kousman Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 φτιαχνω ενα blog στο wordpress και ηθελα να βαλω καποιο plugin αλλα δεν βρισκω από που γινεται αυτό ..εννοω δεν το βρισκω στον πινακα ελεγχου (εκει που επεξεργάζεσαι ολο το blog) . ειναι πρωτη φορα που φτιαχνω blog και δεν εχω εμπειρια οποτε μπορει να λεω βλακιες
NiKoS WSN Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 φτιαχνω ενα blog στο wordpress και ηθελα να βαλω καποιο plugin αλλα δεν βρισκω από που γινεται αυτό ..εννοω δεν το βρισκω στον πινακα ελεγχου (εκει που επεξεργάζεσαι ολο το blog) . ειναι πρωτη φορα που φτιαχνω blog και δεν εχω εμπειρια οποτε μπορει να λεω βλακιες Το plugin θα το βρεις από το google, (η ρωτάς κάτι που θες και σου προτείνουμε εμείς), το κατεβάζεις στο pc σου και από το pc σου το κάνεις install στο wordpress!
_tasos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Μπορείς να ψάξεις και να εγκαταστήσεις μέσα από το wordpress αρκετά plugins. Πηγαίνεις στο Plugins -> Add new και εκεί μπορείς να ψάξεις ότι θέλεις. Πρέπει να είσαι admin στο blog για να έχεις δικαιώματα να εγκαταστήσεις plugins.
kousman Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 ναι αυτο ειναι το προβλημα μου δεν υπαρχει στο "interface του πινακα ελεγχου " του blog η ετικετα plugin
fastinos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Το Blog σου το εχεισ φτιάξει στο wordpress.com με μορφή χχχχχχχ.wordpress.com ? ή εχεις αγορασει domain και έχεις κατεβάσει το wordpress από το wordpress.org?
NiKoS WSN Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Το Blog σου το εχεισ φτιάξει στο wordpress.com με μορφή χχχχχχχ.wordpress.com ? ή εχεις αγορασει domain και έχεις κατεβάσει το wordpress από το wordpress.org? Όντως γιατί αν έχει το blog εκεί αλλάζουν τα πράγματα!
kousman Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 sorry που δεν το διευκρίνισα αλλα δεν εχω αγορασει domain ...ειναι σε μορφη χχχχχχχ.wordpress.com ... τι κανω σε αυτη την περιπτωση ? δεν εχει plugin ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα