Runner25 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 παιδια πηρατε χαμπαρι οτι στα λιον δε μπορεις να βαλεις καμια αλλη εκδοση windows περα απο τα 7αρια. θα μας τρελανουν αυτοι ρε. αρχιζει και αλλαζει η γνωμη μου για τη απλε και βλεπω οτι με τη πολιτικη της, αντι να κανει αυτο που διαφημιζει δηλαδη τη ζωη του χρηστη ευκολη την κανει δυσκολη χωρις καμια λογικη και αιτια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george263 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 δεν ξέρω κατά πόσο είναι εύκολο να τρέξει ένα λειτουργικό δεκαετίας πάνω σε ένα άλλο λειτουργικό του 2011 . μπορέι να είπα και κοτσάνα τώρα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Palp Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δεν τρέχει πάνω σε άλλο λειτουργικό. Τα κάθε operating system λειτουργεί ανεξάρτητα, απλά επιλέγεις όταν κάνεις boot ποιο θα φορτώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ixthy Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Πραγματικά η Apple έχει βαλθεί να μας διαολίσει. Γάμησαν το ipod nano, κατάργησαν όλο το clickwheel ecosystem, όταν ακόμα πουλάνε ipod classic, γάμησαν το expose, γάμησαν το spaces, και τώρα αυτό; Αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο εεε τι να πω! Πάντως φίλε μου μια λύση είναι να δοκιμάσεις κάνα vmware, parallels, ή virtual box (το τελευταίο είναι δωρεάν). Εγώ σε μακ 3,5 ετών με SL μια χαρά τρέχω τα xp στο fusion και άμα λάχει τρέχω και τα παιχνιδάκια μου αρκεί να μην είναι κάτι πολύ βαρύ... πχ Red Alert 3 και πάνω. Αν και οι τελευταίες εκδόσεις του fusion να καταφέρνουν και κάτι καλύτερο. Πάντως όλα τα παλιά 3D games που έβγαιναν για xp τρέχουν μια χαρά. Εκτός αν έχεις κάτι άλλο στο μυαλό σου οπότε καλό είναι να μας πεις τι ακριβώς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Runner25 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Πραγματικά η Apple έχει βαλθεί να μας διαολίσει. Γάμησαν το ipod nano, κατάργησαν όλο το clickwheel ecosystem, όταν ακόμα πουλάνε ipod classic, γάμησαν το expose, γάμησαν το spaces, και τώρα αυτό; Αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο εεε τι να πω! Πάντως φίλε μου μια λύση είναι να δοκιμάσεις κάνα vmware, parallels, ή virtual box (το τελευταίο είναι δωρεάν). Εγώ σε μακ 3,5 ετών με SL μια χαρά τρέχω τα xp στο fusion και άμα λάχει τρέχω και τα παιχνιδάκια μου αρκεί να μην είναι κάτι πολύ βαρύ... πχ Red Alert 3 και πάνω. Αν και οι τελευταίες εκδόσεις του fusion να καταφέρνουν και κάτι καλύτερο. Πάντως όλα τα παλιά 3D games που έβγαιναν για xp τρέχουν μια χαρά. Εκτός αν έχεις κάτι άλλο στο μυαλό σου οπότε καλό είναι να μας πεις τι ακριβώς... τελικα εβαλα vmware(φοβερο προγραμμα) στο κανονικο μου πσ σε 7αρια. ηθελα να παιξω το thief 3 deadly shadows και ευτυχως τρεχει παρα πολυ καλα και μαλιστα με πατσ για βελτιωμενα textures. αλλα η απλε επιοικως απαραδεκτη παιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Ε, κάπως πρέπει κι εκείνη να σε αποτρέψει από το να βάλεις [αγορασμένα] Windows. Έτσι θα στραφείς σε κάποιο λογισμικό για Mac [VMWare] και τα έσοδα πολύ πιθανόν είναι να καταλήξουν στην ίδια την Apple μέσω του Mac App Store. Βλέπεις πώς το χρήμα πάει από την [αγορασμένη] άδεια των Windows XP που ήθελες πάλι πίσω στην Apple, με μερικά μόνο αρχεία στον σκληρό σου δίσκο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chub Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 μην βιαζεσαι να γραψεις κατι αν δεν το εχεις ψαξει καλα πρωτα ριξε μια ματια εδω και πες μας αν λειτουργησε bootcamp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Palp Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Ε, κάπως πρέπει κι εκείνη να σε αποτρέψει από το να βάλεις [αγορασμένα] Windows. Έτσι θα στραφείς σε κάποιο λογισμικό για Mac [VMWare] και τα έσοδα πολύ πιθανόν είναι να καταλήξουν στην ίδια την Apple μέσω του Mac App Store. Όταν εγκαθιστάς Windows μέσω VWare δεν θέλεις πάλι άδεια; Δεν νομίζω να μην χρειάζεται να αγοράσεις τα Windows ανεξάρτητα αν χρησιμοποιήσεις bootcamp ή πχ parallels. