Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 431
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιο μυστικό να μην κάθεται η ζάχαρη κατω;

Σου τη δίνει και σένα να κρατσανάει ε? Μπορείς να μειώσεις το φαινόμενο ζεσταίνοντας το νερό αλλά και πάλι κρατσανάει η τιμημένη...

Δημοσ.

Σου τη δίνει και σένα να κρατσανάει ε? Μπορείς να μειώσεις το φαινόμενο ζεσταίνοντας το νερό αλλά και πάλι κρατσανάει η τιμημένη...

Ο λόγος που το γύρισα σε σκέτο πριν πολλά χρόνια :-)

Δημοσ.

αλλαξε ζαχαρη.Για καποιο λογο ζαχαρη απο ζαχαρη διαφερει σε πολλα καφε θα παρατηρησεις οτι εχει μισο τονο αχτυπητη ζαχαρη στον πατο τις περισσοτερες φορες δεν φταει ο barman αλλα η ζαχαρη

Δημοσ.

Ο λόγος που το γύρισα σε σκέτο πριν πολλά χρόνια :-)

Ναι ρε συ, αλλά αν εγώ αν θέλω να πιω φραπέ μετά το φαγητό για παράδειγμα, δε μπορώ να τον πιω πικρό, οπότε αναγκαίο κακό..  :P

• Like 1
Δημοσ.

Ναι ρε συ, αλλά αν εγώ αν θέλω να πιω φραπέ μετά το φαγητό για παράδειγμα, δε μπορώ να τον πιω πικρό, οπότε αναγκαίο κακό..  :P

Συνήθεια είναι, πιες 5-10 σκέτους και μετά δεν θα μπορείς τη ζάχαρη! Μετά το φαΐ αν θες γλυκό φάε μια πάστα :P

• Like 2
Δημοσ.

αλλαξε ζαχαρη.Για καποιο λογο ζαχαρη απο ζαχαρη διαφερει σε πολλα καφε θα παρατηρησεις οτι εχει μισο τονο αχτυπητη ζαχαρη στον πατο τις περισσοτερες φορες δεν φταει ο barman αλλα η ζαχαρη

Ε ποια να παρω δηλαδη; Θα καθομαι να ψαχνω και την ζαχαρη τωρα; Εκτος αμα εννοεις κανα αλλο γλυκαντικο.

Δημοσ.

Συνήθεια είναι, πιες 5-10 σκέτους και μετά δεν θα μπορείς τη ζάχαρη! Μετά το φαΐ αν θες γλυκό φάε μια πάστα :P

Μπα, θέμα στομαχιού είναι.  ;)   Πρωί δε με πειράζει αν δε βάλω ζάχαρη ή με ένα γλυκό π.χ  μια που το ανέφερες εκεί όντως δεν τη χρειάζομαι. Αλλά μετά το φαγητό ο φραπές ΠΡΕΠΕΙ να είναι γλυκός.  :P

Δημοσ.

Μπα, θέμα στομαχιού είναι.  ;)   Πρωί δε με πειράζει αν δε βάλω ζάχαρη ή με ένα γλυκό π.χ  μια που το ανέφερες εκεί όντως δεν τη χρειάζομαι. Αλλά μετά το φαγητό ο φραπές ΠΡΕΠΕΙ να είναι γλυκός.  :P

Οκ γούστα είναι αυτά, εγώ μετά το φαγητό σπανίως πίνω καφέ. Επίσης δεν πίνω ποτέ καφέ με γλυκό, ούτε μπισκοτάκι :-)

Δημοσ.

Πόση ζάχαρη βάζετε και μένει κάτω?

Μέχρι 4 κουταλιές που είχα βάλει κάποτε μια χαρά διαλύθηκε. 

Dafaq ακόμα και με μια κουταλιά μου κρατσανά!

Οκ γούστα είναι αυτά, εγώ μετά το φαγητό σπανίως πίνω καφέ. Επίσης δεν πίνω ποτέ καφέ με γλυκό, ούτε μπισκοτάκι :-)

Μοιάζουμε.  :P  Μετά από γλυκό πρέπει να ''σπάσω'' τη ζάχαρη που έχω δεχτεί με καφέ πικρό..  :P

• Like 1
Δημοσ.

ας δωσω και γω μια συνταγη :P

-παιρνεις το αλουμινενιο ποτηρι της φραπεδιερας

-βαζεις ζαχαρη-καφε (πρωτα η ζαχαρη)

-ριχνεις 2 σφηνακια νερο και τα χτυπας στη φραπεδιερα μεχρι να γινει καπως πιο στερεο

-συμπληρωνεις 2,5 φλυτζανακια του καφε παγωμενο νερο (αν θες με γαλα 1,5 νερο και 1 γαλα)

-ανακατευεις 2-3 στροφες με ενα κουταλι

-χυνεις τη φραπεδια σε ενα ποτηρι με 6-8 παγακια

-απολαμβανεις :-D

*δοσολογιες για ποτηρι >=350ml

**ετσι διαλυεται καλυτερα η ζαχαρη αφου τη χτυπας με λιγο νερο

Δημοσ.

ας δωσω και γω μια συνταγη :P

-παιρνεις το αλουμινενιο ποτηρι της φραπεδιερας

-βαζεις ζαχαρη-καφε (πρωτα η ζαχαρη)

-ριχνεις 2 σφηνακια νερο και τα χτυπας στη φραπεδιερα μεχρι να γινει καπως πιο στερεο

-συμπληρωνεις 2,5 φλυτζανακια του καφε παγωμενο νερο (αν θες με γαλα 1,5 νερο και 1 γαλα)

-ανακατευεις 2-3 στροφες με ενα κουταλι

-χυνεις τη φραπεδια σε ενα ποτηρι με 6-8 παγακια

-απολαμβανεις :-D

Πρόφιτ?  :D   Κι εγώ λίγο νερό βάζω αλλά πάλι μου κρατσανάει..  :lol:  :(

Δημοσ.

Πρόφιτ?  :D   Κι εγώ λίγο νερό βάζω αλλά πάλι μου κρατσανάει..  :lol:  :(

:/ τι ζαχαρη βαζεις? η μηπως φταει η φραπεδιερα σου? εχει πλαστικα "πτερυγια"(ΧD)? 

δοκιμασε την ελληνικη ζαχαρη post-295003-0-82661200-1411480403_thumb.jpg

*σορρυ μπορει να εχεις αναφερει πιο πανω δε τα χω διαβασει ολα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...