Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 431
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άσε τις έχω δοκιμάσει όλες και άσπρες και καστανές και μαύρες!!!

:huh:  τι να πω εισαι δυσκολη περιπτωση! μηηηπως δεν εχεις αρκετη υπομονη να τη χτυπησεις οση ωρα χρειαζεται?

(η καστανη που εχω εγω παντως ειναι αρκετα χοντροκομμενη δε θα τη συνιστουσα με τιποτα!)

Δημοσ.

τι να πω εισαι δυσκολη περιπτωση!

Αυτό ξαναπέστο..!

η οποια εχει πλαστικo πτερυγιo :P:P:P

Ρε μανία με τα πλαστικά πτερύγια..!  :shock:   Μόλις το τσέκαρα, πλαστικό μου μοιάζει..

Δημοσ.

Trilobite, αφού δεν θέλεις σκέτο, σιρόπι ζάχαρης είναι ίσως η λύση. Το χρησιμοποιούνε και σε μαγαζιά στον καφέ καφέ αλλά και σε κοκτέιλ.

Δημοσ.

Trilobite, αφού δεν θέλεις σκέτο, σιρόπι ζάχαρης είναι ίσως η λύση. Το χρησιμοποιούνε και σε μαγαζιά στον καφέ καφέ αλλά και σε κοκτέιλ.

Χμμ εννοείς υπάρχει κάτι τέτοιο έτοιμο ή DIY φάση?

Δημοσ.

Λογικά υπάρχει και έτοιμο αλλά πολύ το φτιάχνουν και μόνοι τους, δεν είναι τίποτα νερό και ζάχαρη σε αναλογία συνήθως 1-1. Βράζεις, κρυώνει και το κρατάς στο ψυγείο

• Like 1
Δημοσ.

Λογικά υπάρχει και έτοιμο αλλά πολύ το φτιάχνουν και μόνοι τους, δεν είναι τίποτα νερό και ζάχαρη σε αναλογία συνήθως 1-1. Βράζεις, κρυώνει και το κρατάς στο ψυγείο

Ω ρε φίλε, με βάζεις σε ζορανμπίδικα μονοπάτια..!  :shock:

• Like 1
Δημοσ.

Ω ρε φίλε, με βάζεις σε ζορανμπίδικα μονοπάτια..!  :shock:

Πρέπει να είναι η δεύτερη πιο εύκολη παρασκευή που μπορείς να κάνεις μετά από το να βράσεις νερό! :P

Δημοσ.

Πρέπει να είναι η δεύτερη πιο εύκολη παρασκευή που μπορείς να κάνεις μετά από το να βράσεις νερό! :P

Ζίο δεν αντιλέγω, αλλά η φάση εξακολουθεί  να είναι ζορανμπή! 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...