TriLoBiTe Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 απαπα ασε! παλι καλα που δε πηρα φραπε να λες Αυτό έλειπε.. ενταξει τωρα ας σοβαρευτω Σοβαροί είμαστε, εξάλλου το θέμα των πτερυγίων είναι τόσο σημαντικό που δε θα μας έπαιρνε να κάνουμε πλάκα επ' αυτού. 2
ZELDA Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 παιδιά δεν εχω διαβάσει ολο το νήμα , θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια αξιολογη μάρκα στιγμιαίου καφέ αντί για Nestle αλλα να πίνεται και να έχει ωραία γεύση ενδιαφέρομαι για επαγγελματικό καφέ.
nickmanak Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Εχω ξεκινησει να δοκιμαζω τους καφεδες για φραπε των σουπερμαρκετ. Πρωτος ηταν του καρφουρ ο οποιος εφαγε ακυρο λογω κακης γευσης και δεν εγραφε παραγωγό. Αυριο εχει σειρα ο καφες του μασουτη με παραγωγο τον αρχοντακη απο χανιά. Μελλοντικα θα δοκιμαστουν οι καφεδες γαλαξια, ΑΒ, lidl και θα ποσταρω τη γνωμη μου.
Donalhioy Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 ο καλυτερος καφες ειναι αυτος που ακουγοντε τα παγακια οταν κουνας ρυθμικα το σουβλακι.. ή καλαμακι... αναλογα την περιοχη
xpapias Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 μα δε βλεπω τα ΠΤΕΡΥΓΙΑ χαχαχα ενταξει αστειευομαι μια χαρα! ειναι εγω χρησιμοποιω την κλασσικη κοκκινη kenwood. απλα να πω κατι που παρατηρησα σε ολες αυτες τις φραπεδιερες 1)το ανοξειδωτο ποτηρι που δινουν ειναι αρκετα φαρδυ 2)εχουν αυτη τη βλακια για προστασια που στερεωνεις το ποτηρι σε συγκεκριμενη θεση και ενεργοποιειται η φραπεδιερα. λογω του 1+2 η φραπεδιερα πολλες φορες δε φτανει να χτυπησει το μιγμα κατω κατω οπου καθεται και η ζαχαρη γι αυτο δε σας λιωνει. οποτε υπαρχει μια λυση βαζεις κατι στην υποδοχη για να "νομιζει" η φραπεδιερα οτι ειναι στερεωμενο το ποτηρι και παιρνεις και πιο στενο ανοξειδωτο ποτηρι. ΧΑΧΑΧΑ μου αρεσει ο τροπος σκεψης σου! το χεις πιασει το νοημα Ελα, πες την αλήθεια! Εχεις κανει ταριφας, ενα φεγγάρι!
mylo Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Εχω ξεκινησει να δοκιμαζω τους καφεδες για φραπε των σουπερμαρκετ. Πρωτος ηταν του καρφουρ ο οποιος εφαγε ακυρο λογω κακης γευσης και δεν εγραφε παραγωγό. Αυριο εχει σειρα ο καφες του μασουτη με παραγωγο τον αρχοντακη απο χανιά. Μελλοντικα θα δοκιμαστουν οι καφεδες γαλαξια, ΑΒ, lidl και θα ποσταρω τη γνωμη μου. μακράν ότι χειρότερο έχω δοκιμάσει σε φραπέ είναι αυτός του μασούτη
margaritagr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Λοιπόν καλοκαιρι στο χωριό για πρωί φτιάχνω και πίνω καφέ. Παίρνω τον Nescafé gold. Γνώμες για τους υπόλοιπους στιγμιαίους?. επισης παίζουν φακελάκια για cappuccino ... λένε τίποτα? 1
green gordon Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Πηρα προσφατα maxwell house σε μπλε κουτακι και τον θεωρω τελικα καλυτερο απο nescafe.εχει μια γλυκια επιγευση που ισως δεν αρεσει σε ολους. 2
l337 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, margaritagr είπε Λοιπόν καλοκαιρι στο χωριό για πρωί φτιάχνω και πίνω καφέ. Παίρνω τον Nescafé gold. Γνώμες για τους υπόλοιπους στιγμιαίους?. Προσωπικά παίρνω αυτόν εδώ ή (όπου τον βρω) αυτόν εδώ. 1 ώρα πριν, margaritagr είπε επισης παίζουν φακελάκια για cappuccino ... λένε τίποτα? Ούτε για αστείο.. :) 1 1
zio10 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, margaritagr είπε Λοιπόν καλοκαιρι στο χωριό για πρωί φτιάχνω και πίνω καφέ. Παίρνω τον Nescafé gold. Γνώμες για τους υπόλοιπους στιγμιαίους?. επισης παίζουν φακελάκια για cappuccino ... λένε τίποτα? Για αλλαγή από τον κλασσικό φραπέ εγώ σε στιγμιαίο παίρνω azerra και καλά εσπρέσσο και πίνω εναλλάξ με τον κλασσικό. Από στιγμιαίο κλασσικό μου αρέσει και ο jacobs. Σκέψου και τη λύση μιας φτηνής μηχανής με κάψουλες εσπρέσσο όμως. 5 λεπτά πριν, l337 είπε Προσωπικά παίρνω αυτόν εδώ ή (όπου τον βρω) αυτόν εδώ. Ούτε για αστείο.. Που τους βρίσκεις αυτούς; Δεν τους έχει πάρει το μάτι μου. 1
thomasG4 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, margaritagr είπε Λοιπόν καλοκαιρι στο χωριό για πρωί φτιάχνω και πίνω καφέ. Παίρνω τον Nescafé gold. Γνώμες για τους υπόλοιπους στιγμιαίους?. επισης παίζουν φακελάκια για cappuccino ... λένε τίποτα? Και ο Douwe Egberts Pure Gold Medium Roast είναι ίδια φάση με τον Nescafe Gοld. Μπορώ να πω και καλύτερος. Είναι αρκετά πιο ελαφρύς σε σχέση με το κλασσικό Nescafe με τη καμμένη επίγευση. 1 1
l337 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 12 λεπτά πριν, zio10 είπε Που τους βρίσκεις αυτούς; Δεν τους έχει πάρει το μάτι μου. Τον πρώτο τον βρίσκω στον AB. Τον δέυτερο τον έβρισκα επίσης στον ΑΒ αλλά εδώ κοντά μου σταματήσανε εδώ και 1-2 χρόνια να τον φέρνουνε. 7 λεπτά πριν, thomasG4 είπε Και ο Douwe Egberts Pure Gold Medium Roast είναι ίδια φάση με τον Nescafe Gοld. Μπορώ να πω και καλύτερος. Είναι αρκετά πιο ελαφρύς σε σχέση με το κλασσικό Nescafe με τη καμμένη επίγευση. Και εγώ τον θεωρώ καλύτερο. Επίσης -και σε σχέση με τον κλασσικό nescafe- επειδή οι καφέδες αυτοί έχουν μεγαλύτερους κόκκους, κατά την γνλώμη μου πρέπει να βάζουμε περισσότερη ποσότητα για το ίδιο αποτέλεσμα με τον κλασσικό νες. πχ (μπακαλίστικα) εκεί που θα έβαζε κάποιος 2 κουταλιές κλασσικό nescafe από τους άλλους θα βάλει (για το ίδιο αποτέλεσμα) 2,5 κουταλιές. Από και και πέρα δεν θεωρώ ότι είναι πιο ελαφρύς. Απλά έχει πιο smouth γεύση. 1
zio10 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Εγώ ειδικά σε στιγμιαίο πάντως βολεύομαι με οποιονδήποτε, ακόμα και lidl, ελομας, αβ κλπ δεν τους θεωρώ τραγικούς. 1
l337 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, zio10 είπε Εγώ ειδικά σε στιγμιαίο πάντως βολεύομαι με οποιονδήποτε, ακόμα και lidl, ελομας, αβ κλπ δεν τους θεωρώ τραγικούς. lidl και ελομας δεν έχω πιει. Τον ΑΒ (πχ.) τον έχω πιει αρκετές φορές και τον θεωρώ αξιοπρεπέστατο. Σίγουρα ανώτερο του nescafe gold (και είναι και αρκετά φθηνότερος του). Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2018 από l337 2
NickTG Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, margaritagr said: Λοιπόν καλοκαιρι στο χωριό για πρωί φτιάχνω και πίνω καφέ. Παίρνω τον Nescafé gold. Γνώμες για τους υπόλοιπους στιγμιαίους?. επισης παίζουν φακελάκια για cappuccino ... λένε τίποτα? Όπως ανέφεραν ήδη δες τους Douwe Egberts. Βγαίνουν και με διάφορα αρώματα. Τα φακελάκια μόνο με τη λογική ότι θα πιεις κάποιο ρόφημα που έχει και καφέ μέσα. Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2018 από NickTG 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις