Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα,εχω την παρακατω συνθεση

Mobo --> Asus P6T SE

cpu --> Intel i7-920

hdd --> WD caviar black 1TB (WD1001FALS)

ram --> Corsair 3GB DDR3-1333 (TR3X3G1333C9G)

Gpu --> asus 9800 GT

σκεφτομαι να αναβαθμισω μονο την ram με καποια στα 8gb, ακουω προτασεις με max price τα 70 ευρω!

Δημοσ.

τωρα μολις ειδα το παραπανω σχολιο του terry308....παιζει κατι τετοιο? ειναι συμβατες αυτες που μου προτεινες?

εγω εχω παρει τις μπλε δεν τις εχω δοκιμασει ακομα και λενε απο εξω οτι ειναι για

cpu AMD phenom INTEL i3 - i5 - i7

Δημοσ.

απο τι καταλαβα ειναι μεν συμβατες αλλα θα παιζουν σε double channel....οποτε σκεφτηκα το εξης,να παρω αλλη μια 3αδα απο τις ιδιες και να τις βαλω στα 3 ελευθερα slots....παιζει καποιο ρολο απο πλευρα αποδοσης που θα της εχω σε διαταξη 6χ1gb ?

Δημοσ.

απο τι καταλαβα ειναι μεν συμβατες αλλα θα παιζουν σε double channel....οποτε σκεφτηκα το εξης,να παρω αλλη μια 3αδα απο τις ιδιες και να τις βαλω στα 3 ελευθερα slots....παιζει καποιο ρολο απο πλευρα αποδοσης που θα της εχω σε διαταξη 6χ1gb ?

η μητρικη σου εχει θεση για 6 μνημες;

Δημοσ.

η μητρικη σου εχει θεση για 6 μνημες;

s1366 ειναι ...

υπαρχει και σε λινκ στο 1ο post του ...

Κανένα πρόβλημα , αρκεί να είναι στο ίδιο χρώμα (αν βρεις άλλο σετάκι κι όχι ακριβώς τις ίδιες)

Δημοσ.

κανενας αλλος παιδια τιν γνωμη του? πως θα αποδιδει καλυτερα το συστημα? με 6χ1gb triple channel 1333mhz η πχ 2χ4gb dual channel με higher frequency στα 1600mhz??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...