Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά,

Εχει χαλάσει η ψύκτρα του επεξεργαστη μου και βρίσκομαι στο εξης δίλλημα.Καταρχην η μητρική μου εχει σοκετ LGA775 και επεξεργαστη pentium στα 3.00GHz. Ψάχνοντας για ανεμιστηράκι και ψυκτρα σε ενα καταστημα ο πωλητής μου πρότεινε την akasa evo 98 ψύκτρα η οποία μου λεει αρκει και δεν χρειαζεται ανεμιστηράκι, αν δεν χρησιμοποιεις το πισι σου στο φουλ, εννοώντας παιχνιδια υψηλών απαιτήσεων. Επισης ανεμιστηρακι η intel δεν βγαζει ξεχωριστα, αλλα μονο μαζι με τον επεξεργαστη μου είπε. Το ερωτημα μου ειναι θα ειμαι ενταξει με την akasa η θα μου ανεβαζει θερμοκρασία; Παιχνιδια μονο 1-2 γενικα παιζω ελαφρια σχετικα. Η να κοιταξω καποια αλλη λύση; Και αν ναι, ποια; Καμια βοήθεια κανεις;

Δημοσ.

άμα σου αρέσει την παίρνεις και βάζεις ένα ανεμιστηράκι μονος σου αριστερά η δεξιά όπου χωράει ανάλογα με το πως ειναι μέσα το pc σου

Δημοσ.

άμα σου αρέσει την παίρνεις και βάζεις ένα ανεμιστηράκι μονος σου αριστερά η δεξιά όπου χωράει ανάλογα με το πως ειναι μέσα το pc σου

Ναι το ξερω οτι μπαινει ανεμιστηρακι 8 χιλιοστων, αλλα το θεμα ειναι μηπως μου κοστισει περισσοτερο από το να πάρω κατι αλλο με τη μια. Επισης γνωριζει ή εχει κανεις την ιδια ψυκτρα χωρις ανεμιστηρακι για να ξερω πανω κατω τι παιζει; Η τιμη ειναι πολυ καλη και γι αυτο επιμενω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...