιχνίδια ανοίκουν σε PC και κονσόλες, εκεί που έχεις και controller και σωστό σενάριο και γενικά μπορείς να παίξεις άνετα το παιχνίδι και θα γουστάρεις κιόλας. Άντε βαριά βαριά κάποιο remake απο final fantasy i-ii ή iii να έπαιζα. Και πάλη να παίζεις ένα τέτοιο παιχνίδι χωρίς κοντρόλερ δεν γίνεται.

Δημοσ.

4 vs sgs2

http://www.androidauthority.com/iphone-4-vs-samsung-galaxy-sii-10109/

4s vs sgs2

http://techie-buzz.com/mobile-news/apple-iphone-4s-vs-samsung-galaxy-s-iiwhich-is-the-ultimate-smartphone.html

Στο μονο που πραγματικά υπερέχει το 4s (το s, όχι το απλο) απο οσα αναφέρθηκαν εδω, είναι τα 3d. Έχει γρηγορότερη κάρτα γραφικών.

2 εντελώς τυχαίο συγκριτικά. Και τα 2 βγάζουν τη "σαβουρα" καλητερη. Και το sgs2 δεν είναι η κορυφή των android πλεον.. Κατσε να δουμε τη σύγκρισή με αυτά που έρχονται, με ics κλπ.

android.png

Δημοσ.

Λογικό είναι αφού το gs2 έχει πολύ λιγότερα animations συγκριτικό σε παιχνίδη πρέπει να κάνεις.

Δημοσ.

Στο iOS εφαρμογές επί πληρωμή βγαίνουν προσφορα για δωρεάν download. Στο android market δεν έχω δει κάτι. Οι εφαρμογές στο android market που είναι πι πληρωμή δε βγαίνουν πότε σε προσφορα για δωρεάν download ;

Δημοσ.

Το android market έχει πιο πολλές τζάμπα εφαρμογές αν δεν κάνω λάθος. Και πολλές απο αυτές στο app store πρεπει να τις πληρώσεις. Σαν τακτική πολύ καλή απο μέρους Google

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...