Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ετρεξα το 3DMark και ιδου τα αποτελεσματα...

Link

το προβλημα ειναι οτι δεν ξερω αν ειναι ικανοποιητικα....Απο τα λιγα που κατεχω μου φαινεται καλο το σκορ....θελω τα φωτα σας δοκτωρες.... B)

Δημοσ.

Η κάρτα γραφικών σου είναι πολύ αδύναμη.

Έχω καιρό να τρέξω το 06, αλλά νομίζω ότι είναι σωστό το Score σου.

Τα 3Dmark σε γενικές γραμμές τα θεωρώ μαρκετινίστικα κόλπα που υπάρχουν για να βλέπουν νούμερα οι διάφοροι περαστικοί με τα PC και να κάνουν αγορές μέχρι να βαρεθούν και να ασχοληθούν με κάτι άλλο.

Από την άλλη αν ξέρεις να το χρησιμοποιείς είναι καλό εργαλείο. Και όταν λέω να ξέρεις να το χρησιμοποιείς εννοώ να το έχεις για να μετράς την ισχύ του συστήματός σου, σε κάποια αναβάθμιση που έχεις κάνει ενδεχομένως, καθώς και τη σταθερότητα του και όχι να είναι παιχνίδι αριθμών και μέσω για να αγοράζεις νέα Parts. Είναι άσχημο να είσαι 3Dmark addicted.

Πρέπει στα Review πέρα από το να βλέπουμε πόσο βγάζει η κάθε κάρτα ή η κάθε συστοιχία σε 3Dmark, να βλέπουμε τι γίνεται και με τα παιχνίδια. Γι' αυτό υπάρχουν και οι αντίστοιχες μετρήσεις.

Μπορεί για παράδειγμα η x κάρτα να βγάζει παραπάνω στο 3Dmark από την y, αλλά η y αρκετές φορές να είναι καλύτερη στα παιχνίδι. Αυτό λόγω optimization με το παιχνίδι, Drivers, κλπ...

Δημοσ.

Η κάρτα γραφικών σου είναι πολύ αδύναμη.

καταρχην ευχαριστω, κατα δευτερον οταν λες οτι ειναι αδυναμη εννοεις τα 512mb μνημης ? η κατι που δεν παει καλα αναφορικα με το test...?

και το λεω αυτο γιατι κατα καιρους εχω προβλημα με movies ειτε avi ειτε mp4 ειτε mkv....με ολους τους players και εκανα το test μπας και φταει η GPU...(games δεν παιζω...)

Δημοσ.

Εννοώ ότι είναι Just Display. Δεν είναι για Games και πολλά πολλά γενικότερα.

http://www.guru3d.com/article/geforce-9500-gt-review/8

Αν δεις παραπάνω που παίζει η κάρτα θα καταλάβεις. Φαντάσου ότι η δική σου είναι ακόμα πιο αργή μιας και είναι έκδοση για Laptop.

Στις ταινίες με αυτό το σύστημα που έχεις δεν θα έπρεπε να είχες πρόβλημα βέβαια. Έχεις δυνατό σύστημα για ταινίες.

Με τι Player παίζεις τις ταινίες;

Δημοσ.

Τους εχω δοκιμασει όλους (vlc,kmplayer,bsplayer,MPC-HC...),ρε τι update σε drivers του κανα, τιποτα..... μονο με ultrex δεν το χω λούσει ακόμα...... :blink:

Δημοσ.

Στη θέση σου θα έκανα ένα Format.

Αφού έβαζα ότι Drivers χρειάζεται το σύστημα θα έβαζα τον MPCHC.

DirectX Runtime June2010

MPCHC

Η παραπάνω σειρά είναι η σωστή για τον MPCHC. Πρώτα το DirectX και μετά τον Player.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Το DirectX Runtime το κατεβάζεις από εδώ: http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=8109

Τον MPCHC τον κατεβάζεις από εδώ: http://mpc-hc.sourceforge.net/

Δεν χρειάζεται να βάλεις Codecs ή κάτι άλλο.

Δημοσ.

format ειχα κανει και στο παρελθον χωρις ομως θεαματικα αποτελεσματα.....αλλα τοτε ειχα εγκαταστησει πρωτα το vlc....θα δοκιμασω με τον MPC και τιποτε αλλο και ο θεος βοηθός....Thanks.. ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...