zio10 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Ζίο δεν αντιλέγω, αλλά η φάση εξακολουθεί να είναι ζορανμπή! Καλά, αυτό το κάνει με δεμένα μάτια και το ένα χέρι στην τσέπη 2
TriLoBiTe Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Καλά, αυτό το κάνει με δεμένα μάτια και το ένα χέρι στην τσέπη Στανταράκι.. 1
chrisxkar Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Ε ποια να παρω δηλαδη; Θα καθομαι να ψαχνω και την ζαχαρη τωρα; Εκτος αμα εννοεις κανα αλλο γλυκαντικο. ζαχαρη εννοω.Δεν σου ειπα να ψαξεις απλα την ααααλλη φορα που θας σουπερ μαρκετ δοκιμασε να παρεις αλλη και βλεπεις να κανει ,αν δεν κανει την ααααααααααααααααααααααλλη φορα ξαναπαρε αλλη
tony81 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Ποτήρι, πάγο, 2 κοφτές νες, νερό. Έτοιμος Αλλιώς πιο σπάνια: 1.5 δάχτυλο νερό, 2 κανονικες καφέ, χτύπα, πάγο νερό καλαμάκι έτοιμος
mylo Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 το παν στο φραπε είναι το χτύπημα. κανα δυο μιξεράκια που πήρα δε κανουν τίποτα οπότε και επέστρεψα στο κλασικό σεηκερ.
*nenya* Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Ο σωστός φραπές είναι αυτός που έφτιαξα μόλις τώρα Στο ποτήρι 1.5 κουταλιά Douwe Egberts, 1.5 κουταλιά μαύρη ζάχαρη, 3 δάχτυλα κρύο νερό και χτύπημα στην δυνατή σκάλα σε κάτι τέτοιο: Δεν μένει ούτε κόκκος καφέ ή ζάχαρης στο ποτήρι μετά. +ένα γαλατάκι +3 παγάκια και είναι μμμμ τέλειος!
zio10 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Ποτήρι, πάγο, 2 κοφτές νες, νερό. Έτοιμος Αλλιώς πιο σπάνια: 1.5 δάχτυλο νερό, 2 κανονικες καφέ, χτύπα, πάγο νερό καλαμάκι έτοιμος Συμφωνώ, με αυτό τον τρόπο αποκλείεται να μείνει η ζάχαρη στον πάτο Ο σωστός φραπές είναι αυτός που έφτιαξα μόλις τώρα Στο ποτήρι 1.5 κουταλιά Douwe Egberts, 1.5 κουταλιά μαύρη ζάχαρη, 3 δάχτυλα κρύο νερό και χτύπημα στην δυνατή σκάλα σε κάτι τέτοιο: Δεν μένει ούτε κόκκος καφέ ή ζάχαρης στο ποτήρι μετά. +ένα γαλατάκι +3 παγάκια και είναι μμμμ τέλειος! Γιατί μαύρη ζάχαρη?
*nenya* Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Γούστα, προτιμήσεις, συνήθεια I guess . 1
zio10 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Γούστα, προτιμήσεις, συνήθεια I guess . Υπάρχει μια μαύρη εντελώς ακατέργαστη ζάχαρη με έντονη γεύση και άρωμα, όσοι βάζετε ζάχαρη στον καφέ ίσως αξίζει μια δοκιμή. Εγώ την τρώω και σκέτη
*nenya* Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Μήπως λες αυτήν που λέει Fytro στην συσκευασία;
zio10 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Μήπως λες αυτήν που λέει Fytro στην συσκευασία; Νομίζω ότι βγάζει και η fytro, αυτή τη στιγμή έχω μια άλλη αλλά δεν θυμάμαι την μάρκα. Είναι καστανή, έχει περισσότερη υγρασία από την απλή και πολύ πιο έντονη γεύση 1
zio10 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Τέλεια, θα την ψάξω! Αν δεν βρεις σε σούπερ μάρκετ δες και σε βιολογικά. 1
tony81 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Ο σωστός φραπές είναι αυτός που έφτιαξα μόλις τώρα Στο ποτήρι 1.5 κουταλιά Douwe Egberts, 1.5 κουταλιά μαύρη ζάχαρη, 3 δάχτυλα κρύο νερό και χτύπημα στην δυνατή σκάλα σε κάτι τέτοιο: Δεν μένει ούτε κόκκος καφέ ή ζάχαρης στο ποτήρι μετά. +ένα γαλατάκι +3 παγάκια και είναι μμμμ τέλειος! 3 δάχτυλα νερό? Δηλαδή όλο αφρό θες! Και 3 παγάκια? Σε 2' ζεσταθηκε... 1.5 δάχτυλο νερό δεν το συζητάμε.. Για πάγο, μισό πλαστικό ποτήρι νερό κατάψυξη. Δοκίμασε και πες μας!!
*nenya* Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Και όμως, δεν βγαίνει όλο αφρός όπως λες Και επίσης με τα 3 παγάκια μια χαρά μου κρατάει τουλάχιστον 2ωρο (δεν έχει καύσωνες τώρα πια για να λιώσουν αμέσως). Παραπάνω δεν χρειάζεται γιατί θα τον έχω ήδη τελειώσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις