super3bingo Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Η ζάχαρη ή το γάλα είναι μόνο για την γεύση, το μυστικό για να πετύχει είναι πως θα χτυπηθεί στο μίξερ τα υπόλοιπα μπορούν να προστεθούν στο τέλος.
djcat Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 21 λεπτά πριν, Thulogur είπε @nickmanak Έχεις παρει ποτε φραπέ απο τον Λετζο στο Παγκράτι ; Ο Λέντζος έβαζε ασπράδι αυγού. 1 1
Thulogur Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 3 minutes ago, djcat said: Ο Λέντζος έβαζε ασπράδι αυγού. Απ οτι ξερω, δεν το ανέφερε ποτέ ο ιδιος, ηταν μια φήμη που κυκλοφορούσε για τον τοσο απαλό αφρό. 1
TheDevilMayCare Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 31 λεπτά πριν, Thulogur είπε Απ οτι ξερω, δεν το ανέφερε ποτέ ο ιδιος, ηταν μια φήμη που κυκλοφορούσε για τον τοσο απαλό αφρό. Ο κ. Χρήστος Λέντζος, πάλι, δεν έπινε τον δικό του καφέ! «Μόνο εσπρεσάκια». 🤣😋 http://www.tovima.gr/society/article/?aid=498610 1
l337 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 39 λεπτά πριν, djcat είπε Ο Λέντζος έβαζε ασπράδι αυγού. Αστικός μύθος είναι.
talibanakos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Στις 13/8/2018 στις 4:42 ΜΜ, CheOnWeb είπε Σιγά μη βάλω και μοσχοκάρυδο! Δεν ξέρω πώς ξεκίνησε αυτή η αηδία αλλά αυτό που βλέπετε σε κάποια καλά μαγαζιά είναι τριμμένο κακάο. Σχεδον ολα τα μαγαζια προσφερουν κανελλα και ή κακαο ή σοκολατα.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 22 σελίδες για φραπέ σε ελληνικό φόρουμ.Ποσο χρονο μπορεί να έχετε.
TriLoBiTe Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Oταν φτάσουμε τις 100 να κανονίσουμε φραπεδοmeeting
zio10 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, jmmys είπε 22 σελίδες για φραπέ σε ελληνικό φόρουμ.Ποσο χρονο μπορεί να έχετε. Εδώ υπάρχει ολόκληρο φόρουμ για καφέ μόνο
TriLoBiTe Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Υπάρχει ολόκληρο ελληνικό φόρουμ για espresso και δεν υπάρχει για φραπέ! η εθνική μας ταυτότητα κινδυνεύει να χαθεί ζίο τεν Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2018 από TriLoBiTe 1
zio10 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 6 λεπτά πριν, TriLoBiTe είπε Υπάρχει ολόκληρο ελληνικό φόρουμ για espresso και δεν υπάρχει για φραπέ! η εθνική μας ταυτότητα κινδυνεύει να χαθεί ζίο τεν Έλα να φτιάξουμε φόρουμ!
mp123 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Ολη η ιστορια ειναι να βρεις το καταλληλο μιξερ .δεν θελει ουτε πολλες ουτε λιγες στροφες. Ο αφρος που θα φτιαξουμε πρεπει να ειναι περιπου λιγο πανω απο την μεση του ποτηριου. μετα βαζω πολυ παγο , ως το χειλος του ποτηριου.συμπληρωνω ελαχιστο νερο . 1
zio10 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, mp123 είπε Ολη η ιστορια ειναι να βρεις το καταλληλο μιξερ .δεν θελει ουτε πολλες ουτε λιγες στροφες. Ο αφρος που θα φτιαξουμε πρεπει να ειναι περιπου λιγο πανω απο την μεση του ποτηριου. μετα βαζω πολυ παγο , ως το χειλος του ποτηριου.συμπληρωνω ελαχιστο νερο . Νομίζω είναι πολύς ο αφρός αυτός. Εγώ βάζω πολύ λίγο νερό στο χτύπημα ώστε ο αφρός να βγει περίπου το 1/3 του ποτηριού. Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2018 από zio10 1
mp123 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 3 ώρες πριν, zio10 είπε Νομίζω είναι πολύς ο αφρός αυτός. Εγώ βάζω πολύ λίγο νερό στο χτύπημα ώστε ο αφρός να βγει περίπου το 1/3 του ποτηριού. Οχι γιατι μετα βαζεις ελαχιστο νερο.αφηνεις να λειωνει μονος του ο παγος.επισεις η δοσολογια παιζει ρολο.ξεκινας με 2 κουταλιες καφε.τωρα για μαρκα μονο ο ελληνικος ο νεσκαφε. 1
rus Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 5 λεπτά πριν, mp123 είπε τωρα για μαρκα μονο ο ελληνικος ο νεσκαφε. +1 για τη μαρκα αλλα η εταιρια ειναι ελβετικη, όχι ελληνικη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις