bluesattack Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Τελικα ο στιγμιαιος εσπρεσσο δεν ειναι καθολου ασχημος
deesnider Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Λουκουμοσκονη αλεύρι; Αθώα, απονήρευτα και ανυποψίαστα παιδιά! Κι ύστερα λένε ότι το μυαλό τού κόσμου πάει συνεχώς στο κακό...
bluesattack Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Τελικα ο στιγμιαιος εσπρεσσο δεν ειναι καθολου ασχημος Δοκιμασα nescafe.Καλος ηταν , τελειωσε , παμε για νεα δοκιμη αλλα ποιον ? Κατι ασημενια μεταλλικα στρογγυλα κουτια illy ειναι στιγμιαιος ? Καμμια αλλη προταση ? Σε στιγμιαιο εσπρεσσο.
The_Judas Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Παρόλο που τον αποφεύγω, έχει δαιμονοποιηθεί υπερβολικά ο στιγμιαίος καφές κυρίως λόγω κάποιων ανυπόστατων junk mail που έλεγαν ότι περιέχει χημικές ουσίες ή ότι είναι κατακάθι καφέ... Δεν έχω βρει κάποιο άρθρο που να το αποδεικνύει αυτό. Μόνο οι στιγμιαίοι καπουτσίνο έχουν συντηρητικά και διογκωτικά γιατί περιέχουν και γάλα σε σκόνη.
Frod0 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δοκιμασα nescafe.Καλος ηταν , τελειωσε , παμε για νεα δοκιμη αλλα ποιον ? douwe egberts Κατι ασημενια μεταλλικα στρογγυλα κουτια illy ειναι στιγμιαιος ? Η illy δεν βγαζει στιγμιαίο καφε,χωρίς να είμαι σίγουρος τα στρογγυλά κουτιά έχουν κάψουλες.
Daemonos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Παίδες, κατέληξα τελικά μετα απο πολλές δοκιμές σε καφέ. που είναι πολύ αρωματικός, ποιοτικός και δεν πειράζει στο στομάχι, τουλάχιστον εμένα που εχω ευαισθησία. Προτέινω τουλάχιστο να το δοκιμάσετε μια φορά! είναι φανταστικός. Το συγκεκριμένο ΑΚΡΙΒΩΣ όπως στην φώτο
black_rabBiT Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Υπάρχει κάποιο μυστικό να μην κάθεται η ζάχαρη κατω;
DrLo Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Υπάρχει κάποιο μυστικό να μην κάθεται η ζάχαρη κατω; Ναί 1
Daemonos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δοκίμασε Μέλι αντί για ζάχαρη.... Πολύ ανώτερη γεύση (σαν καραμελα) και πολύ πιο υγιεινό. Αν επιμένεις στη ζάχαρη, βάλε λίγο νεράκι και χτύπα ΠΡΩΤΑ την ζάχαρη (με το νερό μόνο), και μετά βάλε καφέ και χτυπα ξανά.
black_rabBiT Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Αν επιμένεις στη ζάχαρη, βάλε λίγο νεράκι και χτύπα ΠΡΩΤΑ την ζάχαρη (με το νερό μόνο), και μετά βάλε καφέ και χτυπα ξανά. Από περιέργεια το δοκίμασα. Δεν έχει αφρό, η ζάχαρη έμεινε στον πάτο, ο καφές είναι αχτύπητος. Δεν εννοω σε φάση "wow αχτύπητος! εννοώ τρωω τους κόκκους.
Daemonos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Από περιέργεια το δοκίμασα. Δεν έχει αφρό, η ζάχαρη έμεινε στον πάτο, ο καφές είναι αχτύπητος. Δεν εννοω σε φάση "wow αχτύπητος! εννοώ τρωω τους κόκκους. Η το χτυπάς περισσότερο η βάζεις Μέλι!
ultralisk Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 χτυπάς εννοούμε ανακάτεμα όχι καμιά φάπα ε
Προτεινόμενες αναρτήσεις