bill@ki Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Γεια σας παιδιά, Εχει χαλάσει η ψύκτρα του επεξεργαστη μου και βρίσκομαι στο εξης δίλλημα.Καταρχην η μητρική μου εχει σοκετ LGA775 και επεξεργαστη pentium στα 3.00GHz. Ψάχνοντας για ανεμιστηράκι και ψυκτρα σε ενα καταστημα ο πωλητής μου πρότεινε την akasa evo 98 ψύκτρα η οποία μου λεει αρκει και δεν χρειαζεται ανεμιστηράκι, αν δεν χρησιμοποιεις το πισι σου στο φουλ, εννοώντας παιχνιδια υψηλών απαιτήσεων. Επισης ανεμιστηρακι η intel δεν βγαζει ξεχωριστα, αλλα μονο μαζι με τον επεξεργαστη μου είπε. Το ερωτημα μου ειναι θα ειμαι ενταξει με την akasa η θα μου ανεβαζει θερμοκρασία; Παιχνιδια μονο 1-2 γενικα παιζω ελαφρια σχετικα. Η να κοιταξω καποια αλλη λύση; Και αν ναι, ποια; Καμια βοήθεια κανεις;
biomecanoid Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 άμα σου αρέσει την παίρνεις και βάζεις ένα ανεμιστηράκι μονος σου αριστερά η δεξιά όπου χωράει ανάλογα με το πως ειναι μέσα το pc σου
bill@ki Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 άμα σου αρέσει την παίρνεις και βάζεις ένα ανεμιστηράκι μονος σου αριστερά η δεξιά όπου χωράει ανάλογα με το πως ειναι μέσα το pc σου Ναι το ξερω οτι μπαινει ανεμιστηρακι 8 χιλιοστων, αλλα το θεμα ειναι μηπως μου κοστισει περισσοτερο από το να πάρω κατι αλλο με τη μια. Επισης γνωριζει ή εχει κανεις την ιδια ψυκτρα χωρις ανεμιστηρακι για να ξερω πανω κατω τι παιζει; Η τιμη ειναι πολυ καλη και γι αυτο επιμενω!
Thanos1972 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Μαλλον το Multirama σου την προτεινε ετσι?Εαν ναι πες του πωλητη να σου δωσει μια τετοια και καθαρισες Cooler Master Hyper TX 3
bill@ki Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 χεχε ναι έτσι είναι .θα παραγγειλω μια τετοια αν ειναι φιλε. να σαι καλα για την βοήθεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα