basilinatraveler Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Λοιπον γεια σας.απαντειστε μ οσοι πιο πολλοι μπορειτε κ φυσικα(αν εχετε ολοι τν διαθεση)διοτι πρεπει ν τονισω οτι ειμαι καινουρια στ blog κ εκτος απο αυτο δν γνωριζω παρα πολλα...τωρα επι τ θεματος,εχω τ κιν.sams.galaxys2.κ μπορω ν πω οτι ειναι υπεροχο αλλα εχω σοβαρο προβλημα μ τν μπαταρια α)τελειωνει απιστευτα γρηγορα β)δν μπορω ν βρω εναν φορτιστη χωρις καλωδια σαν βαση; πηρα μια απαντηση για κατι rom k ordin αλλα πρεπει ν ομολογησω οτι δν κτλβ κ πολλα.(δν ειμαι ξανθια αλλα οδευω)
arxaggelos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Καλώς ήρθες στο φόρουμ (και οχι στο blog ) Καταρχήν πες μας όταν λες ότι κρατάει πολύ λίγο πόσο ακριβώς εννοείς. Είναι γνωστό ότι τα περισσότερα smartphones τελειώνουν πολύ γρήγορα, και το Galaxy S II σίγουρα δεν είναι εξαίρεση. Απλά γράψε πόσο περίπου σου πάει για να δούμε αν είσαι σε νορμάλ επίπεδα.
basilinatraveler Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Ευχαριστωωω παρα πολυδες μ ανοιχτο το wi-fi κραταει πανω κατω μια μερα κ καθε βραδυ πρεπει ν τ φορτιζω.
oldnew Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Ευχαριστωωω παρα πολυδες μ ανοιχτο το wi-fi κραταει πανω κατω μια μερα κ καθε βραδυ πρεπει ν τ φορτιζω. Απο οσο καταλαβαίνω, δεν έχεις καθόλου γνώσεις πανω στο πως να περάσεις μη επίσημο software στο κινητό σου. Δυστυχώς θέλει μια κάποια εμπειρια. Δε στο συνηστω να κανείς κάτι μονή σου. Αν έχεις καποιο φιλο να έχει καλη εμπειρια έστω σε υπολογιστές, αρκετή ώστε να μπορεί να διαβάσει ένα φόρουμ και να μπορεί να εφαρμόσει κάποια πράγματά ανω της απλης χρησης pc, μονο έτσι. Γίνεται περίπου να διπλασιαστεί η μπαταρια σου. Μιλαμε για μεγάλη διάφορα.
basilinatraveler Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Σε ευχαριστω πολυ.εχω κατι φιλους π δουλευουν στ get it now της πολης μ αν ειναι θ απευθυνθω εκει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα