LOULATRANS Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 κανω μια ενημερωση για αλλαγη ρουτερ.μου χαλασε το νετφαστερ2 της ιντρακομ ,και μεχρι να μου αλλαξει η χολ το ρουτερ,ειπα να δοκιμασω ενα παλαιοτερο ρουτερ που ειχα απο παλαιοτερη συνδεση κονεξ.δεν περιμενα να γινει δουλεια,αλλα το συνδεσα και δουλευει μια χαρα.δεν ξερω αν θα μου ερθει καμια κουφη χρεωση, αλλα παντως δουλευει.οποιος εχει να τονισει καποιο σημειο που πρεπει να προσεξω,ας ενημερωσει.αν υπαρχει παρομοιο θεμα,παρακαλω τους διαχειρηστες ας πραξουν τα δεοντα.
SPANK Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Οχι δεν πρόκειται να έχεις εξτρα χρέωση η κατι αλλο με αλλο router επάνω , το περίεργο ειναι οτι εχεις internet αφου το αλλο router χρησιμοποιεί τους κωδικούς της connex οι οποιοί θα ειναι ανενεργοί αφου εχεις πάει σε HOL. Εκτός και αν αλλάξες και τους κωδικούς και έβαλες αυτους της hol
LOULATRANS Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 δεν εβαλα -αλλαξα κανενα κωδικο.το κουμπωσα και δουλεψε.αυτο με παραξενεψε και εμενα
poulinos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Οχι δεν πρόκειται να έχεις εξτρα χρέωση η κατι αλλο με αλλο router επάνω , το περίεργο ειναι οτι εχεις internet αφου το αλλο router χρησιμοποιεί τους κωδικούς της connex οι οποιοί θα ειναι ανενεργοί αφου εχεις πάει σε HOL. Εκτός και αν αλλάξες και τους κωδικούς και έβαλες αυτους της hol για να σας λυθει η απορια η Hol δεν κανει authenticate με τα στοιχεια.κοινως δεν εχεις username και password.απλα το ρουτερ βλεπει την γραμμη και αυτοματα γινεται authenticated με βαση την γραμμη να το πω ετσι οχι τα στοιχεια.οποτε ειτε βαλεις μεσα μητσος η 2 πουλακια καθονται ειτε forthnet ειτε otenet το ρουτερ θα μπει διοτι δεν η Hol δεν θα ελενξει καν τι στοιχεια υπαρχουν.θα δει οτι συγχρονισε ενα ρουτερ πανω σε δικο της μηχανημα(dslam)και θα το αφησει να μπει κατα τα αλλα οχι δεν θα εχει χρεωση δεν θα εχει κανενα προβλημα.απλα αν ειχε ο φιλος μας voip τηλεφωνια (λογικα εχει για αυτο εχει και το netfaster2) τοτε απλα δεν θα παιζει το τηλεφωνο.αν δεν εχει voip τηλεφωνια και εχει κανονικη τοτε δεν υπαρχει καμια διαφορα .μπορει να βαλει οτι ρουτερ θελει πανω.ακομα και ενα δικο του απο το εμποριο που να ειναι καλυτερο απο αυτα τα 2 μπρικια.
SPANK Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Αυτο δεν το γνώριζα να πω την αλήθεια για την HOL οτι παίζει ετσι να σαι καλά Σαν υλοποίηση και λύση μου φαίνεται αρκετά θετικό να λειτουργεί ετσι χωρίς να θέλεις κωδικούς κτλπ ειναι γενικά πολύ πιο απλό ειδικά για τους αρχάριους χρήστες , αλλα το ερώτημα μου ειναι γιατι δεν το έχουν υλοποιήσει και οι αλλες εταιρίες αυτο και κατα πόσο ειναι ασφαλές να το πώς ετσι , δηλαδή και κάποιο αρνητικό θα έχει αλλιώς γιατι δεν το έχουν ολοι ετσι :unsure:
poulinos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Αυτο δεν το γνώριζα να πω την αλήθεια για την HOL οτι παίζει ετσι να σαι καλά Σαν υλοποίηση και λύση μου φαίνεται αρκετά θετικό να λειτουργεί ετσι χωρίς να θέλεις κωδικούς κτλπ ειναι γενικά πολύ πιο απλό ειδικά για τους αρχάριους χρήστες , αλλα το ερώτημα μου ειναι γιατι δεν το έχουν υλοποιήσει και οι αλλες εταιρίες αυτο και κατα πόσο ειναι ασφαλές να το πώς ετσι , δηλαδή και κάποιο αρνητικό θα έχει αλλιώς γιατι δεν το έχουν ολοι ετσι :unsure: εχει θετικα εχει και αρνητικα. θετικα.δεν θελει authentication βαζεις το ρουτερ πανω και παιζει αρνητικα:δεν εχεις username και password οποτε α.δεν μπορεις με τα στοιχεια σου να μπεις απο μια γραμμη πχ που ειναι οτε(σαν arys) δεν εχεις στοιχεια οποτε δεν μπορεις πχ να μπεις απο καποιο Hot spot Οπως γινεται με forthnet που με το username και το password μπαινεις απο hot spot. επισης σε αλλες εταιρειες πχ forthnet στα 585v8 οταν το βαλεις πανω στην γραμμη κατα καποιο τροπο το Username και password περνιεται μονο του στο ρουτερ.σαν automatic configuration.δεν παιζει με ολα τα ρουτερ με τα v8 νομιζω γινεται μονο. επισης ισως σε θεματα logging αν καποιος δεν μπορει να παρει Ip να μην βοηθαει πολυ.κατι αλλο δεν μπορω να σκεφτω.οχι οτι ειναι δυσκολο να βαλεις ενα Username και ενα password.αν και για μερικους κουλους bot και οπως αλλιως τους πουμε που δεν μπορουν να γραψουν ουτε το password σωστα ναι βοηθαει.επισης την static ip αυτοι μαλλον δεν την οριζουν με βαση username kai pass αλλα με βαση port sto dslam.Οποτε αν πας με το account σου αλλου και κανεις Login αν πχ εκεινη η γραμμη εχει προβλημα τοτε δεν θα παιξει.δεν μπορεις να κανεις τραμπες δηλαδη μεταξυ γραμμων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα