Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρχιζω και εγω να μπαινω στο κοσμο του twitter γιατι μου αρεσε η ιδεα να κανω follow για ειδησεις κλπ. Δεν μπορω να καταλαβω ομως τι σημαινει οταν σε ενα tweet βλεπω πχ. #basket.

Επισης οταν κανω tweet με @ σε ενα φιλο μου σημαινει οτι αυτο το βλεπει μονο αυτος?

Δημοσ.

Αρχιζω και εγω να μπαινω στο κοσμο του twitter γιατι μου αρεσε η ιδεα να κανω follow για ειδησεις κλπ. Δεν μπορω να καταλαβω ομως τι σημαινει οταν σε ενα tweet βλεπω πχ. #basket.

Επισης οταν κανω tweet με @ σε ενα φιλο μου σημαινει οτι αυτο το βλεπει μονο αυτος?

το @ συμαινει οτι λες για καποιο ατομα πουχου

@killer76

και τοτε αυτος λαμβάνει μια ειδοποίησε

το # δεν ξερω αλλα θελω να μαθω -.-

Δημοσ.

to #... ειναι το λεγομενο hashtag

για το @,οχι εμφανιζεται κανονικα στα tweet σου.Αν θες να στειλεις κατι χωρις να το δουν οι αλλοι χρησιμοποιεις Direct Message(DM)

Δημοσ.

ααα καταλαβα για το @

τωρα ακουστε τι παρατηρησα. Εχω φτιαξει λιστες news, Fun κλπ. οτι κανω retweet απ εκει δεν φαινεται στο timeline ενω οτι κανω retweet απο καποιον που δεν τον κανω follow φαινεται κανονικα στο timeline

to #... ειναι το λεγομενο hashtag

Πηγα να μπω αλλα δεν δουλευει το λινκ

• Members
Δημοσ.

Το hashtag είναι μια μορφή ετικέτας (tag) που περιλαμβάνει στην αρχή της το σύμβολο # (hash) και προορίζεται για να εμφανίζεται μέσα σε ένα κείμενο (καί όχι σε ξεχωριστό σημείο, όπως π.χ. εμφανίζονται τα tags στα blogs). Είναι ένας τρόπος για να κατηγοριοποιήσεις θεματικά ένα tweet, αφού μια λέξη με το # στην αρχή της γίνεται αυτόματα link από το Twitter, οπότε επιλέγοντάς τη θα δεις όλα τα tweets που περιλαμβάνουν το ίδιο hashtag.

Δημοσ.

To Direct Message από που το στέλνουμε??!

Edit: Ακυρο, το βρήκα. Το σημαντικό είναι ότι πρέπει και ο άλλος να σε παρακολουθεί για να του στείλεις DM

• 11 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...