black_rabBiT Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Έχω μιξεράκι γαμηστερό αγαπητέ, όχι χειρός. Να βάλω κανα κομπρεσσερ; Δουλειά μου δεν θα κάνω.
ultralisk Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 τι να σου πω...λογικά κομπρεσσέρ θα χρησιμοποιούν και εκείνοι που τον φτιάχνουν χωρίς κόκκους οπότε ναι, δοκίμασε το
TriLoBiTe Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Υπάρχει κάποιο μυστικό να μην κάθεται η ζάχαρη κατω; Σου τη δίνει και σένα να κρατσανάει ε? Μπορείς να μειώσεις το φαινόμενο ζεσταίνοντας το νερό αλλά και πάλι κρατσανάει η τιμημένη...
zio10 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Σου τη δίνει και σένα να κρατσανάει ε? Μπορείς να μειώσεις το φαινόμενο ζεσταίνοντας το νερό αλλά και πάλι κρατσανάει η τιμημένη... Ο λόγος που το γύρισα σε σκέτο πριν πολλά χρόνια
chrisxkar Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 αλλαξε ζαχαρη.Για καποιο λογο ζαχαρη απο ζαχαρη διαφερει σε πολλα καφε θα παρατηρησεις οτι εχει μισο τονο αχτυπητη ζαχαρη στον πατο τις περισσοτερες φορες δεν φταει ο barman αλλα η ζαχαρη
TriLoBiTe Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Ο λόγος που το γύρισα σε σκέτο πριν πολλά χρόνια Ναι ρε συ, αλλά αν εγώ αν θέλω να πιω φραπέ μετά το φαγητό για παράδειγμα, δε μπορώ να τον πιω πικρό, οπότε αναγκαίο κακό.. 1
zio10 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι ρε συ, αλλά αν εγώ αν θέλω να πιω φραπέ μετά το φαγητό για παράδειγμα, δε μπορώ να τον πιω πικρό, οπότε αναγκαίο κακό.. Συνήθεια είναι, πιες 5-10 σκέτους και μετά δεν θα μπορείς τη ζάχαρη! Μετά το φαΐ αν θες γλυκό φάε μια πάστα 2
black_rabBiT Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 αλλαξε ζαχαρη.Για καποιο λογο ζαχαρη απο ζαχαρη διαφερει σε πολλα καφε θα παρατηρησεις οτι εχει μισο τονο αχτυπητη ζαχαρη στον πατο τις περισσοτερες φορες δεν φταει ο barman αλλα η ζαχαρη Ε ποια να παρω δηλαδη; Θα καθομαι να ψαχνω και την ζαχαρη τωρα; Εκτος αμα εννοεις κανα αλλο γλυκαντικο.
NickTG Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Πόση ζάχαρη βάζετε και μένει κάτω? Μέχρι 4 κουταλιές που είχα βάλει κάποτε μια χαρά διαλύθηκε. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Συνήθεια είναι, πιες 5-10 σκέτους και μετά δεν θα μπορείς τη ζάχαρη! Μετά το φαΐ αν θες γλυκό φάε μια πάστα Μπα, θέμα στομαχιού είναι. Πρωί δε με πειράζει αν δε βάλω ζάχαρη ή με ένα γλυκό π.χ μια που το ανέφερες εκεί όντως δεν τη χρειάζομαι. Αλλά μετά το φαγητό ο φραπές ΠΡΕΠΕΙ να είναι γλυκός.
zio10 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Μπα, θέμα στομαχιού είναι. Πρωί δε με πειράζει αν δε βάλω ζάχαρη ή με ένα γλυκό π.χ μια που το ανέφερες εκεί όντως δεν τη χρειάζομαι. Αλλά μετά το φαγητό ο φραπές ΠΡΕΠΕΙ να είναι γλυκός. Οκ γούστα είναι αυτά, εγώ μετά το φαγητό σπανίως πίνω καφέ. Επίσης δεν πίνω ποτέ καφέ με γλυκό, ούτε μπισκοτάκι
TriLoBiTe Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Πόση ζάχαρη βάζετε και μένει κάτω? Μέχρι 4 κουταλιές που είχα βάλει κάποτε μια χαρά διαλύθηκε. Dafaq ακόμα και με μια κουταλιά μου κρατσανά! Οκ γούστα είναι αυτά, εγώ μετά το φαγητό σπανίως πίνω καφέ. Επίσης δεν πίνω ποτέ καφέ με γλυκό, ούτε μπισκοτάκι Μοιάζουμε. Μετά από γλυκό πρέπει να ''σπάσω'' τη ζάχαρη που έχω δεχτεί με καφέ πικρό.. 1
somebody:) Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 ας δωσω και γω μια συνταγη -παιρνεις το αλουμινενιο ποτηρι της φραπεδιερας -βαζεις ζαχαρη-καφε (πρωτα η ζαχαρη) -ριχνεις 2 σφηνακια νερο και τα χτυπας στη φραπεδιερα μεχρι να γινει καπως πιο στερεο -συμπληρωνεις 2,5 φλυτζανακια του καφε παγωμενο νερο (αν θες με γαλα 1,5 νερο και 1 γαλα) -ανακατευεις 2-3 στροφες με ενα κουταλι -χυνεις τη φραπεδια σε ενα ποτηρι με 6-8 παγακια -απολαμβανεις *δοσολογιες για ποτηρι >=350ml **ετσι διαλυεται καλυτερα η ζαχαρη αφου τη χτυπας με λιγο νερο
TriLoBiTe Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 ας δωσω και γω μια συνταγη -παιρνεις το αλουμινενιο ποτηρι της φραπεδιερας -βαζεις ζαχαρη-καφε (πρωτα η ζαχαρη) -ριχνεις 2 σφηνακια νερο και τα χτυπας στη φραπεδιερα μεχρι να γινει καπως πιο στερεο -συμπληρωνεις 2,5 φλυτζανακια του καφε παγωμενο νερο (αν θες με γαλα 1,5 νερο και 1 γαλα) -ανακατευεις 2-3 στροφες με ενα κουταλι -χυνεις τη φραπεδια σε ενα ποτηρι με 6-8 παγακια -απολαμβανεις Πρόφιτ? Κι εγώ λίγο νερό βάζω αλλά πάλι μου κρατσανάει..
somebody:) Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Πρόφιτ? Κι εγώ λίγο νερό βάζω αλλά πάλι μου κρατσανάει.. :/ τι ζαχαρη βαζεις? η μηπως φταει η φραπεδιερα σου? εχει πλαστικα "πτερυγια"(ΧD)? δοκιμασε την ελληνικη ζαχαρη *σορρυ μπορει να εχεις αναφερει πιο πανω δε τα χω διαβασει ολα
Προτεινόμενες αναρτήσεις