killer76 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Αρχιζω και εγω να μπαινω στο κοσμο του twitter γιατι μου αρεσε η ιδεα να κανω follow για ειδησεις κλπ. Δεν μπορω να καταλαβω ομως τι σημαινει οταν σε ενα tweet βλεπω πχ. #basket. Επισης οταν κανω tweet με @ σε ενα φιλο μου σημαινει οτι αυτο το βλεπει μονο αυτος?
dimitrisOS Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Αρχιζω και εγω να μπαινω στο κοσμο του twitter γιατι μου αρεσε η ιδεα να κανω follow για ειδησεις κλπ. Δεν μπορω να καταλαβω ομως τι σημαινει οταν σε ενα tweet βλεπω πχ. #basket. Επισης οταν κανω tweet με @ σε ενα φιλο μου σημαινει οτι αυτο το βλεπει μονο αυτος? το @ συμαινει οτι λες για καποιο ατομα πουχου @killer76 και τοτε αυτος λαμβάνει μια ειδοποίησε το # δεν ξερω αλλα θελω να μαθω -.-
b_real Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 to #... ειναι το λεγομενο hashtag για το @,οχι εμφανιζεται κανονικα στα tweet σου.Αν θες να στειλεις κατι χωρις να το δουν οι αλλοι χρησιμοποιεις Direct Message(DM)
killer76 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 ααα καταλαβα για το @ τωρα ακουστε τι παρατηρησα. Εχω φτιαξει λιστες news, Fun κλπ. οτι κανω retweet απ εκει δεν φαινεται στο timeline ενω οτι κανω retweet απο καποιον που δεν τον κανω follow φαινεται κανονικα στο timeline to #... ειναι το λεγομενο hashtag Πηγα να μπω αλλα δεν δουλευει το λινκ
Members gsarig Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Members Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Το hashtag είναι μια μορφή ετικέτας (tag) που περιλαμβάνει στην αρχή της το σύμβολο # (hash) και προορίζεται για να εμφανίζεται μέσα σε ένα κείμενο (καί όχι σε ξεχωριστό σημείο, όπως π.χ. εμφανίζονται τα tags στα blogs). Είναι ένας τρόπος για να κατηγοριοποιήσεις θεματικά ένα tweet, αφού μια λέξη με το # στην αρχή της γίνεται αυτόματα link από το Twitter, οπότε επιλέγοντάς τη θα δεις όλα τα tweets που περιλαμβάνουν το ίδιο hashtag.
killer76 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Παιδια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας. Επιασα το νοημα του twitter και τελικα το γουσταρω πολυ
xpapias Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 To Direct Message από που το στέλνουμε??! Edit: Ακυρο, το βρήκα. Το σημαντικό είναι ότι πρέπει και ο άλλος να σε παρακολουθεί για να του στείλεις DM
Rightman Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα και sorry για το ξεθάψιμο αλλα βρήκα ενα ενδιαφέρον σχολιασμό για το Twitter απο το Jordan Peterson
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα