ippeas2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Επειδή έχω ένα αρκετά καλό "πρόγραμμα" στο κινητό μου θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να καλώ από δύο ή τρεις συσκευές από το σπίτι μου και τοποθετόντας το κινητό κάπου σταθερά στο σπίτι να κάνω κλήσεις από τα σταθερό μου τηλέφωνο και να χρεώνεται το κινητό.Να συνδέσω δηλαδη τα σταθερά με το κινητό μου με κάποιο τρόπο.( είναι βασικό να μπορεί και η μητέρα μου να το χρησιμοποιεί που δεν ξέρει απο touch κινητα) Επίσης σκέφτομαι πως όταν θα τελειώνει ο χρόνος ομιλίας του κινητού μου να μπορεί το σύστημα να κάνει κλήσεις από το "σταθερό" δίκτυο πχ οτε. Να το φορτώσω ακόμα;αν και αυτό δεν νομίζω να γίνεται...μπορώ να χρησιμοποιώ παράλληλα και έναν voip λογαριασμό; καλό θα ήταν να έχω συσκευές voip μόνο και το σύστημα να αποφασίζει από που θα μου ανοίγει γραμμή, κινητό; οτε; ή voip; Γίνεται κάτι τέτοιο ή είναι κουλό; κι αν γίνεται είναι κάτι εξαιρετικά δύσκολο να το κάνω; Υγ:έχω βασικές γνώσεις τεχνικού υπολογιστών ευχαριστώ!
biomecanoid Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 (επεξεργασμένο) το έχω σπίτι μου αυτό που περιγραφής αλλα δεν νομίζω να το θες, γιατί ένα standalone voip τηλέφωνο που δεν θέλει υπολογιστη για να παίξει και παίρνει αυτόνομα internet μέσο ethernet κάνει κάπου 100euro+ και αλλα 100euro+ το GSM gateway που του βάζεις την κάρτα μέσα και σου βγάζει pstn βύσματα για τηλεφωνα Εγώ έχω siemens IP phone που είναι voip + pstn και στην pstn θήρα έχω βάλει το GSM gateway και όταν θέλω να πάρω τηλ μπορω και διαλέγω από το τηλ που από πια γραμμή θα πάρω. Τώρα εσύ που στην ουσία θες 3ης γραμμές voip-pstn-gsm θες ακόμα πιο πολλά λεφτά καμια 300ρια αρα με το κατάλληλο budget γίνετε. Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2011 από biomecanoid
jmallen3 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 παιδια εγω θελω κατι πιο απλο και θελω να μου πειτε αν γινεται και πως. θελω αυτο που περιγραφει ο φιλος στην αρχη, δηλαδη να μπορω να κανω κλησεις απο το σταθερο με χρεωση στο κινητο? γινεται κατι τετοιο και αν ναι πως και ποσο κοστιζει?ευχαριστω
biomecanoid Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Ενα GSM gateway κανει καπου 100-150 euro
jmallen3 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 μπορεις να μου εξηγησεις πως ακριβως λειτουργει αυτο και να μου δειξεις καποιο φθηνο?
biomecanoid Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 είναι κάτι σαν modem παίρνει μέσα sim και έχει βύσματα να συνδεθούν πάνω pstn τηλεφωνα. Η Globesurfer βγάζει τέτοιες συσκευές.
jmallen3 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δηλαδη για να καταλαβω πως ακριβως λειτουργει... πρεπει να βαζω μεσα στο πραγματακι αυτο την sim απο το κινητο που θελω να χρεωνεται σωστα? αν με καλουν στο κινητο θα χτυπαει η κληση στο σταθερο? επισης αν με καλουν στο σταθερο θα χτυπαει και αυτο? πως ακριβως γινεται? μπορεις να μου δειξεις συγκεκριμενα ενα τατοιο φτηνο μηχανημα?
biomecanoid Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 η τιμή είναι γύρο στα 100-150euro δεν είναι και φτηνές αυτές οι συσκευές και ένα τέτοιο μηχάνημα είναι το Globesurfer II 7.2
ippeas2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 το έχω σπίτι μου αυτό που περιγραφής αλλα δεν νομίζω να το θες, γιατί ένα standalone voip τηλέφωνο που δεν θέλει υπολογιστη για να παίξει και παίρνει αυτόνομα internet μέσο ethernet κάνει κάπου 100euro+ και αλλα 100euro+ το GSM gateway που του βάζεις την κάρτα μέσα και σου βγάζει pstn βύσματα για τηλεφωνα Εγώ έχω siemens IP phone που είναι voip + pstn και στην pstn θήρα έχω βάλει το GSM gateway και όταν θέλω να πάρω τηλ μπορω και διαλέγω από το τηλ που από πια γραμμή θα πάρω. Τώρα εσύ που στην ουσία θες 3ης γραμμές voip-pstn-gsm θες ακόμα πιο πολλά λεφτά καμια 300ρια αρα με το κατάλληλο budget γίνετε. 1)με το σύστημα που έχεις εσύ έχεις την δυνατότητα να έχεις 2 ή 3 τηλέφωνα που να δουλεύουν "παράλληλα"; ρωτάω για το σύστημα που έχεις εσύ σπίτι σου. Πρότεινέ μου το GSM GATEWAY που έχεις ή κάποιο που αξίζει 2)αν θέλω και pstn να έχω σύνολο πόσο θα μου κοστίσει το όλο σύστημα περίπου; και κάτι σημαντικό..θέλω να μπορει με το σήκωμα του ακουστικού η μητέρα μου να καλεί χωρίς να ξέρει τι γίνεται απο πίσω δηλαδή από που θα καλεί voip gsm pstn δίνοντας ρόλους εγώ. Τώρα να καταλάβεις έχω το gigaset a580 ip και έχω voip + pstn και έχω δώσει ρόλους ποιους αριθμούς να καλεί και απο που. ευχαριστώ όλους
takos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Of topic. Γιατί δεν χρησιμοποιείς κατευθείαν το κινητό ένα με κουμπιά όχι touch, γλιτώνεις 3 συσκευές, ο μονός λόγος που δεν θα το κανείς είναι αν το θες να μιλάνε πελάτες σε μαγαζί.
ippeas2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 σκέφτομαι να βάλω την συσκευή αυτή αρκετά ψηλά στο σπίτι ή στην πλάκα για να μην έχω την ακτινοβολία τόσο κοντά για τόσες ώρες ομιλίας που έχω. Επίσης θέλω να μπορεί να τηλεφωνεί και η μάνα μου η οποία έχει πλάκα...μια φορά ανοίγει το κινητό της και της ζητούσε να βάλει το πιν κι εκείνη έβαζε τον αριθμό που ήθελε να καλέσει...και τι μου λέει;ξέρεις το τηλέφωνο χάλασε αντί για αριθμούς βγάζει αστεράκια οπότε όπως καταλαβαίνεις...καλό είναι να υπάρχει συσκευη σαν τις απλές συσκευές αυτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα