martinoff Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 από oc δεν σκαμπάζω και πολλά οπότε συγχωρέστε με αν ρωτάω χαζά το wikipedia,google δεν βοηθήσαν ιδιαίτερα για να πάω το i7-2600k σε 4,5 ήταν αρκετά εύκολο με λίγο διάβασμα και είναι σταθερό μέχρι στιγμής αφού λοιπόν δεν το κατέχω το άθλημα έπρεπε να δοκιμάσω πολλά setting μέχρι να είναι σταθερό με τα λιγότερα volt που μπορούσα κάποια στιγμή έχω την εντύπωση ότι το cpu-id στο QPI clock είχε τιμή 100,3 και το memory clock είμαι σίγουρος ότι έγραφε πάνω από 800 (800.2 800.3) με τι ακριβός έχουν να κάνουν αυτές οι τιμές ; δοκίμασα να ανεβάσω το BCKL/DMI/PEG frequency σε 1030 απο 1000 αλλα δεν άλλαξε κάτι(κανονικά τα έχω disabled) cpu ratio=45 vcore=1.31 multi steps load-line=6 real ratio change in os=disabled intel turbo boost=disabled c1,c3,c6 state ολα =enabled QPI/vtt voltage=1150 dram voltage=1.5 τι έχω σκαλίσει και κατέβηκαν αυτές οι τιμές ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 bus speed @ cpuz = bclk Πάντως μικροδιαφορές συγχωρούνται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 δεν έμαθα τελικά τι ήταν αλλά με update bios ήρθαν όπως τα θυμόμουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα