somebody:) Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Παρακαλώ να μας πει η ειδική στις φραπεδιέρες σαμμπάντη αν την εγκρίνει. Ευχαριστώ. μα δε βλεπω τα ΠΤΕΡΥΓΙΑ χαχαχα ενταξει αστειευομαι μια χαρα! ειναι εγω χρησιμοποιω την κλασσικη κοκκινη kenwood. απλα να πω κατι που παρατηρησα σε ολες αυτες τις φραπεδιερες 1)το ανοξειδωτο ποτηρι που δινουν ειναι αρκετα φαρδυ 2)εχουν αυτη τη βλακια για προστασια που στερεωνεις το ποτηρι σε συγκεκριμενη θεση και ενεργοποιειται η φραπεδιερα. λογω του 1+2 η φραπεδιερα πολλες φορες δε φτανει να χτυπησει το μιγμα κατω κατω οπου καθεται και η ζαχαρη γι αυτο δε σας λιωνει. οποτε υπαρχει μια λυση βαζεις κατι στην υποδοχη για να "νομιζει" η φραπεδιερα οτι ειναι στερεωμενο το ποτηρι και παιρνεις και πιο στενο ανοξειδωτο ποτηρι. Δεν φαίνεται αν είναι πλαστικό ή μεταλλικό το χτυπητήρι όμως! Για να το κρύβουν μάλλον πλαστικό θα είναι.... ΧΑΧΑΧΑ μου αρεσει ο τροπος σκεψης σου! το χεις πιασει το νοημα 2
black_rabBiT Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Μπορείς να τον χτυπήσεις και κατευθείαν με το ποτήρι. Λέω εγώ τώρα.
TriLoBiTe Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 μα δε βλεπω τα ΠΤΕΡΥΓΙΑ Εδώ έχεις ένα πόντο.. Μy bad.. 1
zio10 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Εδώ έχεις ένα πόντο.. Μy bad.. Στο είπα, το σημαντικότερο κομμάτι το έχουν κρυμμένο! 1
TriLoBiTe Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Στο είπα, το σημαντικότερο κομμάτι το έχουν κρυμμένο! #μουταλεγεσεςυ 1
zio10 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 #μουταλεγεσεςυ Αν και μισώ να το λέω αυτό, ε ναι στα έλεγα Thanks για την επιβεβαίωση φραπεδο-expert somebody:) 1
TriLoBiTe Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Αν και μισώ να το λέω αυτό, ε ναι στα έλεγα Άσε με μη μου το θυμίζεις, πάω να σκάσω πάω.. Πώς δε σε πίστεψα ΠΩΣ! 1
somebody:) Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Μπορείς να τον χτυπήσεις και κατευθείαν με το ποτήρι. Λέω εγώ τώρα. τι να σου πω οπως βολευεται ο καθενας
somebody:) Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 μολις ειδα σε καφετερια φραπεδιερα με πλαστικα πτερυγια........... κατερρευσε ολη η κοσμοθεωρια μου 1
zio10 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 μολις ειδα σε καφετερια φραπεδιερα με πλαστικα πτερυγια........... κατερρευσε ολη η κοσμοθεωρια μου ερασιτέχνες! 2
somebody:) Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 ερασιτέχνες! μα προς στιγμην σαστισα! νομιζα οτι εγω ελεγα βλακειες τοσο καιρο! αλλα ενταξει μαλλον ηταν ερασιτεχνες οπως λες
TriLoBiTe Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 μολις ειδα σε καφετερια φραπεδιερα με πλαστικα πτερυγια........... κατερρευσε ολη η κοσμοθεωρια μου ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!! 1
somebody:) Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!! οχι αληθεια στο λογο μου !! 1
TriLoBiTe Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 οχι αληθεια στο λογο μου !! Σε πιστεύω αλλά αυτό που λες είναι πολύ βαρύ, έπρεπε να τους πεις ''Κλείστε το ρε το μαγαζί!'' Αυτά δεν τ΄αφήνουν έτσι.. 1
somebody:) Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Σε πιστεύω αλλά αυτό που λες είναι πολύ βαρύ, έπρεπε να τους πεις ''Κλείστε το ρε το μαγαζί!'' Αυτά δεν τ΄αφήνουν έτσι.. απαπα ασε! παλι καλα που δε πηρα φραπε να λες (ενταξει τωρα ας σοβαρευτω απλα ειπα να το αναφερω μιας που ημουν καπως απολυτη.οποτε υπαρχει και μια μικρηηηηηηη πιθανοτητα να εκανα λαθος σχετικα με τα πτερυγια ) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις