corrupted Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Πως μπορω να κανω mirror τους φακελους core, extra και community στο δισκο μου? Με τι software? Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 καντο λιγο πιο λιανα. θες ολα τα περιεχομενα των core, extra και community στον δισκο σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corrupted Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Ναι, αλλα να συγχρονιζονται με τις αλλαγες που γινονται συνεχως (να μπαινουν τα νεα πακετα, να σβηνονται τα παλια κ.τ.λ.) Οπως γινεται στους http/ftp mirrors... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 γιατί θες να το κάνεις αυτό? δε χρησιμεύει κάπου δεν ξέρω πως γίνεται αλλά σίγουρα θα θες πολύ χώρο και bandwidth Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corrupted Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 20GB ειναι ολα, αυτη τη στιγμη. Για τα i686 μιλαω... Βασικα τα κατεβασα ολα, αφαιρεσα κατι παιχνιδια απο το community που ποιανουν πολυ χωρο, κατι i18n και αρκετα αλλα που δεν μου χρειαζονται, και τo κατεβασα στα 7,5 GB. Τα εβαλα σε ενα dual layer dvd και εχω βαλει σαν server το file:///mnt/dvd. Οποτε εγκαθιστω κατι τοπικα απο το dvd. Δεν θα ηταν ωραια λοιπον να τα εχουμε ολα ανα πασα στιγμη στο δισκο μας για να μην τα κατεβαζουμε? Και ποιο ωραια ακομα αν ειναι συγχρονισμενα. Στους mirrors βλεπω αρχεια lastsync. Τι software εχουν αραγε??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
otommod Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Και γιατί να πρέπει να κανεις update και software το οποιο δεν πρόκειται να χρησιμοποίσης ποτε? Έτσι και αλλιώς όλα είναι άμεσα διαθέσιμα. Δεν καταλαβαίνω τι θα κερδίσεις έτσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 H χρηση που θα μπορουσα να σκεφτω ειναι να φτιαξεις local repo και να μοιραζεις σε αλλα μηχανηματα στο δικτυο σου. Αλλα οταν μιλαμε για ενα μηχανημα, δεν νομιζω να αξιζει τον κοπο οπως λενε και ολα τα παιδια. Αν μιλαμε βεβαια για τη χαρα της γνωσης και εχεις bandwidth για ξοδεμα,go for it Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corrupted Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Αν μιλαμε βεβαια για τη χαρα της γνωσης Αυτο. Απλα θελω να στησω το δικο μου mirror, AN γινεται. Εστω κι'αν δεν εχει και τοσο μεγαλη χρησιμοτητα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Για ριξε μια ματια https://bbs.archlinu....php?pid=753574 και https://wiki.archlin...hp/Local_Mirror Φανταζομαι θα δεις το Warning που αναφερουν και οι ιδιοι στο wiki σχετικα με το bandwidth και το alternative που προτεινουν. Network Shared Pacman Cache Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corrupted Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Μαλιστα. Με rsync λοιπον γινεται... Αμα το ηξερα θα τα ειχα κατεβασει ετσι και οχι χυμα με wget. Thanks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα