Elfis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Γεια σας, είμαι κάτοχος της ASUS EN9600 GT 1gb HDMI ( Link ) στον πύργο μου. Την έχω 3 χρόνια και κάτι. Είμαι υπερευχαριστημένος από την κάρτα αλλά προχθές παρατήρησα μέσο του Asus SmartDoctor ότι από εκεί που δούλευε στους 45C χωρίς να παίζω game τώρα δουλεύει στους 85C+. H ψήκτρα της σταμάτησε να λειτουργεί. Όταν την κουνάω λίγο με το χέρι ξεκινάει να δουλεύει, ρίχνει λίγο την θερμοκρασία αλλά μετά 4-5 λεπτά σταματάει πάλι. Προφανώς έχει χαλάσει η ψήκτρα της. Γνωρίζετε αν μπορώ να βρω την συγκεκριμένη ψήκτρα στο εμπόριο και αν ναι που? Επίσης υπάρχει καμιά περίπτωση να μην έχει χαλάσει η ψήκτρα και να παίζει κάτι άλλο?
Obsidian Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Όταν λές ψύκτρα, αναφέρεσαι προφανώς στο ανεμιστήρα. Πόση σκόνη έχει η καρτα πάνω της? Άρχισε ξεσκόνισμα της κάρτας + λάδωμα του ανεμιστήρα και θα είσαι εντάξει.
Elfis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Όταν λές ψύκτρα, αναφέρεσαι προφανώς στο ανεμιστήρα. Πόση σκόνη έχει η καρτα πάνω της? Άρχισε ξεσκόνισμα της κάρτας + λάδωμα του ανεμιστήρα και θα είσαι εντάξει. Δεν έχει σκόνη πάνω. Το θέμα είναι στον άξονα του ανεμιστήρα τι έχει από σκόνη κτλ. Επειδή δεν έχω αέρα εδώ που είμαι, το pc εδώ και 3 χρόνια που το έχω το καθαρίζω με ηλεκτρική σκούπα, τσιμπιδάκια κτλ . Πιθανόν στα κρυφά σημεία που δεν φαίνονται με το μάτι να έχει σκόνη. Μπορώ πάντως εύκολα να βγάλω τον ανεμιστήρα χωρίς να γίνει ζημιά έτσι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα