Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ποια απο τις 3 προτεινετε ανεξαρτητος Συστηματος ;

6850

460

5770

Ετσι απλα χωρις πολλα πολλα ποια εχει πιο Πολυ Δυναμη ;;;

Απο καποια reviews που διαβασα βγαζουν την 460 πιο δυνατη αλλα πιο ενεργοβορα απο τις 3 !!

Τα φωτα σας παρακαλω !!

Δημοσ.

Οι δύο πρώτες είναι κοντά. Σε σχέση τιμής/απόδοσης η 6850 μάλλον. Σκέφτομαι να πάρω μία από αυτές:

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=21683&cat=5

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=22033&cat=5

Συγγνώμη που μπαίνω σφήνα φίλε, αλλά σκέφτομαι τις ίδιες κάρτες κι εγώ!

Δημοσ.

Και οι 2 να προτιμήσετε την 6850.

Τωρα μεταξυ club 3d και sapphire.το ιδιο ειναι.ιδιες επιδοσεις θα εχουν και ιδια εγγυηση απο οτι βλεπω.

Αλλα για την διαφορα τιμης που εχουν,εγω θα επαιρνα την sapphire.

Δημοσ.

Και οι 2 να προτιμήσετε την 6850.

Τωρα μεταξυ club 3d και sapphire.το ιδιε ειναι.ιδιες επιδοσεις θα εχουν και ιδια εγγυηση απο οτι βλεπω.

Αλλα για την διαφορα τιμης που εχουν,εγω θα επαιρνα την sapphire.

Γιατι ομως τα συγκριτικα βγαζουν πρωτη την 460 ;

Δημοσ.

Γιατι ομως τα συγκριτικα βγαζουν πρωτη την 460 ;

Καταρχην για ποια συγκριτικα μιλας?επισης για ποιαν 460 λες?με το 1gb μνημη η με 768mb Μνημη?

Γιατι σε αυτο το συγκριτικο 6850 vs 460 1gb ειναι ιδιες πανω κατω.απο εκει και περα παιζει ρολο η τιμη που θα τις βρεις.

Εξαρταται απο το παιχνιδι.Επισης συχνα με την κυκλοφορια καινούργιων drivers,οι επιδοσεις και απο τις 2 εταιρίες ανεβαινουν.Και συνηθως,τα συγκριτικα αυτα επειδη εχει καιρο που εχουν κυκλοφορισει,δεν ειναι και τοσο επικαιρα.

Αλλα αυτο δεν εχει και τοσο σημασια μιας και εαν παρεις καινουργια καρτα γραφικων περνας τους τελευταιους drivers απο το site της εταιριας και οχι απο το cd της καρτας.

Αφου πρωτα εχεις ψαξει στο ιντερνετ για τυχον θεματα που παιζει να εχουν οι καινουργιοι οδηγοι.

Δημοσ.

Ό,τι ακριβώς είπε ο Θάνος. Η Gtx 460 και η 6850 είναι στα ίδια επιπεδα, με την 6850 να ειναι ελαφρώς καλύτερη και με ομαλότερη καταναλωση -- άλλωστε είναι μια γενιά μπροστά απο την 460. Οπότε εκτός κι αν θέλεις υποστήριξη για 3D / CUDA ή foldάρεις σαν τρελός διάλεξε άφοβα την 6850 και ειδικά την Sapphire.

Edit: περί benchmarks o λόγος:

crysis_1920_1200.gif

HD6800-74.jpg

+ ότι η 6850 clockάρει τρελά

Δημοσ.

Τα benchmarks συνήθως μετράνε raw power. Σύγκρινέ τες με μία 4870Χ2 να δεις πόσο τους ρίχνει. Δε θας πας όμως να πάρεις κάρτα που το Δεκέμβρη θα είναι 3 γενιές πίσω.

Ίσως είναι πιο δυνατή η GTX460, αλλά βλέπω πως η 6850 είναι πιο δημοφιλής. Λογικά είναι η σχέση τιμής/απόδοσης/κατανάλωσης. Βέβαια κι εγώ στο ψάξιμο είμαι...

Δημοσ.

Το multirama είναι αξιόπιστο σε αυτά που λέει "διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας'; Η διαφορά στην τιμή οφείλεται στα δύο παιχνίδια;

Δημοσ.

Το multirama είναι αξιόπιστο σε αυτά που λέει "διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας'; Η διαφορά στην τιμή οφείλεται στα δύο παιχνίδια;

Ειναι ναι. Σε ποια περιοχη εισαι ;

Δημοσ.

Μεταξυ της asus και τις sapphire να προτιμήσετε την asus που εχει και καλυτερο συστημα ψυξης.Αυτο συνεπαγεται πιο καλες θερμοκρασιες και λιγοτερο θορυβο.Και θα κλοκαρει και πιο ευκολα λογικα.

Αλλα παλι εαν ειστε στην Θεσσαλονικη καλυτερα να προτιμησετε το visionstudio που τις εχει και πιο φθηνα οπως δειχνουν τα links πιο πανω.

Αλλιως skroutz και διαλεγεται καταστημα.εκει γυρω στο 150αρι να την παρετε.

Δημοσ.

Μεταξυ της asus και τις sapphire να προτιμήσετε την asus που εχει και καλυτερο συστημα ψυξης.Αυτο συνεπαγεται πιο καλες θερμοκρασιες και λιγοτερο θορυβο.Και θα κλοκαρει και πιο ευκολα λογικα.

Αλλα παλι εαν ειστε στην Θεσσαλονικη καλυτερα να προτιμησετε το visionstudio που τις εχει και πιο φθηνα οπως δειχνουν τα links πιο πανω.

Αλλιως skroutz και διαλεγεται καταστημα.εκει γυρω στο 150αρι να την παρετε.

VisionStudio ;; Αν βιαζεσαι δεν λεει !! Εγω Αθηνα ειμαι οποτε θα παω multirama.

Το VisionStudio θα κανει 10-20 ημερες

Δημοσ.

Χμ,συνηθως αυτο με τα κουτακια που εχουν στο vision ισχυει.Βεβαια με τοσες απεργιες αυτες τις μερες πρεπει να εχουν γινει ολα μπαχαλο.

Παντως εαν το αλλο παλικαρι ειναι θεσσαλονικη ας ριξει μια ματια σε αυτην 6850 που θα την εχει σε καμια εβδομαδα λογικα.Αλλιως και οι 2 απο το multirama την asus.

Δημοσ.

Χμ,συνηθως αυτο με τα κουτακια που εχουν στο vision ισχυει.Βεβαια με τοσες απεργιες αυτες τις μερες πρεπει να εχουν γινει ολα μπαχαλο.

Παντως εαν το αλλο παλικαρι ειναι θεσσαλονικη ας ριξει μια ματια σε αυτην 6850 που θα την εχει σε καμια εβδομαδα λογικα.Αλλιως και οι 2 απο το multirama την asus.

Τους πηρα ηδη τηλεφωνο γιατι και εγω θα ανεβω θεσσαλονικη απο τριτη. Δεν εχουν τιποτα.

Εαν θες τους παιρνεις και εσυ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...