Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, rus είπε

H γευση του καφε φιλε μου χανεται οταν βαλεις ζαχαρη...:) 

Το πιο σωστο που εχει γραφτει.

Αστους να πινουν φρεντο καπουτσινο γλυκο με κανελλα και να το παιζουν οτι ξερουν και απο καφε.

• Απαντ. 431
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, talibanakos είπε

Το πιο σωστο που εχει γραφτει.

Αστους να πινουν φρεντο καπουτσινο γλυκο με κανελλα και να το παιζουν οτι ξερουν και απο καφε.

επειδη διαβασα την παραθεση που εκανες στο σχολιο του φιλου,  Καφε λοιπον καταλαβαινει οποιος πινει σκετο μονο και γαλλικο, ουτε espresso ουτε expresso,  Ειδικα τα τυπακια που ζητανε fc  γλυκο με μαυρη *μαυρη ειναι η ακατεργαστη επομενως ειναι καστανη*   ειναι για τα πανηγυρια.

4 ώρες πριν, rus είπε

H γευση του καφε φιλε μου χανεται οταν βαλεις ζαχαρη...:) 

Μονο αν είναι σκετος ο καφες μπορεις να αντιληφθεις τη πραγματικη γευση.

Στη Βενετια παντως σερβιρουν φτηνο εσπρεσο. Το νερακι ειναι λιγο τσιμπημενο :P

2mdjeps.jpg

ενταξει παιδια θα την βγαλουμε με σοδα xDDD

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, nightwalker1990 είπε

επειδη διαβασα την παραθεση που εκανες στο σχολιο του φιλου,  Καφε λοιπον καταλαβαινει οποιος πινει σκετο μονο και γαλλικο, ουτε espresso ουτε expresso,  Ειδικα τα τυπακια που ζητανε fc  γλυκο με μαυρη *μαυρη ειναι η ακατεργαστη επομενως ειναι καστανη*   ειναι για τα πανηγυρια.

Γιατί μόνο γαλλικό;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, talibanakos είπε

Ιταλικος φραπουτσινο (παγωμένος καφές με σαντιγί, διάφορα σιρόπια και θρυμματισμένο πάγο)

ypaar.jpg

1 ώρα πριν, nightwalker1990 είπε

Και τι νομιζεις, τσαμπε θα ειναι η σοδα στο "Gran Caffe Lavena" στη πλατεια του Αγ. Μαρκου?

Επεξ/σία από rus
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, nightwalker1990 είπε

επειδη διαβασα την παραθεση που εκανες στο σχολιο του φιλου,  Καφε λοιπον καταλαβαινει οποιος πινει σκετο μονο και γαλλικο, ουτε espresso ουτε expresso,

Δεν καταλαβαινω ουτε τι γραφεις ουτε και τι εννοεις..Με μπερδευει επισης που ξεκινας την προταση με μικρο γραμμα και μετα το κομμα βαζεις κεφαλαιο,δεν ξερω εαν ηθελες να βαλεις τελεια η κατι τετοιο..Θελω να δω ποια λεξη ξεχασες και μετα συζηταμε παλι..

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, rus είπε

Ιταλικος φραπουτσινο (παγωμένος καφές με σαντιγί, διάφορα σιρόπια και θρυμματισμένο πάγο)

ypaar.jpg

Και τι νομιζεις, τσαμπε θα ειναι η σοδα στο "Gran Caffe Lavena" στη πλατεια του Αγ. Μαρκου?

Σαν πάστα σε ποτήρι είναι αυτό :D

• Like 5
  • Thanks 2
Δημοσ.
Στις 10/8/2018 στις 6:33 ΜΜ, nightwalker1990 είπε

με μαυρη *μαυρη ειναι η ακατεργαστη επομενως ειναι καστανη*   ειναι για τα πανηγυρια.

[Δεν το ψαχνω καν για διασταυρωση] καλυτερη ειναι η ακατεργαστη καστανη 😍
και συνηθως τη καταλαβαινεις απο το αρωμα! (εκτος και της εχουν προσθεσει...)

Η μαυρη ζαχαρη, ειναι η ακατεργαστη με εξτρα προσθηκη μελασας -και εξαιτιας
της μελασας εχει ακομη πιο εντονο αρωμα [απο μαθημα Ποτογνωσιας(!) αλλοτε]

• Like 4
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, TheDevilMayCare είπε

[Δεν το ψαχνω καν για διασταυρωση] καλυτερη ειναι η ακατεργαστη καστανη 😍
και συνηθως τη καταλαβαινεις απο το αρωμα! (εκτος και της εχουν προσθεσει...)

Η μαυρη ζαχαρη, ειναι η ακατεργαστη με εξτρα προσθηκη μελασας -και εξαιτιας
της μελασας εχει ακομη πιο εντονο αρωμα [απο μαθημα Ποτογνωσιας(!) αλλοτε]

δεν διαφωνω απλα ειπα να μην το γραψω ολο αυτο για ν'αποφυγω τυχον διαφωνιες κλπ :)  Ενημερωμενος παντως σ'ωραιος!

Δημοσ.

Ωραία φάση ο πατέρας μου όταν ένιωθε ότι τον πλησιάζει κρύωμα χτύπαγε τέτοιους εγώ πάλι προτιμώ τσάι με μέλι και μεταξά 

Δημοσ.

Κι εγώ του σκέτου είμαι. Κάποτε έπινα μόνο το ζεστό cappuccino σκέτο, πλέον τους πίνω όλους (φραπέ- freddo- ζεστούς- κλπ) έτσι. 

Το δικό μου tip για σωστό φραπέ, είναι το σωστό μιξεράκι. Είδα μεγάλη διαφορά προς το καλύτερο όταν αγόρασα ένα Artemis των 350W (ναι, απ' αυτά που 'χουν στις καφετέριες). 

• Like 3
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, zio10 είπε

Δεν είναι υπερβολή για σπίτι ρε συ;! Πόση διαφορά έχει από ένα 100w;

Αρκετή. Προηγουμένως είχα το Izzy NE-302 Spicy Red (στα 100W). Πολύ πιο «καφετέριας» ο φραπές. Αλλά οκ, άλλο 30€, άλλο 100€. 

Αν κάνεις και άλλα πράγματα (π.χ. σάλτσες, κρέμες) αξίζει η επένδυση, γιατί το μικρότερο δε «τραβάει» σε πιο πηχτές συνταγές. Αν το θες μόνο για φραπέ, εντάξει, όχι και τόσο.

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...