Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια φιλη μου φοιτητρια θελει ενα laptop. Μετα απο αρκετο ψαξιμο ωστε να βρουμε κατι καλο μεταξυ τιμης και ποιοτητας καταληξαμε σε αυτο: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.902519

Θελω τη γνωμη σας παιδια, τι λετε εσεις?

ευχαριστω εκ των προτερων περιμενω τις απαντησεις σας

Δημοσ.

ευχαριστω για τις απαντησεις σας παιδια. η φιλη μου διαθετει μεχρι τα 450 αποτι μ ειπε, αλλα λογικα θα μπορει ισως να δωσει κατι παραπανω. Παντως για αυτο το Acer που σας εδειξα τι λετε?

Δημοσ.

Παντως για αυτο το Acer που σας εδειξα τι λετε?

Oχι δεν αξίζει, το dell που σου πρότεινα παραπάνω ειναι στα ιδια χρήματα και στα σημεία λιγο καλύτερο,και μια διευκρίνηση κανένα απο τα δυο λαπτοπ(dell,acer) δεν ειναι για παιχνίδια!

Δημοσ.

το γνωριζω φιλε μου, δεν ενδιαφερεται για παιχνιδια. δηλαδη προτεινεις το dell ε? ειδα οτι εχει λιγοτερη ram απο το acer αλλα πιο δυνατο επεξεργαστη.

Δημοσ.

Η μνήμη του dell ειναι μικρότερη αλλα λίγο ποιο γρήγορη ,για απλή χρήση 2 γιγα μνήμη ειναι αρκετά, με πολύ λίγα χρήματα(25-30Ε) μπορείς να βάλεις άλλα 2 γιγα,εχει και μεγαλύτερο σκληρό δίσκο.

Δημοσ.

Η μνήμη του dell ειναι μικρότερη αλλα λίγο ποιο γρήγορη ,για απλή χρήση 2 γιγα μνήμη ειναι αρκετά, με πολύ λίγα χρήματα(25-30Ε) μπορείς να βάλεις άλλα 2 γιγα,εχει και μεγαλύτερο σκληρό δίσκο.

Συγκεκριμενα με 15 ευρω το πολυ. ;)

Link

+1 και απο εμενα στο dell που προτεινει ο φιλος votritis.

Δημοσ.

Πάρε αυτό που πήραμε και εμείς τώρα… Για λίγες ημέρες η QUEST αντιπροσωπεία. Κάνουν προσφορά αυτό εδώ το λαπτοπ με 420 ευρώ.. Έχει 2 γιγα μνήμη, αλλά 500 σκληρό. Ταυτόχρονα έχουν πολύ καλη ποιότητα και εγγύηση κατασκευής όπως τα IBM..

Δυστυχώς δίνουν 1 έτος εγγύηση, αλλά εάν θες, αγοράζεις άλλα 3 χρόνια μετά..

http://www.skroutz.gr/s/331296/Lenovo-Edge-15-i3-370-2GB-500-15-6-W7HP.html

εμείς το αγοράσαμε από κατάστημα ηλεκτρικών στο νησί μου, λόγο ότι συνεργάζεται και με quest....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...