Προς το περιεχόμενο

Steam: GTA COMPLETE PACK 7,49 EURO [ΕΛΗΞΕ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι λιγο ασχετος.

To steam to κατεβαζω και μετα ακομα κ να κανω format πχ μπορω να ξανακατεβασω οτι εχω αγωρασει?

Ναι

Δημοσ.

Όπως επίσης αν δεν κάνω λάθος σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις backup τα παιχνίδια σε DVD. Ίσως και σκληρό δίσκο πλέον... αν και κάλλιστα μπορείς να κάνεις setup το πρόγραμμα + παιχνίδια σε άλλο κομάτι (partition) και να μην έχεις κατεβάσματα από την αρχή :P

Δημοσ.

Συγνωμη επειδη δεν εχω καταλαβει και νομιζα οτι ηταν κατι τελειως διαφορετικο..Μεσω του steam αγοραζοντας πχ αυτο το πακετο ειναι σαν να αγοραζω κανονικα τα παιχνιδια(μεσα στα κουτια τους) και εχω πρσβαση σε τιδηποτε-ειναι δηλαδη το ιδιο πρμα η οχι?Επισης γιατι βαζοντας οτι ειμαι 20χρονων δεν με αφησε να προχωρησω στο gta πακετο?Thank you.

Δημοσ.

Τα παίρνεις απλώς σε ψηφιακή μορφή και όχι σε κανονικό κουτί αλλά μπορείς να τα παίξεις όπως και τα κανονικά ,όσες φορές συνήθως θες...

Δημοσ.

Αν ηταν για ps3 δεν θα μπορουσες να το κατεβασεις απο το steam αλλα απο το ps3 store..

Προφανώς, εγώ για το είδος της προσφοράς το είπα!

Δημοσ.

Όλα τα GTA μόνο 7,49 ευρό.

http://store.steampowered.com/sub/4466/

Σ'ευχαριστώ πολύ για το ποστ σου, 1000 καλά να έχεις, τα λάτρευα πάντα τα GTA, μόλις τα έκανα αγορά και τα πρόσθεσα στο steam account μου.

7,5 ευρώ για 7 παιχνίδια που άφησαν εποχή, αξίζουν και με το παραπάνω.

Δημοσ.

Παιδιά μάλλον τελείωσε η προσφορά γιατί εμένα μου το βγάζει 30 ευρώ πλέον.Γαμώτο δεν το πρόλαβα!!

Μπράβο στον topic starter για την πολύ καλή προσφορά ακόμα και αν δεν τα αγόρασα!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...