dismemberer Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Παιδες η καρτα γραφικων μου ειναι η Gforce 9800GTX. Η μητρικη μου ειναι η P5K. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522550 Το θεμα μου ειναι οτι η γραφικων μου καηκε και εχω βγει στο ψαξιμο για καινουρια. Υπαρχει κατι να μου προτεινετε? Παρομοια με την 9800 η και λιγο καλυτερη. Ευχαριστω!
Obsidian Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Χμ.. κάηκε. Είσαι σίγουρος ε; Πέρα από αυτό πρέπει να μας πεις πόσα χρήματα θα δώσεις, τι απόδοση (=σε ποια παιχνίδια) περιμενεις και σε τι αναλύσεις παίζεις.
dismemberer Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Δεν παιζω πολλα παιχνιδια ( κανα football manager, κανα wow, αντε και κανα strategy), εχω το ps3 για αυτη τη δουλεια. Αλλα πλεον η 9800 ουτε αυτα δε μπορει να παιξει. Με το που μπαινω σε ενα παιχνιδι βγαζει αρνητικα χρωματα η παει σπαστα τα καρε και μετα μου πεταει μπλε οθονη. Ασε που σημερα μυρισε καμμενο κιολας. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2011 από dismemberer
Obsidian Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Τότε σου προτείνω να πάρεις μία μεταχειρισμενη ATI 4870 αν την βρεις εως 40-50€ ή κάποια GTX 260. Θα σε καλύψουν απόλυτα αν τόσο καιρό η 9800 ήταν εντάξει. Btw την 9800 την δοκίμασες αλλου? Μιας και λες οτι μυρισε καμμενο, μήπως σου κάνει αυτά τα προβλήματα λόγω ελλειματικής ψύξης (χάλασε ο ανεμιστήρας, η θερμοαγώγιμη συναντησε τον Αγιο Πετρο κτλ). Και αν το έχεις πάρει αποφαση να την αποχωριστείς δοκίμασε αυτό.
Thanos1972 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Btw την 9800 την δοκίμασες αλλου? Μιας και λες οτι μυρισε καμμενο, μήπως σου κάνει αυτά τα προβλήματα λόγω ελλειματικής ψύξης (χάλασε ο ανεμιστήρας, η θερμοαγώγιμη συναντησε τον Αγιο Πετρο κτλ). Και αν το έχεις πάρει αποφαση να την αποχωριστείς δοκίμασε αυτό. Με αυτον τον τροπο εφτιαξα μια 1950pro το καλοκαιρι Δοκιμασε το.δεν χανεις και τιποτα.
STORM1978 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 και εγω μια 7600GT το καλοκαιρακι και δουλευει μια χαρα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα