michalinos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 θα ήθελα να σας ρωτήσω αμα γνωρίζει καποιος φιλος που μπορώ να βρώ τον κώδικα της παρακάτω δημοσίευσεις : "S. Shahbazpanahi, M. Beheshti, A.B. Gershman, M. Gharavi-Alkhansari, K.M. Wong Minimum variance linear receivers for multi-access MIMO wireless systems with space-time block coding". Σας ευχαριστώ...
Timonkaipumpa Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Αδερφέ... ζητάς πού υπάρχει ένας κώδικας από ένα άρθρο... Μήπως να δεις πώς υλοποιήσανε αυτό που περιγράφουν, είτε διαβάζοντας το άρθρο είτε ψάχνοντας την βιβλιογραφία που παραθέτουν; Γιατί αλλιώς δεν.
michalinos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 πιστεψε με δεν ειναι τοσο ευκολο.απο κει και περα εγω παρακαλω αμα καποιος ξερει να μου πει.αυτο το sedumi δεν ξερω τι ειναι.καλος θα το δω και αυτο το sedumi. ευχαριστω πολυ
insomniaK Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Εμένα μου φαίνεται οκ να ζητάς να χρησιμοποιήσεις κάτι που υπάρχει έτοιμο. Θεωρώ πολύ μεγάλη την πιθανότητα να το προγραμματίσεις λάθος, να χάσεις πολύ χρόνο και στο τέλος να μην είναι τόσο καλά δοκιμασμένο, όσο αυτό που το έγραψε αυτός που ανέπτυξε τον αλγόριθμο.
GKNSB Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Ναι οκ είναι απλά από την μέχρι τώρα σχετικά μικρή μου εμπειρία δεν έχω πετύχει να δημοσιεύονται και κώδικες μαζί με papers που βγάζει ο κάθε ένας, ή τουλάχιστον είναι πολύ σπάνιο. Κάτι που μπορείς να κάνεις πάντα είναι να επικοινωνήσεις με τον author του άρθρου και να δεις τι θα σου πει κι αυτός.
Timonkaipumpa Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δεν είπε κανείς να ΜΗΝ το χρησιμοποιήσει. Αλλά το να ζητάει τον κώδικα, και όχι τον αλγόριθμο, για κάτι που είναι δημοσιευμένο σε άρθρο είναι... λίγο άστοχο. Είτε θα βρει τους authors και θα ζητήσει πληροφορίες είτε θα βρει κάποιον που κάνει έρευνα πάνω σε αυτό το κομμάτι, εάν είναι νέο άρθρο, και θα ζητήσει βοήθεια. Έτσι, στο χύμα, σε ένα forum... λίγο χλωμό να βρει βοήθεια.
GKNSB Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Είτε θα βρει τους authors και θα ζητήσει πληροφορίες είτε θα βρει κάποιον που κάνει έρευνα πάνω σε αυτό το κομμάτι, εάν είναι νέο άρθρο, και θα ζητήσει βοήθεια. Έτσι, στο χύμα, σε ένα forum... λίγο χλωμό να βρει βοήθεια. Μάι πόιντ εξάκτλυ (δε με αφήνει να χρησιμοποιήσω αγγλικούς χαρακτήρες)
michalinos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 κοιταξε να δεις εγω εκανα την προσπαθεια μου σε φορουμ.απο κει και περα δεν χανεις και τπτ.δεν εχασα ουτε κερδισα μια ερωτησει εκανα και πιστευα επειδη εδω εχει λαο μηπως γνωριζει καποιος.μην με μαλωνεις.οκ.να ειστε καλα θα προσπαθησω αλλου.ευχαριστω πολυ
GKNSB Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Καλά όπως και να'χει δεν έχασες τίποτα. Ούτε και σ'εμάς ήταν κόπος να απαντήσουμε Κουβέντα κάνουμε στην τελική
Προτεινόμενες αναρτήσεις