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Ναι, αλλά το χρήμα καταλήγει στην Apple. Και πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Palp Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Γιατί πουλάει άδειες Windows η Apple στο app store; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Runner25 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 μην βιαζεσαι να γραψεις κατι αν δεν το εχεις ψαξει καλα πρωτα ριξε μια ματια εδω και πες μας αν λειτουργησε bootcamp φιλε μου εχεις μακ? εχεις βαλει lion? αν τα ειχες αυτα θα εβλεπες οτι πλεον στο bootcamp δε σου επιτρεπει να βαλεις αλλη εκδοση περα απο τα 7. το θεμα το ανοιξα για αυτο τολογο γιατι δε μπορω να βαλω αυτο που θελω χωρις καποιο ουσιαστικο λογο απλα γιατι η αππλε θεωρησε οτι ετσι ειναι σωστο. την επομενη φορα πρωτου απααντησεις ψαξτο λιγο και αν δεν εχεις ο ιδιος εμπειρια μη ποσταρεις κατι γιατι στη προκειμενη περιπτωση ειναι ανακριβες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Γιατί πουλάει άδειες Windows η Apple στο app store; Για την πλάκα και μόνο: ΑΦΟΥ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ λογισμικό από το ίδιο της το App Store, τα λεφτά πήγαν ΚΑΙ στην Apple. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daniel's_saving_grace Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Υπάρχουν δύο περιπτώσεις για όσους τρέχουν Lion. Να πήραν υπολογιστή που το είχε ήδη εγκατεστημένο ή να είχε SL. Όσοι τον πήραν και είχε SL, ακόμα και αν αναβαθμίστηκαν σε Lion λογικά (διότι δεν μπορώ να το κάνω εγώ) μπορούν να βάλουν κανονικά τα XP και για drivers να χρησιμοποιήσουν το CD των SL. Όσοι πήραν υπολογιστή που είχε ήδη Lion πάλι μπορούν να κάνουν το ίδιο αλλά να "κατεβάσουν" τους bootcamp drivers του SL (δε θεωρώ ότι είναι κάτι τρομερά παράνομο, ίσως μόνο λίγο ) Αν κάποιος έχει ένα από τα νέα μοντέλα που βγήκαν μετά το Lion και για το οποίο χρειάζονται νέοι driver που δεν υπάρχουν στο παλιό bootcamp θα πρέπει να το ψάξει κατά περίπτωση, ίσως υπάρχουν στο site του κατασκευαστή του hardware. Η απόφαση της apple είναι λογική διότι πρώτον δεν απαγορεύει σε όσους έχουν υπάρχον υπολογιστή να βάλουν XP εφόσον θα έχουν το CD των SL ακόμα και αν αναβαθμιστούν σε Lion και δεύτερον διότι δεν μπορούμε να περιμένουμε ότι θα βγαίνουν driver για XP σε νέο hardware ενώ και τα ΧΡ υποτίθεται ότι θα είχαν σταματήσει να πωλούνται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Palp Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 ΑΦΟΥ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ λογισμικό από το ίδιο της το App Store, τα λεφτά πήγαν ΚΑΙ στην Apple. Ποιος με ανάγκασε να πάρω λογισμικό από το appstore. Parallels πχ πουλάνε και καταστήματα λιανικής και μπορείς να το αγοράσεις από τη σελίδα του κατασκευαστή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Όταν σου κοτσάρει το icon του Mac App Store δεύτερο στην Dock, και είσαι νέος χρήστης, δεν νομίζω ότι θα τρέξεις στο πρώτο κατάστημα λιανικής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα