vasilisbilias Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 γεια σας. θα ήθελα να σας ρωτήσω αν κατασκευάσω ενα server για ενα blog περιπου 2000 ατομα καθημερινά αξίζει να δωσω τα χρήματα η μου προτείνεται να ενοικιασω ενα server??
dewn735 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Αν εννοείς να φτιάξεις server για να τον έχεις στο σπίτι σου, όχι - και μόνο το χαμηλό upload της σύνδεσής σου φτάνει
vasilisbilias Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Αν εννοείς να φτιάξεις server για να τον έχεις στο σπίτι σου, όχι - και μόνο το χαμηλό upload της σύνδεσής σου φτάνει γενικα σε όλη τη Ελλάδα ισχύ επειδή δεν έχουμε γρήγορες συνδεσεις??
leukonas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Γενικά δεν αξίζει για 2000 άτομα να έχεις εσύ το κόστος συντήρησης και λειτουργίας.Υπάρχουν τόσες αξιόπιστες λύσεις hosting.
vasilisbilias Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Γενικά δεν αξίζει για 2000 άτομα να έχεις εσύ το κόστος συντήρησης και λειτουργίας.Υπάρχουν τόσες αξιόπιστες λύσεις hosting. επειδη θελω να κατασκεβασω ενα Blog ψαχνω ολλες της λυσεις δεν ειναι σίγουρο οτι θα κανω site απλα περνω ιδέες
dewn735 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 γενικα σε όλη τη Ελλάδα ισχύ επειδή δεν έχουμε γρήγορες συνδεσεις?? Γενικά ισχύει όπου υπάρχει Adsl (asymmetric) αντί για Sdsl (Στην πρώτη σχεδόν όλο το bandwidth της γραμμής πάει στο downloading, στη δεύτερη updoad και download μοιράζονται τη γραμμή 50-50) Και φυσικά ισχύει και το κόστος κατασκευής και συντήρησης ενός τέτοιου υπολογιστή, έξοδα για ρεύμα, χρόνος για αναβαθμίσεις και προστασία, χρήματα για αυθεντικά λειτουργικά (αν πας σε περίπτωση win), κτλ επειδη θελω να κατασκεβασω ενα Blog ψαχνω ολλες της λυσεις δεν ειναι σίγουρο οτι θα κανω site απλα περνω ιδέες Αφού τώρα ξεκινάς να το φτιάχνεις, πόσο είσαι τόσο σίγουρος για τα 2000 άτομα καθημερινά;
vasilisbilias Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 εχω καταληξει σε αυτον το server εχει πολλη καλε τιμές και απεριόριστο χώρο με linux λειτουργικο Γενικά ισχύει όπου υπάρχει Adsl (asymmetric) αντί για Sdsl (Στην πρώτη σχεδόν όλο το bandwidth της γραμμής πάει στο downloading, στη δεύτερη updoad και download μοιράζονται τη γραμμή 50-50) Και φυσικά ισχύει και το κόστος κατασκευής και συντήρησης ενός τέτοιου υπολογιστή, έξοδα για ρεύμα, χρόνος για αναβαθμίσεις και προστασία, χρήματα για αυθεντικά λειτουργικά (αν πας σε περίπτωση win), κτλ Αφού τώρα ξεκινάς να το φτιάχνεις, πόσο είσαι τόσο σίγουρος για τα 2000 άτομα καθημερινά; δεν ειμαι σιγουρος απλα πρεπει να ειμαι ετοιμος
isay Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 .... Αφού τώρα ξεκινάς να το φτιάχνεις, πόσο είσαι τόσο σίγουρος για τα 2000 άτομα καθημερινά; Σωστός!
leukonas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 εχω καταληξει σε αυτον το server εχει πολλη καλε τιμές και απεριόριστο χώρο με linux λειτουργικο δεν ειμαι σιγουρος απλα πρεπει να ειμαι ετοιμος Ναι είναι καλός αυτός που βρήκες.Πάντος θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις με κάτι τίπου blogger που είναι και free και αν έχεις όντως 2000 άτομα και δεν σε καλύπτει το blogger πας σε κάτι άλλο.
vasilisbilias Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Ναι είναι καλός αυτός που βρήκες.Πάντος θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις με κάτι τίπου blogger που είναι και free και αν έχεις όντως 2000 άτομα και δεν σε καλύπτει το blogger πας σε κάτι άλλο. εντάξει δεν λεω να μην ξεκινήσω με blogger πολλοί το επιλέγουν να ασχοληθούν επαγγελματικά άλλα καλύτερα δεν θα ήτανε να ξεκινήσω κάτι ποιο σωστό αν θελω να ασχοληθώ ποιο σοβαρά. εσείς τι μου προτείνεται??
leukonas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Επειδή απο τις ερωτήσεις σου καταλαβαίνω πως δεν έχεις εμεπιρία, ξεκίνα με το blogger και μετα πάς σε κάτι άλλο.
vasilisbilias Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Επειδή απο τις ερωτήσεις σου καταλαβαίνω πως δεν έχεις εμεπιρία, ξεκίνα με το blogger και μετα πάς σε κάτι άλλο. αν ξεκινήσω με blogger στην συνεχεία αν παω σε κατι αλλο πρέπει να επιλέξω αλλο domain επειδή δεν νομίζω να ειναι διαθέσιμο
leukonas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 To domain δεν εχει σχέση με το blogger.....
vasilisbilias Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 To domain δεν εχει σχέση με το blogger..... π.χ αν επιλεξω domain.blogspot.com και ύστερα θελω να επιλέξω κατι αλλο τοτε Το domain.gr δεν θα ειναι διαθεσιμο. αν το insomnia ειχαι αλλο ονομα στο blogger και αλλο σε ενα server Που εχει ενοικιάσει δεν θα σου φαινότανε κάπως ??
leukonas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Φίλε μου έχει μπερδευτεί μάλλον.Το domain δεν έχει σχέση με το blogger.Κλείνεις το domain που θέλεις και μετά μέσα απο τις επιλογές του blogger και απο το control panel του domain σου ρυθμίζεις ώστε το www.insomnia.gr να δείχνει στο insomnia.blogger.com Οδηγίες εδώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα