Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα ήθελα να σας ρωτήσω αμα γνωρίζει καποιος φιλος που μπορώ να βρώ τον κώδικα της παρακάτω δημοσίευσεις : "S. Shahbazpanahi, M. Beheshti, A.B. Gershman, M. Gharavi-Alkhansari, K.M. Wong Minimum variance linear receivers for multi-access MIMO wireless systems with space-time block coding". Σας ευχαριστώ...

Δημοσ.

Αδερφέ... ζητάς πού υπάρχει ένας κώδικας από ένα άρθρο...

Μήπως να δεις πώς υλοποιήσανε αυτό που περιγράφουν, είτε διαβάζοντας το άρθρο είτε ψάχνοντας την βιβλιογραφία που παραθέτουν;

Γιατί αλλιώς δεν.

Δημοσ.

πιστεψε με δεν ειναι τοσο ευκολο.απο κει και περα εγω παρακαλω αμα καποιος ξερει να μου πει.αυτο το sedumi δεν ξερω τι ειναι.καλος θα το δω και αυτο το sedumi. ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Εμένα μου φαίνεται οκ να ζητάς να χρησιμοποιήσεις κάτι που υπάρχει έτοιμο. Θεωρώ πολύ μεγάλη την πιθανότητα να το προγραμματίσεις λάθος, να χάσεις πολύ χρόνο και στο τέλος να μην είναι τόσο καλά δοκιμασμένο, όσο αυτό που το έγραψε αυτός που ανέπτυξε τον αλγόριθμο.

Δημοσ.

Ναι οκ είναι απλά από την μέχρι τώρα σχετικά μικρή μου εμπειρία δεν έχω πετύχει να δημοσιεύονται και κώδικες μαζί

με papers που βγάζει ο κάθε ένας, ή τουλάχιστον είναι πολύ σπάνιο. Κάτι που μπορείς να κάνεις πάντα είναι να επικοινωνήσεις

με τον author του άρθρου και να δεις τι θα σου πει κι αυτός.

Δημοσ.

Δεν είπε κανείς να ΜΗΝ το χρησιμοποιήσει. Αλλά το να ζητάει τον κώδικα, και όχι τον αλγόριθμο, για κάτι που είναι δημοσιευμένο σε άρθρο είναι... λίγο άστοχο. Είτε θα βρει τους authors και θα ζητήσει πληροφορίες είτε θα βρει κάποιον που κάνει έρευνα πάνω σε αυτό το κομμάτι, εάν είναι νέο άρθρο, και θα ζητήσει βοήθεια.

Έτσι, στο χύμα, σε ένα forum... λίγο χλωμό να βρει βοήθεια.

Δημοσ.

Είτε θα βρει τους authors και θα ζητήσει πληροφορίες είτε θα βρει κάποιον που κάνει έρευνα πάνω σε αυτό το κομμάτι, εάν είναι νέο άρθρο, και θα ζητήσει βοήθεια.

Έτσι, στο χύμα, σε ένα forum... λίγο χλωμό να βρει βοήθεια.

Μάι πόιντ εξάκτλυ (δε με αφήνει να χρησιμοποιήσω αγγλικούς χαρακτήρες) :P

Δημοσ.

κοιταξε να δεις εγω εκανα την προσπαθεια μου σε φορουμ.απο κει και περα δεν χανεις και τπτ.δεν εχασα ουτε κερδισα μια ερωτησει εκανα και πιστευα επειδη εδω εχει λαο μηπως γνωριζει καποιος.μην με μαλωνεις.οκ.να ειστε καλα θα προσπαθησω αλλου.ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Καλά όπως και να'χει δεν έχασες τίποτα. Ούτε και σ'εμάς ήταν κόπος να απαντήσουμε

Κουβέντα κάνουμε στην τελική :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...