όσο ζω Μαζώ Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 4 ώρες πριν, calico είπε Έχετε να προτείνετε καλό mixer χειρός για frappe ; 1
papoys1 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, όσο ζω Μαζώ είπε Καλό πιάσιμο , ωραίες καμπύλες , άψογος χρωματισμός. καλή έξοδος του καφέ μετά το χτύπημα. Πίνεις χωρίς ποτήρι και καλαμάκι. Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2019 από papoys1
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 4 ώρες πριν, calico είπε Έχετε να προτείνετε καλό mixer χειρός για frappe ; Εγώ έχω πάρει αυτή https://www.skroutz.gr/s/404732/Boss-BM-208.html
papoys1 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 9 λεπτά πριν, Xacti είπε Εγώ έχω πάρει αυτή https://www.skroutz.gr/s/404732/Boss-BM-208.html Να παίρνετε με διπλό πλαστικό στην άκρη.Χτυπάει πολύ καλύτερα και γρηγορότερα.Επίσης φτιάχνει και φοβερό αφρόγαλο για φρέντο καπουτσίνο.😊 1
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 6 λεπτά πριν, papoys1 είπε Να παίρνετε με διπλό πλαστικό στην άκρη. Πρότεινε κάποιο.
papoys1 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Xacti είπε Πρότεινε κάποιο. Έχω τη συγκεκριμένη πάνω από τρία χρόνια.Χιλιάδες φραπέδες,φρέντο και άλλα χτυπήματα. Σκυλί . Επίσης έχει φοβερό ματ πλαστικό και όχι αυτό το άχαρο γιαλιστερό που έχουν οι περισσότερες. Κάπου εκεί (17 ευρώ) την είχα πάρει και αν τα παίξει ίδια θα πάρω.Την πορτοκαλί. Δες και εδώ επί το έργον EDIT.Δυστυχώς Θεσσαλονίκη μόνο τη βλέπω φτηνά. Στους άλλους ξεφεύγει. Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2019 από papoys1
fredd0 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 εχω τη αισθηση οτι ολες αυτες που λετε ιδιες ειναι. Ειτε παρεις "μαρκα" απο τον κωτσο ειτε noname πο το jumbo το ιδιο μηχανημα ειναι ΑΝ τη θελεις και για φρεντο καπουτσινο χρησιμο ειναι να παρεις μια με στηριγμα για το ποτηρι αν οχι, εχω την εντυπωση οποια"φθηνη" κι αν παρεις, το ιδιο μηχανημα παιρνεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Εγώ δεν το χρησιμοποιώ το πλαστικό ποτήρι της φραπιέρας. Τον χτυπάω κατευθείαν στο γυάλινο και είμαι έτοιμος
papoys1 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, fredd0 είπε εχω τη αισθηση οτι ολες αυτες που λετε ιδιες ειναι. Ειτε παρεις "μαρκα" απο τον κωτσο ειτε noname πο το jumbo το ιδιο μηχανημα ειναι ΑΝ τη θελεις και για φρεντο καπουτσινο χρησιμο ειναι να παρεις μια με στηριγμα για το ποτηρι αν οχι, εχω την εντυπωση οποια"φθηνη" κι αν παρεις, το ιδιο μηχανημα παιρνεις. Με το στήριγμα χτυπάει στο ίδιο σημείο και δεν γίνεται καλή ανάδευση τόσο σε καφέ όσο και σε αφρόγαλο. Οι συγκεκριμένες χρησιμοποιούνται κυρίως από επαγγελματίες που κάνουν μεγάλη ποσότητα, δεν έχουν χρόνο και μέχρι να ετοιμάσουν το φρέντο χτυπάνε το αφρόγαλο.Για το σπίτι δε νομίζω ότι εξυπηρετεί. Εκείνο που θα πρότεινα εγώ όποια και να πάρει κάποιος χεριού με ρεύμα ή σταθερή να έχει διπλό πλαστικό στην άκρη για καλύτερο χτύπημα.
panther_512 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο οι σταθερές φραπεδιερες είναι με πλαστικό δισκάκι αντί για μεταλλικό που βλέπεις στις χειρός. Ίσως να είναι θέμα ασφάλειας για αποτροπή κοπής, λόγω δυνατότερου μοτέρ και ψηλοτερων στροφών? Εν πάση περιπτώσει, το πλαστικό δισκάκι πάντα με την πάροδο του χρόνου ραγιζει και στο τέλος σπάει στα δύο.
rus Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Στις 18/7/2019 στις 4:05 ΜΜ, Xacti είπε Εγώ έχω πάρει αυτή https://www.skroutz.gr/s/404732/Boss-BM-208.html Kαλο φαινεται, αλλα πως πλενεται αυτο το πραγμα?
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 18 λεπτά πριν, rus είπε Kαλο φαινεται, αλλα πως πλενεται αυτο το πραγμα? Tι να πλύνεις?
rus Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 21 ώρες πριν, Xacti είπε Tι να πλύνεις? αυτό στο οποιο τη νυχτα μπορει να εχει παει κατσαριδα
zio10 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 4 ώρες πριν, rus είπε αυτό στο οποιο τη νυχτα μπορει να εχει παει κατσαριδα Μόνο τον αναδευτήρα που μπαίνει μέσα στο ποτήρι πλένεις. Μετά τον καφέ βάζεις ένα ποτήρι σκέτο νερό, χτυπάς 2 δευτερόλεπτα και είναι οκ .
rus Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Eδω λεει ότι ο περιφημος φραπες του Λετζου γινοταν απλα σε... μιξερ 20 ώρες πριν, zio10 είπε Μόνο τον αναδευτήρα που μπαίνει μέσα στο ποτήρι πλένεις. Μετά τον καφέ βάζεις ένα ποτήρι σκέτο νερό, χτυπάς 2 δευτερόλεπτα και είναι οκ Μπορει να αποσπαστει ο αναδευτηρας από τη συσκευη για να πλυθει? Βασικα πλυσιμο πρεπει να γινει και πριν κανεις το καφε σου. Οπως ειπα, δε ξερεις τι περπατησε πανω Και φυσικα όχι με σκετο νερο. Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2019 από rus 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις