dism Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Παιδιά έχω ένα σοβαρό πρόβλημα με το pc και κοντεύω να το σπάσω. Κάθε φορά που παίζω ένα game, κάνει απο μόνο του reboot. Δοκίμασα πάρα πολλά πράματα. Πρώτα έκανα update όλα τα drivers , directx και γενικώς αναβάθμισα ότι έχει σχέσει με gpu kai cpu, αλλά τίποτα. Μετά άρχισα να ελέγχω τις θερμοκρασίες στο pc αλλά ήταν απολύτως φυσιολογικές. Και τέλος έκανα και format σε περίπτωση που ήταν κάποιος ιός και έβαλα 32-bit windows μην τυχών και φταίει η ram αν και μέχρι πριν εμφανιστεί το πρόβλημα έπαιζα ΟΛΑ τα παιχνίδια χωρίς κανένα πρόβλημα, ενώ τώρα δεν μπορώ να παίξω τίποτα. Τα χαρακτηριστικά του pc είναι: CPU : Intel Core 2 Quad Q9550 , 2.83GHz Ram : 2 Gb GPU : Nvidia GeForce GTX 260, 896MB(έχω βάλει πρόσθετη ψήξη) Και αν θυμάμαι καλά γύρω στα 600W τροφοδοτικό. Το παράξενο είναι οτι ποτέ άλλοτε δεν μου έκανε κάτι τέτοιο και ξαφνικά μια μέρα δεν με αφήνει να παίξω τιποτα.Μπαίνω στο menu του οποιου παιχνιδιού κανονικότατα , αλλα μόλις ξεκινήσει το game , αμέσως κάνει reboot. Παρακαλώ βοηθήστε γιατί αλλιώς θέλει καμια 50 ευρώ για να γίνει και άμα ...
biomecanoid Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Όταν Παίζω Παιχνίδια Το Pc Κάνει Reboot... e μην παιζεις παιχνίδια χαχαχα πέρα από την πλακα αυτό μπορει να είναι χιλιάδες πράγματα θέλουμε more info ποτε γίνετε ακριβώς άμα μπορείς να κανεις duplicate το πρόβλημα άμα θες. άμα εχεις βάλει καινούργιους drivers για τα πάντα άμα παίρνεις σωστά τα temps όσο δημιουργείται το πρόβλημα και όχι με restart και από το βίος το format δεν είναι πανάκεια για κάθε νόσο και κάθε λαλακια του pc
dism Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 1.ποτε γίνετε ακριβώς -Το είπα αυτο :Μπαίνω στο menu του οποιου παιχνιδιού κανονικότατα , αλλα μόλις ξεκινήσει το game , αμέσως κάνει reboot. 2.άμα μπορείς να κανεις duplicate το πρόβλημα άμα θες. -Εδω κάπου σε έχασα... 3.άμα εχεις βάλει καινούργιους drivers για τα πάντα Και αυτό το είπα :Πρώτα έκανα update όλα τα drivers , directx και γενικώς αναβάθμισα ότι έχει σχέσει με gpu kai cpu, αλλά τίποτα( Ενοείται οτι τα έκανα και μετά το format.) 4.άμα παίρνεις σωστά τα temps όσο δημιουργείται το πρόβλημα και όχι με restart και από το βίος -Δεν τα κοιταξα απο το bios με κάτι προγραματάκια το κοίταξα (δεν θυμάμαι τώρα πως λέγονται τα βρήκα σε κάτι forum όπως έψαχνα λύσεις) και τα κοίταξα αμέσως μετά το reboot. Ταυτόχρονα δεν γίνεται γιατί με το που ξεκινάει κλείνει. Οι θερμοκρασίες ήταν απο 40 μέρχι 45 κελσίου.
Moderators Gi0 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Εχεις απενεργοποιημενο το αυτοματο restart σε περιπτωση μπλε οθονης?
Liverpool89 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δες τα παρακατω... ATI εδώ - http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx DirectX εδώ - http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=2DA43D38-DB71-4C1B-BC6A-9B6652CD92A3&displaylang=en vcredist(C++) εδώ - http://support.microsoft.com/kb/259403 PhysX εδώ - http://downloads.guru3d.com/Ageia-|-NVIDIA-PhysX-System-driver-8.04.25-download-1958.html OpenAl εδώ - http://connect.creativelabs.com/openal/Downloads/Forms/AllItems.aspx • Αν έχετε D3d / dx9 errors / missing dll - να κάνετε update το DirectX.! • Αν έχετε Windows / Error Report / Μη εκκίνηση παιχνιδιού / Το παιχνίδι σας πετάει έξω - δεν έχετε τις απαιτήσεις συστήματος !
biomecanoid Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 πολύ σωστά όπως είπε ο φίλος Gi0 το error code από το blue screen θα βοηθούσε πολύ
dism Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Απενεργοποιημένο το έχω δυστυχώς... Και τα updates που πόσταρε ο Liverpool89 τα έκανα, αλλά πάλι τίποτα. Τις απαιτήσεις τις ξεπερνάω για πολύ, και δεν μου βγάζει κανένα απολύτως μύνημα...Το παράξενο είναι οτι έγινε απο την μια μέρα στην άλλη. Την μία μέρα έπαιζα και την άλλη άρχισε αυτό...
Flying_Dutchman Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Ίσως πρέπει να κοιτάξεις το τροφοδοτικό... σε περίπου ίδια κατάσταση, το psu ήταν το πρόβλημα.
dism Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Ναι το σκέφτηκα , αλλά επειδή λεφτά δεν υπάρχουν για τίποτα, πρώτα θέλω να αποκλείσω κάθε άλλη πιθανή περίπτωση ...
biomecanoid Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 ενεργοποίησε το blue screen και κανε πάλι το pc να κολλήσει και μας κανεις post το error code
dism Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δεν βγάζει blue screen ... Το δοκίμασα και έχοντας το επιλεγμένο και όχι ...
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Ο φακελος c:\windows\minidump εχει τιποτα μεσα?Εαν ναι,ποσα αρχεια? Ωρα να ξεκινησεις τα hardware tests.
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δεν υπάρχει τέτοιος φάκελος.... Αρα δεν εχεις παρει κατα πασα πιθανοτητα καποια νορμαλ μπλε οθονη Hardware.Ελεγξε το.Απο gpu μεχρι μνημες,σκληρο και psu.
dism Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Hardware.Ελεγξε το.Απο gpu μεχρι μνημες,σκληρο και psu. Τι είδους ελέγχους να κάνω ??? Εχω κοιτάξει θερμοκρασίες, κοίταξα να είναι οι drivers updated, άνοιξα το tower και καθάρισα gpu και ram απο σκόνες, δεν μπορω να σκεφτώ κάτι άλλο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα