Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ζάχαρη ή το γάλα είναι μόνο για την γεύση, το μυστικό για να πετύχει είναι πως θα χτυπηθεί στο μίξερ τα υπόλοιπα μπορούν να προστεθούν στο τέλος.

  • Απαντ. 431
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 minutes ago, djcat said:

Ο Λέντζος έβαζε ασπράδι αυγού.

Απ οτι ξερω, δεν το ανέφερε ποτέ ο ιδιος, ηταν μια φήμη που κυκλοφορούσε για τον τοσο απαλό αφρό.

  • Like 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Thulogur είπε

Απ οτι ξερω, δεν το ανέφερε ποτέ ο ιδιος, ηταν μια φήμη που κυκλοφορούσε για τον τοσο απαλό αφρό.

Ο κ. Χρήστος Λέντζος, πάλι, δεν έπινε τον δικό του καφέ! «Μόνο εσπρεσάκια». 🤣😋
http://www.tovima.gr/society/article/?aid=498610

  • Like 1
Δημοσ.
Στις 13/8/2018 στις 4:42 ΜΜ, CheOnWeb είπε

Σιγά μη βάλω και μοσχοκάρυδο! Δεν ξέρω πώς ξεκίνησε αυτή η αηδία αλλά αυτό που βλέπετε σε κάποια καλά μαγαζιά είναι τριμμένο κακάο.

Σχεδον ολα τα μαγαζια προσφερουν κανελλα  και ή κακαο ή σοκολατα.

 

Δημοσ.

22 σελίδες για φραπέ σε ελληνικό φόρουμ.Ποσο χρονο μπορεί να έχετε.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jmmys είπε

22 σελίδες για φραπέ σε ελληνικό φόρουμ.Ποσο χρονο μπορεί να έχετε.

Εδώ υπάρχει ολόκληρο φόρουμ για καφέ μόνο :D 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει ολόκληρο ελληνικό φόρουμ για espresso και δεν υπάρχει για φραπέ! :cry:  η εθνική μας ταυτότητα κινδυνεύει να χαθεί ζίο τεν 

Επεξ/σία από TriLoBiTe
  • Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, TriLoBiTe είπε

Υπάρχει ολόκληρο ελληνικό φόρουμ για espresso και δεν υπάρχει για φραπέ! :cry:  η εθνική μας ταυτότητα κινδυνεύει να χαθεί ζίο τεν 

Έλα να φτιάξουμε φόρουμ! :-D 

Δημοσ.

Ολη η ιστορια ειναι να βρεις το καταλληλο μιξερ .δεν θελει ουτε πολλες ουτε λιγες στροφες.

Ο αφρος που θα φτιαξουμε πρεπει να ειναι περιπου λιγο πανω απο την μεση του ποτηριου. μετα βαζω πολυ παγο , ως το χειλος του ποτηριου.συμπληρωνω ελαχιστο νερο .

  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, mp123 είπε

Ολη η ιστορια ειναι να βρεις το καταλληλο μιξερ .δεν θελει ουτε πολλες ουτε λιγες στροφες.

Ο αφρος που θα φτιαξουμε πρεπει να ειναι περιπου λιγο πανω απο την μεση του ποτηριου. μετα βαζω πολυ παγο , ως το χειλος του ποτηριου.συμπληρωνω ελαχιστο νερο .

Νομίζω είναι πολύς ο αφρός αυτός. Εγώ βάζω πολύ λίγο νερό στο χτύπημα ώστε ο αφρός να βγει περίπου το 1/3 του ποτηριού.

Επεξ/σία από zio10
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, zio10 είπε

Νομίζω είναι πολύς ο αφρός αυτός. Εγώ βάζω πολύ λίγο νερό στο χτύπημα ώστε ο αφρός να βγει περίπου το 1/3 του ποτηριού.

Οχι γιατι μετα βαζεις ελαχιστο νερο.αφηνεις να λειωνει μονος του ο παγος.επισεις η δοσολογια παιζει ρολο.ξεκινας με 2 κουταλιες καφε.τωρα για μαρκα μονο ο ελληνικος ο νεσκαφε.

  • Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, mp123 είπε

τωρα για μαρκα μονο ο ελληνικος ο νεσκαφε.

+1 για τη μαρκα αλλα η εταιρια ειναι ελβετικη, όχι ελληνικη.

  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...