TriLoBiTe Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 :/ τι ζαχαρη βαζεις? Άσε τις έχω δοκιμάσει όλες και άσπρες και καστανές και μαύρες!!!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Ο σωστος φραπες ειναι αυτος που θα σου βγαλει ελκος στομαχου μετα απο μια 5ετια καθημερινης χρησης
somebody:) Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Άσε τις έχω δοκιμάσει όλες και άσπρες και καστανές και μαύρες!!! τι να πω εισαι δυσκολη περιπτωση! μηηηπως δεν εχεις αρκετη υπομονη να τη χτυπησεις οση ωρα χρειαζεται? (η καστανη που εχω εγω παντως ειναι αρκετα χοντροκομμενη δε θα τη συνιστουσα με τιποτα!)
TriLoBiTe Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 η μηπως φταιει η φραπεδιερα σου? Α σε παρακαλώ..! Μιλάμε για την αυθεντική nescafe φραπεδιέρα..!
somebody:) Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Α σε παρακαλώ.. μιλάμε για την αυθεντική nescafe φραπεδιέρα..! η οποια εχει πλαστικo πτερυγιo :P:P
TriLoBiTe Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 τι να πω εισαι δυσκολη περιπτωση! Αυτό ξαναπέστο..! η οποια εχει πλαστικo πτερυγιo :P:P Ρε μανία με τα πλαστικά πτερύγια..! Μόλις το τσέκαρα, πλαστικό μου μοιάζει..
black_rabBiT Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτό φταίει. Το βρήκε η σαμπαντη.Κλαπ κλαπ κλαπ.
somebody:) Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτό φταίει. Το βρήκε η σαμπαντη.Κλαπ κλαπ κλαπ. ειρωνια?
zio10 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Trilobite, αφού δεν θέλεις σκέτο, σιρόπι ζάχαρης είναι ίσως η λύση. Το χρησιμοποιούνε και σε μαγαζιά στον καφέ καφέ αλλά και σε κοκτέιλ.
somebody:) Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 ειρωνια? *ειρωνεια (γιατι τα κοιτατε πολυ τα ορθογραφικα τωρα τελευταια και δεν μπορω να κανω επεξεργασια)
TriLoBiTe Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Trilobite, αφού δεν θέλεις σκέτο, σιρόπι ζάχαρης είναι ίσως η λύση. Το χρησιμοποιούνε και σε μαγαζιά στον καφέ καφέ αλλά και σε κοκτέιλ. Χμμ εννοείς υπάρχει κάτι τέτοιο έτοιμο ή DIY φάση?
zio10 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Λογικά υπάρχει και έτοιμο αλλά πολύ το φτιάχνουν και μόνοι τους, δεν είναι τίποτα νερό και ζάχαρη σε αναλογία συνήθως 1-1. Βράζεις, κρυώνει και το κρατάς στο ψυγείο 1
TriLoBiTe Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Λογικά υπάρχει και έτοιμο αλλά πολύ το φτιάχνουν και μόνοι τους, δεν είναι τίποτα νερό και ζάχαρη σε αναλογία συνήθως 1-1. Βράζεις, κρυώνει και το κρατάς στο ψυγείο Ω ρε φίλε, με βάζεις σε ζορανμπίδικα μονοπάτια..! 1
zio10 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Ω ρε φίλε, με βάζεις σε ζορανμπίδικα μονοπάτια..! Πρέπει να είναι η δεύτερη πιο εύκολη παρασκευή που μπορείς να κάνεις μετά από το να βράσεις νερό!
TriLoBiTe Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Πρέπει να είναι η δεύτερη πιο εύκολη παρασκευή που μπορείς να κάνεις μετά από το να βράσεις νερό! Ζίο δεν αντιλέγω, αλλά η φάση εξακολουθεί να είναι ζορανμπή! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις