Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας

Εχω ενα Laptop Toshiba A300-15j Link

Εχω αναβαθμισει την μνημη στα 4GB.

Μεχρι τωρα ετρεχε καλα σε παιχνιδια με μικρες απαιτησεις (PES 2011, Age of empires3).

Περασα το PES 2012 και μου κολλαει στην χαμηλοτερη ποιοτητα και αναλυση.

Πιστευω πως εχω χαμηλο CPU και σκεφτομουνα να παω σε μεγαλητερο ΠΧ το Τ6600 Link

Θα ταιριαζει στο Laptop? Να του περασω τα Windows XP μηπως θα ειναι καλυτερα?

Δημοσ.

Η καρτα γραφικων σου ειναι πολυ αδυναμη ακομα και για το 2011 μην πω και για προηγουμενα. Φανταζομαι το 2011 το ετρεχες τουλαχιστον στη μεσσαια ποιοτητα.

Αυτο που προτεινω ειναι πριν παιξεις να κανεις restart το laptop και να απενεργοποιεις και το antivirus.

Η καρτα γραφικων σου ειναι πολυ αδυναμη ακομα και για το 2011 μην πω και για προηγουμενα. Φανταζομαι το 2011 το ετρεχες τουλαχιστον στη μεσσαια ποιοτητα.

Αυτο που προτεινω ειναι πριν παιξεις να κανεις restart το laptop και να απενεργοποιεις και το antivirus.

Δεν αξιζει να κανεις format και μαλιστα να γυρισεις στην εποχη των XP για να παιξεις το PES2012

Για τον επεξεργαστη δε μπορω να απαντησω με σιγουρια αρα δεν απανταω καθολου

Δημοσ.

Δεν εχω κανενα antivirus. Και μαλιστα ολα τα εργοστασιακα προγραμματακια τα εχω απεγκαταστησει.

Το PES 2011 οντως το επαιζα στην μεσαια. Αλλα τωρα το 2012, και στην χαμηλη, παει πολυ αργα.

Δημοσ.

Δεν εχω κανενα antivirus. Και μαλιστα ολα τα εργοστασιακα προγραμματακια τα εχω απεγκαταστησει.

Το PES 2011 οντως το επαιζα στην μεσαια. Αλλα τωρα το 2012, και στην χαμηλη, παει πολυ αργα.

προσωπικη μου εκτιμηση ειναι οτι δε θα σε σωσει ο επεξεργαστης. Σιγουρα τα vista και τα 7 ειναι πιο απαιτητικα απο τα XP αλλα εγω σε καμια περιπτωση δε θα τα ξαναεβαζα σε μηχανημα που χρησιμοποιω καθημερινα για να παιζω PES. Προτιμω τα vista μου που αν και τα εχω ξεσκισει ανταποκρινονται πανεμορφα μετα απο 4 χρονακια χωρις format. Εχω βαλει το PES 2012 αλλα δεν το εχω παιξει ακομα για να σου πω και ηδη απο το PES2011 τα πραγματα φαινονταν δυσκολα. Και ειμαι με Τ7200 και 8600M GT

Δημοσ.

Η καρτα γραφικων θα βοηθηθει απο ταχυτερο επεξεργαστη: μεχρι P8800 ανεβαινε κι αυτη μαζι με cpu :-)

Μη φανταστεις καμμια τρελη διαφορα τωρα -δεν ξερω ποσο νοημα θα εχει, ειναι και υποκειμενικο αυτο-

παντως αν κανεις ουτως ή αλλως upgrade σε μεγαλυτερη cpu θα τραβηξεις ετσι και την vga υπερ σου B)

Α, και βαλε (64bit) 7αρια Win => απαραιτητα διωξε τα (σ)Vista, να ανασανει περισσοτερο το συστημα!

Για νεα cpu τσεκαρε bios & cpu support -πιθανοτατα θα δεχεται οσους παιζουν σε Intel GM965* chipset.

*Αν δεν ταιριαζει ο T6600 που ανεφερες, καλη επιλογη ειναι ο Τ8300 (2.40GHz /3MB /800):

http://www.ebay.co.uk/itm/Intel-Core-2-Duo-2-4GHz-3MB-800MHz-FSB-T8300-SLAYQ-CPU-processor-/160666805235?pt=UK_Computing_LaptopMotherboards_CPUs_CA&hash=item25687ce3f3

http://www.ebay.co.uk/itm/Intel-Core-2-Duo-T8300-3MB-2-40GHz-800MHz-Laptop-Proc-SLAYQ-/320775564877?pt=UK_Motherboards_CPUs&hash=item4aafb6ae4d

Δημοσ.

Που μπορω να τσεκαρω cpu και bios support? Στο site δεν βρηκα κατι Link

Το cpu δεν πρεπει να εχει το ιδιο code name και FSB για να ταιριαξει?

Το δικο μου ειναι Merom στα 667 hz. Το T8300 ειναι Penryn στα 800 Mhz.

Δημοσ.

Το T8300 ειναι Penryn στα 800 Mhz.

Ναι μεν, αλλα γενικως υποστηριζεται απο 965, το βλεπεις και εδω:

Link

CPU-Upgrade Intel GM965 Express chipset processor support

Το cpu δεν πρεπει να εχει το ιδιο code name και FSB για να ταιριαξει?

Οχι απαραιτητα: Αρκει να τους υποστηριζει (και μεσω bios) :-)

Τσεκαρε για παραδειγμα [κατω-κατω] ποιες cpu δεχεται,

ενα αρκετα τυπικο Ibm-Lenovo laptop -no T6600 there!

http://support.lenovo.com/en_US/detail.page?LegacyDocID=MIGR-68171

Δημοσ.

Θα κοιταξω λοιπον για το Τ8300.

Πιστευω πως αξιζει αυτη η αναβαθμιση στο laptop.

Και μετα θα βαλω win7.

Ευχαριστω πολυ για ολα.

Δημοσ.

αν και νομίζω οτι έχεις ήδη αποφασίσει η αναβάθμιση στον επεξεργαστή δεν θα σε βοηθήσει στο θέμα των παιχνιδιών.Έιναι καθαρά θέμα της κάρτας γραφικών που φοράει το μηχάνημα σου.

Δημοσ.

Δλδ καλυτερα να παω σε αγορα καινουργιου laptop αν ειναι για παιχνιδια?

Αν το θέλεις για παιχνίδια κατα κύριο λόγο και ιδίος για νέα παιχνίδια πάς για νέο δίνοντας έμφαση στην κάρτα γραφικών.

Σε πρώτη φάση όμως εαν θέλεις να παίζεις το pro 2012 κάνεις ενα φορματ και εγκαθιστάς τα windows 7 σωστά με τους οδηγούς

και εγκαθιστάς και τους τελευταίους οδηγούς για την κάρτα γραφικών σου.

Δοκίμασε και πες μας.Σίγουρα θα δείς εστω και μια μικρή βελτίωση στην απόδοση του παιχνιδιού.

Δημοσ.

Δλδ καλυτερα να παω σε αγορα καινουργιου laptop αν ειναι για παιχνιδια?

Καλυτερα σε αγορα καινουριου desktop εκτος αν δεν το ευννοουν οι συνθηκες. Laptop εχεις ηδη το να παρεις καινουριο laptop επειδη δεν παιζει το PES δε μου φαινεται καλη κινηση. Ή ενα PS3/XBOX ποιο φθηνο θα σου βγει

Θα μου πεις θες ενα μηχανημα που να τα κανει ολα. Δεκτο αλλα...

Δημοσ.

καλα.., χρησιμοποιεις λαπτοπ για παιχνιδια...???? τεσπα...!!

οπως ειπωθηκε, δυσκολα θα ανασανει πολυ αυτο το συστηματακι, και λογω καρτας και λογω επεξεργαστη!

αν θες να δεις ομως ποιο απο τα 2 σε κοβει, βαλε το παιχνιδι να παιζει και κοιτα στo task manager τον επεξεργαστη σου και με καποιο αλλο προγραμμα την καρτα γραφικων (δεν ξερω αν το GPU-Z δειχνει τον φορτο της καρτας real time...), και ποσο φορτωνονται in game!!

ετσι θα καταλαβεις αν μια αλλαγη CPU θα σε βοηθησει η οχι!!

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι εχω περιπτερο και με το ζορι χωραω εγω ο ιδιος, γι'αυτο δεν εχω βαλει desktop.

To laptop με εχει βολεψει κυριος για ταινιες, αλπλα ηθελα και το PES για να περναει η ωρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...