Προς το περιεχόμενο

Belkin N150 Enhanced Wireless Modem Router+Wireless N USB Adapter £20.99 7dayshop , £18.49 Amazon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Belkin N150 Enhanced Wireless Modem Router+Wireless N USB Adapter www.7dayshop.com £20.99

Link

καλη τιμη μαζι με το usb adapter.

http://www.skroutz.gr/s/313546/Belkin-F6D4630nt4A.html

και το adaptorακι ειναι αυτο usb adapter μόνο του πουλιέται πιο ακριβό στην Ελλάδα.

Υπαρχει και εδω(thx Satelite) Link

Επεξ/σία από astymagos
Δημοσ.
Amazon για να ειναι και seller στο amazon λογικα θα στελνει..Αλλα η τιμη που δινει ο φιλος Satellite ακομα καλυτερη..αν με κατι ακομα φτασεις 25Ε θα ειναι free shipping
Δημοσ.

Δεν υπάρχει πουθενά στα Ελληνικά forum το μοντεμ για να δούμε αν και πως δουλεύει αν κλειδώνει καλά και εύκολα στις κωλογραμμές μας. Μόνο 10 τμχ λέει οτι έμεινα;ν στο Amazon.

Δημοσ.

astymagos αν προχωρίσεις στο check out για το link που δίνεις απο το amazon θα πάρεις το εξής μύνημα: We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination.

esertas οτι πληροφορία βρείς δώσε και σε μας ! :-D :mrgreen: :rolleyes:

Δημοσ.

Eχετε ποσταρει αλλο προϊον στο 7dayshop, αλλο στο αμαζον και αλλο στο σκρουτζ... πραγματικα ο,τι να ναι!

Προσοχη γιατι με τα διαφορα μοντελα belkin δημιουργουνται συγχησεις, πχ αυτο του 7days ειναι και μοντεμ (μπαινει σε γραμμη adsl και συγχρονιζει) ενω του αμαζον ΟΧΙ (ειναι απλο ρουτερ), επισης σε αρκετα μοντελα της belkin το wi-fi εχει τραγικη εμβελεια παροτι μπορει να ειναι και ... dual N+!

Δημοσ.

astymagos αν προχωρίσεις στο check out για το link που δίνεις απο το amazon θα πάρεις το εξής μύνημα: We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination.

esertas οτι πληροφορία βρείς δώσε και σε μας ! :-D :mrgreen: :rolleyes:

με βαση τα παρακατω, μου κανει κανονικα check-out.

Ας ειναι απο το αμαζον δεν στελνει παντα Ελλαδα το χω ρωτησει...

Εδω:

Belkin F5Z0141uk N150 Router bundle DSL φαινονται οσοι εχουν International & domestic delivery rates ειναι που στελνουν και Ελλαδα.

Ο 4ος στελνει Ελλαδα αλλα εχει: Postage & Packing: £12.54...

δεν χρειαζεται να ψαχνεις σε αλλους πωλητες με εξτρα μεταφορικα (παρα μονο για συγκριση τιμης).

οταν το amazon λεει "Delivered FREE in the UK with Super Saver Delivery", τότε καλύπτει κ Ελλάδα με δωρεάν μεταφορικά για συνολική παραγγελία πάνω από 25 λίρες (All items except Gift Certificates and non-FBA marketplace items). Σε μερικά προιόντα δεν στέλνει σε ταχ. θυρίδα, αλλά έχω βάλει και θυρίδα χωρίς να αναγράφω ότι ειναι θυρίδα (χωριό σε νησί) κ έρχονται μια χαρά. Εννοείται ότι πρέπει να διαλέξεις τρόπο μεταφοράς αποκλειστικά κ μόνο "Super Saver Delivery".

Για το αρχικό προιόν, έχει δίκιο ο giorginho. Το αντίστοιχο στο amazon είναι εδω στις 28 λιρες. Και σε αυτό υπαρχουν πωλητες πιο φτηνα (απο 20 λιρες) αλλα δεν στελνουν Ελλαδα ή χρεώνουν μεταφορικα). Το παραπανω link ειναι για δωρεαν μεταφορικα.

Δημοσ.

δεν χρειαζεται να ψαχνεις σε αλλους πωλητες με εξτρα μεταφορικα (παρα μονο για συγκριση τιμης).

οταν το amazon λεει "Delivered FREE in the UK with Super Saver Delivery", τότε καλύπτει κ Ελλάδα με δωρεάν μεταφορικά για συνολική παραγγελία πάνω από 25 λίρες (All items except Gift Certificates and non-FBA marketplace items). Σε μερικά προιόντα δεν στέλνει σε ταχ. θυρίδα, αλλά έχω βάλει και θυρίδα χωρίς να αναγράφω ότι ειναι θυρίδα (χωριό σε νησί) κ έρχονται μια χαρά. Εννοείται ότι πρέπει να διαλέξεις τρόπο μεταφοράς αποκλειστικά κ μόνο "Super Saver Delivery".

Για το αρχικό προιόν, έχει δίκιο ο giorginho. Το αντίστοιχο στο amazon είναι εδω στις 28 λιρες. Και σε αυτό υπαρχουν πωλητες πιο φτηνα (απο 20 λιρες) αλλα δεν στελνουν Ελλαδα ή χρεώνουν μεταφορικα). Το παραπανω link ειναι για δωρεαν μεταφορικα.

Εξηγω ακομα και να λεει αμαζον δεν ειναι σιγουρο οτι στελνει Ελλαδα. Και για τους απιστους...

unledkty.png

Δημοσ.

με βαση τα παρακατω, μου κανει κανονικα check-out.

σε καμια περιπτωση δεν ισχυει αυτο παντα.για 2 διαφορετικα προιοντα μου το εβγαζε και οταν πηγαινα να κανω την συναλλαγη και εβαζα ελληνικη διευθυνση μου ελεγε δεν μπορει να αποσταλει.μονο ο τεταρτος στην λιστα που ηταν πολυ ακριβοτερος εστελνε Ελλαδα.και μιλαμε για παραγγελια 200 λιρες

Δημοσ.

Τελικα το εχουμε Ελλαδα με 34 ευρω.Αξιζει ομως;

Το ειχα βρει κ στο carrefour στις εκπτωσεις το πακετο Ν150 στα 38€. (-50%)

Αλλα ποτε δε εβγαλα ακρη αν αξιζει σα ρουτερ.

Αν λετε για το 150 τελικα, μαλλον ψιλομουφα ειναι σα ρουτερ απο οτι ειχα διαβασει τοτε.

εκτος αν δεν εχεις καν Ν ρουτερ, και χρεαζεσαι και το στικ οποτε σιγουρα ναι ;)

Δημοσ.

Σας πιστευω παιδια μην βαράτε!

Απλά λεω ότι και σε μενα μου εβγαζε οτι δεν μπορει να στειλει καποιο προιον (με το ιδιο μηνυμα που λεει ο Genatos) κ οταν εβαλα την ιδια διευθυνση με άλλο "format" μου περασε κανονικα! Ηταν το μικρο κατσαβιδακι λιθιου της bosch. Ειχα δοκιμασει με 4 διευθυνσεις στο νησι. Και το χα κρατησει στην wish list για να ξαναδοκιμασω στην Αθηνα τον χειμώνα, αλλά τελικά ήρθε εδω.

Για δοκιμαστε να παραλλαξετε την διευθυνση σας, φτιαξτε μερικες και πειραματιστειτε.

Δημοσ.

Σας πιστευω παιδια μην βαράτε!

Απλά λεω ότι και σε μενα μου εβγαζε οτι δεν μπορει να στειλει καποιο προιον (με το ιδιο μηνυμα που λεει ο Genatos) κ οταν εβαλα την ιδια διευθυνση με άλλο "format" μου περασε κανονικα! Ηταν το μικρο κατσαβιδακι λιθιου της bosch. Ειχα δοκιμασει με 4 διευθυνσεις στο νησι. Και το χα κρατησει στην wish list για να ξαναδοκιμασω στην Αθηνα τον χειμώνα, αλλά τελικά ήρθε εδω.

Για δοκιμαστε να παραλλαξετε την διευθυνση σας, φτιαξτε μερικες και πειραματιστειτε.

Τι λες ρε μάστορα σιγά μην μετακομίσω κιόλας για να πάρω το κ@λ@ρούτερ!!! :confused:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...