Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

GTX 560 τοτε.. ναι κανει για την χρηση που θες .. η συγκεκριμενη dell δεν εχει αντιπαλο στα χρηματα της ;ρ

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επίσης, δεν θα ήταν καλύτερο να πάω στα 8gb RAM? Έχετε να προτείνετε κανένα σετ?

Αν υπάρχει κάποια καλύτερη μητρική σε αυτά τα χρήματα πείτε μου!

Thanks!

Δημοσ.

Ειναι πιο γρηγορες

Υπάρχει κάτι που θα πρέπει να προσέξω με τo FSB της CPU, ή κάτι τέτοιο? Για να matchάρουν όλα μαζί?

Δημοσ.

Υπάρχει κάτι που θα πρέπει να προσέξω με τo FSB της CPU, ή κάτι τέτοιο? Για να matchάρουν όλα μαζί?

Καλα θα ειναι να τρεχουν σε 1:1.. τωρα δεν το χω ψαξει με τον 955.. αν και εχω τον 555 που ξεκλειδωνει και ειναι ιδιος με τον 955, απλα δεν βοηθα η μητρικη γιατι ειναι 95αρα και δεν το εχω ψαξει..

Δημοσ.

Δεν χρειαζεται να κανεις κατι αλλο περα απο το εαν παρεις 1600αρες μνημες να μπεις μεσα στο bios και να τις ορισεις εσυ σαν 1600 γιατι στο auto κατα πασα πιθανοτητα θα τις βαλει 1333.

Δημοσ.

Δεν χρειαζεται να κανεις κατι αλλο περα απο το εαν παρεις 1600αρες μνημες να μπεις μεσα στο bios και να τις ορισεις εσυ σαν 1600 γιατι στο auto κατα πασα πιθανοτητα θα τις βαλει 1333.

Επειδή δεν έχω καταλάβει πολύ το FSB και πως δένει με τα Mghz των ram, ο 955 σε τι τρέχει κανονικά? Σόρρυ αλλά το θέμα αυτό δεν το έχω ψάξει καθόλου

Γενικά η MB είναι καλή?

Επίσης, αυτός ο AMD έχει cooler?

Δημοσ.

Μητρικη βαλε καλυτερα αυτην GIGABYTE 990XA-UD3 AM3+ DDR3

Οχι οτι αυτη που εβαλες δεν θα τα βγαλει περα,μια χαρα ειναι.αλλα η αλλη ειναι καλυτερη.

Γιατι ψωνίζεις απο αυτο το καταστημα?Απου αλλου δεν μπορεις να παρεις την μητρικη?

Το fsb σου αστο οπως θα ειναι δηλαδη στα 200.Τωρα 200Χ16 που ειναι ο πολλαπλασιαστης σου πας στα 3.200 που δουλευει ο 955.Εαν κανεις overclock θα αλλαξεις τον πολλαπλασιαστη σου μονο και θα παει ας πουμε 200Χ18=3600.

Ναι ερχεται με ψυχτρα.

Δημοσ.

Τα link Που βάζω είναι ενδεικτικά, μόνο και μόνο για να δούμε το προϊόν.

Όταν έρθει η ώρα για τις αγορές, απλά θα ψάχνω ποιό κατάστημα τα έχει φθηνότερα και θα τα παίρνω.

Δημοσ.

Ρε τρελε τοτε οταν θα ερθει η ωρα για αγορα πες να σου προτεινουμε και μητρικη και καταστημα.

Ετσι οπως το κανεις δεν προκειται να βγαλεις ακρη ουτε εσυ ουτε εμεις.

Ενδεικτικα ας πουμε τις μνημες τις μπλε 1600 corsair τις βρισκεις εδω ακομη πιο φθηνα.

Δεν θα τα καταφερουμε να βγαλουμε ακρη ετσι.

Βαση τιμης παμε παντα.Ετσι ισως μεσα στο budget καταφερουμε ας πουμε να βαλουμε καλυτερη μητρικη η τροφοδοτικο.καταλαβες πως παει?

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν βγάζουμε άκρη, εγώ μια χαρά άκρη βγάζω!

Ήδη έχω καταλήξει στα περισσότερα, τα χρήματα τα έχω, δεν πρόκειται για μελλοντική αγορά.

Απλά προσπαθώ να βρω τα καλύτερα σε αυτά τα χρήματα.

Βασικά, δεν ένιωσα τι έκανα λάθος.

Help me out bro ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...