Τοξοβολος_UK Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Με πιάνει μελαγχολία για τη φραπεδιά εν Ελλάδι κάθε φορά που βλέπω το συγκεκριμένο τόπικ.Σέρνομαι στα πατώματα Σαββατιάτικο
sheik Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Τι ασπραδι αυγου ρε ειστε με τα καλα σας? Σιγα μη βαζουν και μπεικιν παουντερ!
ZELDA Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΔΕ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΜΑΣΤΟΡΑ! και ομως φίλε.. οσο για το ασπραδι παιδια παιζει να το βαζουν καφετεριες που εχουν πολυ δουλια και χτυπανε πχ 10 μετρια και 10 γλυκα και μολις ερθει η παραγγελια προσθετουν μονο νερο απλα και μονο για να μην ξεφουσκωνει ο αφρος τι να πω
DrLo Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Το ποτήρι έχει μεγάλι σημασία αλλά έχει να κάνει με το συδνυασμό ποτήρι-χτυπητήρι. Τα στενά ποτήρια δεν κάνουν καλό φραπέ. το ιδανικό έιναι ποτήρια που ανοίγουν προς τα πάνω.
cthulhucarbide Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Και επίσης να κοιτάμε και την φάση της σελήνης. Το μισό φεγγάρι δεν κάνει καλό φραπέ 2
xpapias Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Ποτήρι,Βάζεις 3/4 νερό 1/4 γάλα.Βάλεις ένα κουταλάκι καφέ στιγμιαίο.Ζάχαρη ή γλυκαντικά αν θέλεις.Ανακατεύεις με το κουταλάκι και έτοιμος.Όχι χτυπήματα και όλα αυτά. Αντρέα έχεις μπερδέψει το Νεσκαφέ με το Νεσκουήκ. Νομίζω.
dewn735 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Ρε DrLo, και πλαστικό ποτήρι να έχεις, ακόμα και σφηνάκι να χρησιμοποιήσεις με μια τυπική φραπεδιέρα θα κάνεις μια χαρά φραπέ, τι να ανοίγει προς τα πάνω κάθεσαι και μας λες; Και τέλος πάντων, από πότε ο φραπές αποτελεί μέρος του savoir-vivre που χρειάζεται συγκεκριμένα ποτήρια και μεταλλικά σέικερ; Το θέμα έκλεισε, ο ιδανικός φραπές σερβίρεται σε πλαστικό βαρέλι (για να κρατάει όλη μέρα, αλλά ταυτόχρονα να μπορείς να τον παίρνεις και μαζί σου στο αμάξι), καλαμάκι μονόχρωμο (αυτό με τις ρίγες είναι του φρέντο) και συνοδεύεται απαραιτήτως από ντόνατ γεμιστό. Το σύνολο ολοκληρώνεται με ταβλόκουτο (με επάρκεια ζαριών), κανάτα δίλιτρη (ή σε ανάγκη θερμός) με παγωμένο νερό, τασάκι προαιρετικά για να μη μου σπάνε τα παπ... τα φουγάρα της παρέας, πλάτανο ή τέντα θαλάσσης (αναλόγως τον τόπο) και φυσικά (και πιο σημαντικό) με τον ήλιο καταμεσής του ουρανού... αλλιώς ρε φίλε, απλά δεν τον ευχαριστιέσαι!
panosno1com Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Αντρέα έχεις μπερδέψει το Νεσκαφέ με το Νεσκουήκ. Νομίζω. αλλο η βάτα αλλο η γραβάτα που ελεγε και ενας καθηγητης μου!!! χαχααχαχ! φυσικα και πλακιζει (ο αντρικος) να ρωτησω κατι ,αυτόν (εικονα σε spoiler) δεν αγοράζετε κ σεις για τη φραπεδια σας??? ( απλα απο περιεργεια ρωταω μπας κ ανακαλυψω καναν νεο ,για δοκιμη αρχικα )
DrLo Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Ρε DrLo, και πλαστικό ποτήρι να έχεις, ακόμα και σφηνάκι να χρησιμοποιήσεις με μια τυπική φραπεδιέρα θα κάνεις μια χαρά φραπέ, τι να ανοίγει προς τα πάνω κάθεσαι και μας λες; Και τέλος πάντων, από πότε ο φραπές αποτελεί μέρος του savoir-vivre που χρειάζεται συγκεκριμένα ποτήρια και μεταλλικά σέικερ; Το θέμα έκλεισε, ο ιδανικός φραπές σερβίρεται σε πλαστικό βαρέλι (για να κρατάει όλη μέρα, αλλά ταυτόχρονα να μπορείς να τον παίρνεις και μαζί σου στο αμάξι), καλαμάκι μονόχρωμο (αυτό με τις ρίγες είναι του φρέντο) και συνοδεύεται απαραιτήτως από ντόνατ γεμιστό. Το σύνολο ολοκληρώνεται με ταβλόκουτο (με επάρκεια ζαριών), κανάτα δίλιτρη (ή σε ανάγκη θερμός) με παγωμένο νερό, τασάκι προαιρετικά για να μη μου σπάνε τα παπ... τα φουγάρα της παρέας, πλάτανο ή τέντα θαλάσσης (αναλόγως τον τόπο) και φυσικά (και πιο σημαντικό) με τον ήλιο καταμεσής του ουρανού... αλλιώς ρε φίλε, απλά δεν τον ευχαριστιέσαι! Μετά από επανάληψη του πειράματος "Φραπέ" για αρκετές χιλιάδες φορές μπορώ να πω υπέυθυνα ότι φραπέ σε ψηλό-λιγνο ποτήρι δε γίνεται. Θα βγει σύντομα το ανάλογο paper ! να ρωτησω κατι ,αυτόν (εικονα σε spoiler) δεν αγοράζετε κ σεις για τη φραπεδια σας??? ( απλα απο περιεργεια ρωταω μπας κ ανακαλυψω καναν νεο ,για δοκιμη αρχικα ) Εννοείται ...
dewn735 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Θα βγει σύντομα το ανάλογο paper ! Θα περιμένω εναγωνίως!
imr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Μετά από επανάληψη του πειράματος "Φραπέ" για αρκετές χιλιάδες φορές μπορώ να πω υπέυθυνα ότι φραπέ σε ψηλό-λιγνο ποτήρι δε γίνεται. Θα βγει σύντομα το ανάλογο paper ! Εννοείται ... Μια χαρα γινετε, εγω σε λεπτο τον προτιμω. Σε λεπτο ψηλο ειναι ο απολυτος συνδιασμος
Andreas2 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Όχι έτσι τον κάνω.Φυσικά δεν ξέρω αν έτσι θεωρείται φραπέ αλλά έτσι κάνω τον κρύο καφέ.
xpapias Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 αλλο η βάτα αλλο η γραβάτα που ελεγε και ενας καθηγητης μου!!! χαχααχαχ! φυσικα και πλακιζει (ο αντρικος) να ρωτησω κατι ,αυτόν (εικονα σε spoiler) δεν αγοράζετε κ σεις για τη φραπεδια σας??? ( απλα απο περιεργεια ρωταω μπας κ ανακαλυψω καναν νεο ,για δοκιμη αρχικα ) Πάνο, εγώ συνήθως παίρνω Jacobs. Με ξυπνάει καλύτερα και έχω παρατηρήσει ότι δε με πειράζει στο στομάχι. Επίσης είχα δοκιμάσει έναν 365 από γνωστή αλυσίδα S-Market και παραδόξως με εντυπωσίασε ευχάριστα στη γεύση και στην τιμή. 20Ε το κιλό (λέω για την τιμή που αναγράφεται υποχρεωτικά στο ράφι) αντί για 30Ε του Jacobs. Με είχε εκνευρίσει τ ο ότι ενώ αγόραζα τη μεγάλη συσκευασία Jacobs η τιμή ήταν ανάλογη ή και μεγαλύτερη της μικρής συσκευασίας.
pournaras Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Τα τελευταια 5 χρονια ο φραπες κοπηκε μαχαιρι. Δε λεω μου λειπει λιγο η γευση του, αλλα εκεινο το μονιμο διπλωμα στο στομαχι δεν το παλευα αλλο .
Daemonos Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Ρε παίδες, ψάχνω να πάρω φραππέ για κατανάλωση στο σπίτι, αλλα θέλω κάτι έναν επίπεδο πάνω απο το Nes Cafe, μέχρι τώρα έχω δοκιμάσει Nes cafe και τον Φραππέ του carrefour. Είναι καλός παρολο που δεν το περίμενα, έχετε να μου προτείνετε κάτι? πίνω σκέτο Νομίζω υπάρχει και jacobs? Να ο κάφες του carrefour
Προτεινόμενες αναρτήσεις