talibanakos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 3 ώρες πριν, rus είπε H γευση του καφε φιλε μου χανεται οταν βαλεις ζαχαρη... Το πιο σωστο που εχει γραφτει. Αστους να πινουν φρεντο καπουτσινο γλυκο με κανελλα και να το παιζουν οτι ξερουν και απο καφε.
nightwalker1990 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 50 λεπτά πριν, talibanakos είπε Το πιο σωστο που εχει γραφτει. Αστους να πινουν φρεντο καπουτσινο γλυκο με κανελλα και να το παιζουν οτι ξερουν και απο καφε. επειδη διαβασα την παραθεση που εκανες στο σχολιο του φιλου, Καφε λοιπον καταλαβαινει οποιος πινει σκετο μονο και γαλλικο, ουτε espresso ουτε expresso, Ειδικα τα τυπακια που ζητανε fc γλυκο με μαυρη *μαυρη ειναι η ακατεργαστη επομενως ειναι καστανη* ειναι για τα πανηγυρια. 4 ώρες πριν, rus είπε H γευση του καφε φιλε μου χανεται οταν βαλεις ζαχαρη... Μονο αν είναι σκετος ο καφες μπορεις να αντιληφθεις τη πραγματικη γευση. Στη Βενετια παντως σερβιρουν φτηνο εσπρεσο. Το νερακι ειναι λιγο τσιμπημενο ενταξει παιδια θα την βγαλουμε με σοδα xDDD
zio10 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 35 λεπτά πριν, nightwalker1990 είπε επειδη διαβασα την παραθεση που εκανες στο σχολιο του φιλου, Καφε λοιπον καταλαβαινει οποιος πινει σκετο μονο και γαλλικο, ουτε espresso ουτε expresso, Ειδικα τα τυπακια που ζητανε fc γλυκο με μαυρη *μαυρη ειναι η ακατεργαστη επομενως ειναι καστανη* ειναι για τα πανηγυρια. ενταξει παιδια θα την βγαλουμε με σοδα xDDD Γιατί μόνο γαλλικό; 1
rus Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, talibanakos είπε Αστους να πινουν φρεντο καπουτσινο γλυκο με κανελλα και να το παιζουν οτι ξερουν και απο καφε. Ιταλικος φραπουτσινο (παγωμένος καφές με σαντιγί, διάφορα σιρόπια και θρυμματισμένο πάγο) 1 ώρα πριν, nightwalker1990 είπε ενταξει παιδια θα την βγαλουμε με σοδα xDDD Και τι νομιζεις, τσαμπε θα ειναι η σοδα στο "Gran Caffe Lavena" στη πλατεια του Αγ. Μαρκου? Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2018 από rus 1
talibanakos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, nightwalker1990 είπε επειδη διαβασα την παραθεση που εκανες στο σχολιο του φιλου, Καφε λοιπον καταλαβαινει οποιος πινει σκετο μονο και γαλλικο, ουτε espresso ουτε expresso, Δεν καταλαβαινω ουτε τι γραφεις ουτε και τι εννοεις..Με μπερδευει επισης που ξεκινας την προταση με μικρο γραμμα και μετα το κομμα βαζεις κεφαλαιο,δεν ξερω εαν ηθελες να βαλεις τελεια η κατι τετοιο..Θελω να δω ποια λεξη ξεχασες και μετα συζηταμε παλι..
zio10 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 50 λεπτά πριν, rus είπε Ιταλικος φραπουτσινο (παγωμένος καφές με σαντιγί, διάφορα σιρόπια και θρυμματισμένο πάγο) Και τι νομιζεις, τσαμπε θα ειναι η σοδα στο "Gran Caffe Lavena" στη πλατεια του Αγ. Μαρκου? Σαν πάστα σε ποτήρι είναι αυτό 5 2
TheDevilMayCare Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Στις 10/8/2018 στις 6:33 ΜΜ, nightwalker1990 είπε με μαυρη *μαυρη ειναι η ακατεργαστη επομενως ειναι καστανη* ειναι για τα πανηγυρια. [Δεν το ψαχνω καν για διασταυρωση] καλυτερη ειναι η ακατεργαστη καστανη 😍 και συνηθως τη καταλαβαινεις απο το αρωμα! (εκτος και της εχουν προσθεσει...) Η μαυρη ζαχαρη, ειναι η ακατεργαστη με εξτρα προσθηκη μελασας -και εξαιτιας της μελασας εχει ακομη πιο εντονο αρωμα [απο μαθημα Ποτογνωσιας(!) αλλοτε] 4
nightwalker1990 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 55 λεπτά πριν, TheDevilMayCare είπε [Δεν το ψαχνω καν για διασταυρωση] καλυτερη ειναι η ακατεργαστη καστανη 😍 και συνηθως τη καταλαβαινεις απο το αρωμα! (εκτος και της εχουν προσθεσει...) Η μαυρη ζαχαρη, ειναι η ακατεργαστη με εξτρα προσθηκη μελασας -και εξαιτιας της μελασας εχει ακομη πιο εντονο αρωμα [απο μαθημα Ποτογνωσιας(!) αλλοτε] δεν διαφωνω απλα ειπα να μην το γραψω ολο αυτο για ν'αποφυγω τυχον διαφωνιες κλπ Ενημερωμενος παντως σ'ωραιος!
rus Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Iρλανδικος καφες, μαυρη ζαχαρη και ουϊσκι. Καλος ακούγεται
zio10 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Τον βρίσκεις και σε ελληνικά μαγαζιά αυτόν. Δεν τον έχω δοκιμάσει όμως.
palasd Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Ωραία φάση ο πατέρας μου όταν ένιωθε ότι τον πλησιάζει κρύωμα χτύπαγε τέτοιους εγώ πάλι προτιμώ τσάι με μέλι και μεταξά
Haldol Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Κι εγώ του σκέτου είμαι. Κάποτε έπινα μόνο το ζεστό cappuccino σκέτο, πλέον τους πίνω όλους (φραπέ- freddo- ζεστούς- κλπ) έτσι. Το δικό μου tip για σωστό φραπέ, είναι το σωστό μιξεράκι. Είδα μεγάλη διαφορά προς το καλύτερο όταν αγόρασα ένα Artemis των 350W (ναι, απ' αυτά που 'χουν στις καφετέριες). 3
zio10 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Δεν είναι υπερβολή για σπίτι ρε συ;! Πόση διαφορά έχει από ένα 100w;
Haldol Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 43 λεπτά πριν, zio10 είπε Δεν είναι υπερβολή για σπίτι ρε συ;! Πόση διαφορά έχει από ένα 100w; Αρκετή. Προηγουμένως είχα το Izzy NE-302 Spicy Red (στα 100W). Πολύ πιο «καφετέριας» ο φραπές. Αλλά οκ, άλλο 30€, άλλο 100€. Αν κάνεις και άλλα πράγματα (π.χ. σάλτσες, κρέμες) αξίζει η επένδυση, γιατί το μικρότερο δε «τραβάει» σε πιο πηχτές συνταγές. Αν το θες μόνο για φραπέ, εντάξει, όχι και τόσο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις