fragment_ Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 καλημερα παιδια, πριν 5 μερες λογο αστραπης μου καηκε αυτη εδω η μπριζα ασφαλειας, οπως επισης και ενα πολυμπριζο ασφαλειας αλλης μαρκας. το θεμα ειναι πως το αλλο πολυμπριζο ειχε μια εξτρα ασφαλεια την οποια τοποθετησα με μεγαλη ευκολια (ουτε καν ανοιξα το πολυμπριζο) και ολα ειναι κομπλε, ομως αυτη εδω η μπριζα της APC, δεν εχει μεσα ασφαλεια :8 http://www.e-shop.gr/s/PER.701174/APC-ESSENTIAL-P1T-GR-SURGE-ARREST-BLACK.html τι να κανω μη παει χαμενη;
dewn735 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Το προφανές... κατσαβιδάκι και άνοιγμα,και άμα δεις καμιά ασφάλεια την αλλάζει edit: Μετά πρόσεξα το "δεν έχει μέσα", οπότε ελέγχεις και για τυχόν ηλεκτρονικές (μπορεί να παίζει και καμιά θερμική) ασφάλειες (η αλλαγή τους βέβαια προϋποθέτει κολλητήρι και καλάι) ή ακόμα πιο απλά το αντικαθιστάς
rfc Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Μπορει να εχει και ηλεκτρονικη ασφαλεια, ή optocoupler, ή οποιοδηποτε αλλο κυκλωμα ασφαλειας, watchdog, NOT, κ.λ.π. Αν δεν εχει καποιο ηλεκτρονικο μικρο ρελεδακι, δεν αξιζει το κοπο.
sakis.kom Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Εγγύηση: Εφ'όρου ζωής. DOA 7 ημερών Καλύπτεται από την APC Europe στο 00800125924 Δεν ξέρω τι και πως...
pigeon Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Protection Working IndicatorSurgeArrest will warn you if its circuitry has been damaged by heavy strike or power line surge and it is unable to provide 100% protection. If still under warranty, APC will then replace your damaged SurgeArrest free of charge. Link
trivium Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 μπορεί να φταίει πως σου κάηκε η μπρίζα ασφαλείας, κοίταξε το.
fragment_ Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Link το εχω 3 χρονια και 2 μηνες, στο site του e-shop λεει εγγυηση εφ ορου ζωης, τωρα τι γινεται στη περιπτωση μου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα