fragment_ Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Παιδιά υπάρχουν στην αγορά μεταχειρισμένες ή καινούριες μνήμες RAM 4GB DD2 SDRAM 800MHZ? το ανώτερο που βρίσκω είναι 2gb σε DDR2, όμως η μητρική μου έχει δυο υποδοχές, πως θα αποκτήσω 8gb ram, με μια αναβάθμιση; ορίστε η μητρική μου ... http://www.asrock.com/mb/overview.gr.asp?Model=G31M-GS%20R2.0
Thanos1972 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Corsair Value 4GB DDR2 Non ECC CL5 800MHz Αλλα ειναι ακριβουτσικη.εισαι σιγουρος οτι η μητρικη σου σηκωνει 8 gb? Edit:ωπα ωπα ακυρο.κατω λεει οτι ειναι 2Χ2048.Βασικα και η εικονα 2 Modules δειχνει. Αιντεεεε τι ακυρο ηταν αυτο....
kanesaxo Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Ξεκινάς λάθος φίλε μου. Πρώτα απ'ολα θα ελέγξεις ΑΝ η μητρική σου σηκώνει Modules των 4GB και αν ναι, τότε ΠΟΙΑ ακριβώς μοντέλα. Να έχεις υποψη σου, πως αν υποστηρίζει, θα είναι ελάχιστα σετ. Εμένα η μητρική της υπογραφής υποστήριζε αν θυμάμαι καλά μόλις 2 σετ/μάρκες. Επειτα θα ψάξεις να τις βρείς, αλλά θα είναι τσουχτερές,είτε καινούργιες ,είτε μτχ. Ακριβώς ίδια περίπτωση με σένα,καθώς έψαχνα επι μήνες Corsair Dominator DDR2 1066 4GB, αλλά τζίφος. Μέχρι που εκνευρίστηκα και αγόρασα αλλα 2Χ2GB.
trivium Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 νομίζω θα πρέπε να πάρεις καινούρια μητρική για να βάλεις μέσα τέτοιο κολπετο φίλε μου
fragment_ Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Corsair Value 4GB DDR2 Non ECC CL5 800MHz Αλλα ειναι ακριβουτσικη.εισαι σιγουρος οτι η μητρικη σου σηκωνει 8 gb? Edit:ωπα ωπα ακυρο.κατω λεει οτι ειναι 2Χ2048.Βασικα και η εικονα 2 Modules δειχνει. Αιντεεεε τι ακυρο ηταν αυτο.... Ξεκινάς λάθος φίλε μου. Πρώτα απ'ολα θα ελέγξεις ΑΝ η μητρική σου σηκώνει Modules των 4GB και αν ναι, τότε ΠΟΙΑ ακριβώς μοντέλα. Να έχεις υποψη σου, πως αν υποστηρίζει, θα είναι ελάχιστα σετ. Εμένα η μητρική της υπογραφής υποστήριζε αν θυμάμαι καλά μόλις 2 σετ/μάρκες. Επειτα θα ψάξεις να τις βρείς, αλλά θα είναι τσουχτερές,είτε καινούργιες ,είτε μτχ. Ακριβώς ίδια περίπτωση με σένα,καθώς έψαχνα επι μήνες Corsair Dominator DDR2 1066 4GB, αλλά τζίφος. Μέχρι που εκνευρίστηκα και αγόρασα αλλα 2Χ2GB. νομίζω θα πρέπε να πάρεις καινούρια μητρική για να βάλεις μέσα τέτοιο κολπετο φίλε μου ορίστε η μητρική μου ... http://www.asrock.com/mb/overview.gr.asp?Model=G31M-GS%20R2.0 , πρέπει να αποχωρήσω, θα απαντήσω αργότερα το απόγευμα, σας ευχαριστώ πολύ όλους
trivium Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 ορίστε η μητρική μου ... http://www.asrock.com/mb/overview.gr.asp?Model=G31M-GS%20R2.0 , πρέπει να αποχωρήσω, θα απαντήσω αργότερα το απόγευμα, σας ευχαριστώ πολύ όλους Ναι μην το σκέφτεσαι καν το ενδεχόμενο που λες. Την ιδια είχα κι εγώ και γνώμη μου, μην ξαναπάς στην ASROCK. edit: κι από ότι μυρίζομαι, πρέπει να πας και σε νέο case. πρέπει να χεις το mini, που αν πάρεις νέα μητρική και δε σου κάνει θα φας άκυρο απ το κουτί σου και μόνο!
stm00192 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Ναι μην το σκέφτεσαι καν το ενδεχόμενο που λες. Την ιδια είχα κι εγώ και γνώμη μου, μην ξαναπάς στην ASROCK. Καμιά τεκμηρίωση έχουμε για αυτό ή έτσι απλα δεν σου αρεσει το ASROCK σαν όνομα?? Αν δεν θέλεις να σε παρεξηγόυνε μην πετάς οτι ναναι!! Τεσπα... Η μητρική δέχεται κανονικά μεχρι 8GB τώρα το που θα βρεις 4GB module και με τι κόστος είναι αλλουνου παππα ευαγγέλιο?? 800αρα πανακριβη!! http://www.mydigital.gr/index.php?target=products&product_id=8520 8gb σετακι στα 667!! Επίσης πανακριβο!!
trivium Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Καμιά τεκμηρίωση έχουμε για αυτό ή έτσι απλα δεν σου αρεσει το ASROCK σαν όνομα?? Αν δεν θέλεις να σε παρεξηγόυνε μην πετάς οτι ναναι!! όχι καμία σχέση, απλά η ASROCK βγάζει μόνο ΜΠΛΕ μητρικές και δε μου αρέσει το χρώμα.
stm00192 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Αν με το μπλε εννοεις .. ότι είχες πολλες bsod ... πολύ πιθανο να μην οφειλόταν στην ASROCK σου... αλλά σε χίλια αλλα δυο πιθανα προβλήματα!! Οχι ότι μπορει να μην εφταιγε η μητρική αλλα μια προβληματική μητρική δεν είναι λογος αποριψης της εταιρειας. Και εγω είχα προβληματα με dfi, asus και gigabyte... τι σημαίνει αυτό ότι πρεπει να λεω σε όλους να κατσουν μακρυά από αυτες τις μαρκες?? Αν είναι δυνατον δλδ!!
trivium Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Αν με το μπλε εννοεις .. ότι είχες πολλες bsod ... πολύ πιθανο να μην οφειλόταν στην ASROCK σου... αλλά σε χίλια αλλα δυο πιθανα προβλήματα!! Οχι ότι μπορει να μην εφταιγε η μητρική αλλα μια προβληματική μητρική δεν είναι λογος αποριψης της εταιρειας. Και εγω είχα προβληματα με dfi, asus και gigabyte... τι σημαίνει αυτό ότι πρεπει να λεω σε όλους να κατσουν μακρυά από αυτες τις μαρκες?? Αν είναι δυνατον δλδ!! από αυτά που μου γράφεις έχω φάει ΕΓΩ 398 bsod στον εγκέφαλο. ποιός είπε μωρέ μακριά από ASROCK; τη γνώμη μου λέω δεν του είπα του παιδιού φύγε θα σου κάψει τον θερμοσίφωνα αυτή η μητρική.
STORM1978 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Αρχικα η μητρικη σου σηκωνει ανετα μεχρι 8 gb μνημης και οριστε ενα ακομη πανακριβο σετακι
Thanos1972 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Αρχικα η μητρικη σου σηκωνει ανετα μεχρι 8 gb μνημης και οριστε ενα ακομη πανακριβο σετακι Αχ αχ αχ 4 Modules 2 αρια ειναι ρε φιλε Btw να πω και εγω απο την πλευρα μου ενα πολυ μεγαλο ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ στο καινουργιο μελος.
stm00192 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 από αυτά που μου γράφεις έχω φάει ΕΓΩ 398 bsod στον εγκέφαλο. ποιός είπε μωρέ μακριά από ASROCK; τη γνώμη μου λέω δεν του είπα του παιδιού φύγε θα σου κάψει τον θερμοσίφωνα αυτή η μητρική. Η γνωμη αν δεν βασιζετε σε επιχειρηματα δεν ειναι γνωμη αλλα παραπληροφόρηση.
fragment_ Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Αρχικα η μητρικη σου σηκωνει ανετα μεχρι 8 gb μνημης και οριστε ενα ακομη πανακριβο σετακι η συγκεκριμενη περιπτωση ειναι με 4 Module, εγώ έχω 2 θέσεις, να μη το παιδεύω μου φαίνεται θα πάω σε 4, με τόσα λεφτά παίρνω ένα συστηματακι i3 νέα Mobo και φτηνες ddr3 4αρες. να σας πω με 4 θα ειναι καλα; serfing, photo editing, jdownloader, windows κτλ; ειχα 3 μηνες μια Giagbyte ιδιους επιπεδου με την συγκεκριμένη της asrock, Η GIGABYTE μου ψόφησε σε 2 μηνες (ελλατωματική), παραμένω fan της gigabyte γιατι τόσα χρονια εχω βγει ασπροπρόσωπος σε ολα της, έχω ακουσει καλα λογια για την asrock, μονο αυτη απεμεινε για αντικατασταση πλεον
trivium Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 η συγκεκριμενη περιπτωση ειναι με 4 Module, εγώ έχω 2 θέσεις, να μη το παιδεύω μου φαίνεται θα πάω σε 4, με τόσα λεφτά παίρνω ένα συστηματακι i3 νέα Mobo και φτηνες ddr3 4αρες. να σας πω με 4 θα ειναι καλα; serfing, photo editing, jdownloader, windows κτλ; ναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα