makaros86 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα σε όλους! Έχω ένα στικάκι internet της wind και δεν μπορώ να συνδεθώ. Κάνω κανονικά εγκατάσταση 'βλέπει το στικάκι αλλα στο εικονίδιο της wind μου βγάζει ''no device''... Τί άλλο να κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dbzakias2 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Να παρεις την wind τηλεφωνο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makaros86 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 και λες να μου πούν ε;... Μπαααα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Σε τι λειτουργικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsaki191 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 το εχω και εγω αυτο το προβλημα. απλα πρεπει να βαζεις-βγαζεις το στικακι 2-3 φορες και μετα να ανοιγεις το wind connection manager. Στο snow λειτουργουσε κανονικα. Στα lion εχει αυτό το πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα