Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ζίο δεν αντιλέγω, αλλά η φάση εξακολουθεί  να είναι ζορανμπή! 

Καλά, αυτό το κάνει με δεμένα μάτια και το ένα χέρι στην τσέπη :P

  • Like 2
  • Απαντ. 431
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ε ποια να παρω δηλαδη; Θα καθομαι να ψαχνω και την ζαχαρη τωρα; Εκτος αμα εννοεις κανα αλλο γλυκαντικο.

ζαχαρη εννοω.Δεν σου ειπα να ψαξεις απλα την ααααλλη φορα που θας σουπερ μαρκετ δοκιμασε να παρεις αλλη και βλεπεις να κανει ,αν δεν κανει την ααααααααααααααααααααααλλη φορα ξαναπαρε αλλη

Δημοσ.

Ποτήρι, πάγο, 2 κοφτές νες, νερό. Έτοιμος:)

 

Αλλιώς πιο σπάνια: 1.5 δάχτυλο νερό, 2 κανονικες καφέ, χτύπα, πάγο νερό καλαμάκι έτοιμος

Δημοσ.

το παν στο φραπε είναι το χτύπημα. κανα δυο μιξεράκια που πήρα δε κανουν τίποτα οπότε και επέστρεψα στο κλασικό σεηκερ.

Δημοσ.

Ο σωστός φραπές είναι αυτός που έφτιαξα μόλις τώρα B)

 

Στο ποτήρι 1.5 κουταλιά Douwe Egberts, 1.5 κουταλιά μαύρη ζάχαρη, 3 δάχτυλα κρύο νερό και χτύπημα στην δυνατή σκάλα σε κάτι τέτοιο:

201206150841571469218641LightBox-(1).gif

Δεν μένει ούτε κόκκος καφέ ή ζάχαρης στο ποτήρι μετά.

+ένα γαλατάκι +3 παγάκια και είναι μμμμ τέλειος!

Δημοσ.

Ποτήρι, πάγο, 2 κοφτές νες, νερό. Έτοιμος :)

 

Αλλιώς πιο σπάνια: 1.5 δάχτυλο νερό, 2 κανονικες καφέ, χτύπα, πάγο νερό καλαμάκι έτοιμος

Συμφωνώ, με αυτό τον τρόπο αποκλείεται να μείνει η ζάχαρη στον πάτο :P

Ο σωστός φραπές είναι αυτός που έφτιαξα μόλις τώρα B)

 

Στο ποτήρι 1.5 κουταλιά Douwe Egberts, 1.5 κουταλιά μαύρη ζάχαρη, 3 δάχτυλα κρύο νερό και χτύπημα στην δυνατή σκάλα σε κάτι τέτοιο:

201206150841571469218641LightBox-(1).gif

Δεν μένει ούτε κόκκος καφέ ή ζάχαρης στο ποτήρι μετά.

+ένα γαλατάκι +3 παγάκια και είναι μμμμ τέλειος!

Γιατί μαύρη ζάχαρη?

Δημοσ.

Γούστα, προτιμήσεις, συνήθεια I guess :P.

Υπάρχει μια μαύρη εντελώς ακατέργαστη ζάχαρη με έντονη γεύση και άρωμα, όσοι βάζετε ζάχαρη στον καφέ ίσως αξίζει μια δοκιμή. Εγώ την τρώω και σκέτη :-)

Δημοσ.

Μήπως λες αυτήν που λέει Fytro στην συσκευασία;

Νομίζω ότι βγάζει και η fytro, αυτή τη στιγμή έχω μια άλλη αλλά δεν θυμάμαι την μάρκα. Είναι καστανή, έχει περισσότερη υγρασία από την απλή και πολύ πιο έντονη γεύση

  • Like 1
Δημοσ.

Ο σωστός φραπές είναι αυτός που έφτιαξα μόλις τώρα B)

 

Στο ποτήρι 1.5 κουταλιά Douwe Egberts, 1.5 κουταλιά μαύρη ζάχαρη, 3 δάχτυλα κρύο νερό και χτύπημα στην δυνατή σκάλα σε κάτι τέτοιο:

201206150841571469218641LightBox-(1).gif

Δεν μένει ούτε κόκκος καφέ ή ζάχαρης στο ποτήρι μετά.

+ένα γαλατάκι +3 παγάκια και είναι μμμμ τέλειος!

3 δάχτυλα νερό? Δηλαδή όλο αφρό θες!

Και 3 παγάκια? Σε 2' ζεσταθηκε...

1.5 δάχτυλο νερό δεν το συζητάμε..

Για πάγο, μισό πλαστικό ποτήρι νερό κατάψυξη.

Δοκίμασε και πες μας!!

Δημοσ.

Και όμως, δεν βγαίνει όλο αφρός όπως λες ;)

Και επίσης με τα 3 παγάκια μια χαρά μου κρατάει τουλάχιστον 2ωρο (δεν έχει καύσωνες τώρα πια για να λιώσουν αμέσως). Παραπάνω δεν χρειάζεται γιατί θα τον έχω ήδη τελειώσει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...