Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ το νες τον πίνω αχτύπητο και μια χαρά μου φαίνεται. Μόνο η εμφάνιση αλλάζει με το χτύπημα. (Και αχτύπητος κάνει μια ωραία κρέμα από πάνω). Μια κουταλιά της σούπας καφέ, ζεστό νερό, μια στροφή ανακάτεμα κι έτοιμος :) 

Στα μαγαζιά τον φτιάχνουν στη μηχανή του εσπρέσο στο ακροφύσιο που έχουν για αφρόγαλα. Ζεσταίνεται και ανακατεύεται συγχρόνως, γι'αυτό βγαίνει διαφορετικός.

• Like 1
  • Απαντ. 431
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, zio10 είπε

Στα μαγαζιά τον φτιάχνουν στη μηχανή του εσπρέσο στο ακροφύσιο που έχουν για αφρόγαλα. Ζεσταίνεται και ανακατεύεται συγχρόνως, γι'αυτό βγαίνει διαφορετικός.

Είναι στα άμεσα σχέδια να κάνω ένα με αυτό το τρόπο να δω πως θα βγει.

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Είναι στα άμεσα σχέδια να κάνω ένα με αυτό το τρόπο να δω πως θα βγει.

Λογικά καλός θα βγει και στην οικιακή, με λίγες δοκιμές θα το πετύχεις. Απλά εγώ τον έχω για τον πιο γρήγορο και απλό καφέ, γι'αυτό τον φτιάχνω όπως έγραψα.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, zio10 είπε

Εγώ το νες τον πίνω αχτύπητο και μια χαρά μου φαίνεται. Μόνο η εμφάνιση αλλάζει με το χτύπημα. (Και αχτύπητος κάνει μια ωραία κρέμα από πάνω). Μια κουταλιά της σούπας καφέ, ζεστό νερό, μια στροφή ανακάτεμα κι έτοιμος :) 

Eτσι φτιαχνω εγω τον εσπρεσο, τις ελαχιστες φορες που τον πινω:)

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, rus είπε

Eτσι φτιαχνω εγω τον εσπρεσο, τις ελαχιστες φορες που τον πινω:)

Εννοείς τον στιγμιαίο εσπρέσο λογικά ε; Έτσι τον φτιάχνω κι αυτόν, τώρα πίνω έναν και τον έφτιαξα έτσι :) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι το στιγμιαιο, αφου ειπα οτι τον πινω σπανια θα ειχα και μηχανη?

Εγω τωρα πινω το νες που εφτιαξα πριν από δυομυσι ωρες και οπως καταλαβαινεις εχει... παγωσει:mellow:

Επεξ/σία από rus
  • Like 1
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδια μια ερωτηση. Μολις γυρισαμε απο τις διακοπες του ΠΑσχα με τη συζυγο. Στο δωματιο ειχε στικς απο τον Douwe Egberts Pure Gold με τον οποιο και ξετρελαθηκε (προσωπικα δεν πινω φραπε).  Εψαξα σε ολες τις αλυσιδες σουπερμαρκετ της περιοχης μου (Σκλαβενιτη,ΑΒ, ΣΥνκα, κτλ) και online  (skroutz) και δε βρηκα κατι. H αληθεια ειναι οτι δεν πηγα στα ΜΑRT  . Εχει αποσυρθει ο καφες απο την αγορα; Αν ναι που μπορω να κοιταξω  (Ελλαδα) για να τον προμηθευτω. Σκεφτηκα για εφοδιασμους ξενοδοχειων αλλα δεν ξερω αν θα μου δωσουν λιανικη και επισης δεν ξερω ποιος τον εχει στην πολη μου (Χανια). ΚΑμια ιδεα;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, louben είπε

Παιδια μια ερωτηση. Μολις γυρισαμε απο τις διακοπες του ΠΑσχα με τη συζυγο. Στο δωματιο ειχε στικς απο τον Douwe Egberts Pure Gold με τον οποιο και ξετρελαθηκε (προσωπικα δεν πινω φραπε).  Εψαξα σε ολες τις αλυσιδες σουπερμαρκετ της περιοχης μου (Σκλαβενιτη,ΑΒ, ΣΥνκα, κτλ) και online  (skroutz) και δε βρηκα κατι. H αληθεια ειναι οτι δεν πηγα στα ΜΑRT  . Εχει αποσυρθει ο καφες απο την αγορα; Αν ναι που μπορω να κοιταξω  (Ελλαδα) για να τον προμηθευτω. Σκεφτηκα για εφοδιασμους ξενοδοχειων αλλα δεν ξερω αν θα μου δωσουν λιανικη και επισης δεν ξερω ποιος τον εχει στην πολη μου (Χανια). ΚΑμια ιδεα;

Δε ξερω αν σε εξυπηρετει το amazon, αλλα εκει εχει

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, merkon είπε

Δε ξερω αν σε εξυπηρετει το amazon, αλλα εκει εχει

Το ξερω αυτο. Ελεγα να αφησω το ΑΜΑΖΟΝ ως εσχατη λυση λογω μεταφορικων.

Δημοσ.

Τι συγκεκριμένη μάρκα την πίνω χρόνια και με τους κουβάδες, έναν εσπρέσο το μεσημεράκι και ένα με γεύση φουντούκι το απόγευμα.συχνά πυκνά βγάζουν προσφορες γιατί τον έχουν ανεβάσει τελευταία.τοτε θα στακαρεις βάζα.Ο σκλαβενιτηε έχει στάνταρ με μείον ένα ευρώ κουπόνι ή -20%.

Δημοσ.

Aν αναφερεσαι σtoν Douwe Egberts pure gold,δεν τον εχει ο ΒΑσιλοπουλος ουτε on line ουτε σε φυσικο καταστημα (κοιταξα χθες ).

Δημοσ.
15 ώρες πριν, ritchie77 είπε

Τον πρωτο τον ειχα επισημανει και εγω.

Θα επικοινωνησω και με τους δυο αργοτερα σημερα αν και θα μου φανει περιεργο να με εξυπηρετησουν λιανικη για τοσο μικρη ποσοτητα.

ΠΑντως απο το λιγο που το εψαξα το ειχε ο ΑΒ παλιοτερα αλλα το σταματησε. Δεν μπορω να καταλαβω το λογο, τη στιγμη που ειναι τοσο καλος.

• 2 μήνες μετά...
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...