GIANNIS400 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 δεν ξέρω τι γινετε αλλα τελευταια μου λαγγαρουν τα παιχνιδια και μου φενεται οτι θελω νεο σκληρο.Τον παρον τον εχω 3+ χρονια,θα κανω ενα φορματ και αν εχω πάλι τα ιδια θα τον αλαξω.Κριμα γιατι ο samsung 1tera που ειχω ηταν και ειναι πολυ αθορυβος...δεν παυει όμως να ειναι δισκος τεχνολογιας 2008.Το συστημα που εχω δεν ειναι κανα σπουδαιο και ειναι αυτο που εχω στην υπογραφη μου, και αυτο 3ετιας+.Εχω win7 ultimate και τα υπολοιπα οπως γραφω στην υπογραφη μου.Τι καλητερο θα προτεινατε για games, δεν παιζω fool αναλυσεις με ολα τα ΑΑΑ, hight τα βαζω με τα μισα απενεργοποιημενα.Για πρωτεινετε κανα γρηγορο σκληρο, συνηθος απο πλαισιο ψωνιζω.Αλλα θα κανω και κανα τεστ στον υπάρχον για να μην πεταξω χρημα τσαμπα, πρωτεινετε και κανα προγραμμα για τεστ στον samsung.
Heatspreader Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Αν περιμέναμε από τον δίσκο να παίξουμε Games ή να τρέξουμε οποιαδήποτε εφαρμογή γρήγορα, θα είχαμε καεί. Δεν παίζει ρόλο ο δίσκος στην απόδοση των Games. Αυτό γιατί ο δίσκος φορτώνει ότι θέλει σε γρήγορες μνήμες που έχει το PC. Άλλα στη RAM του συστήματος, άλλα στη RAM της κάρτας γραφικών. Για το μόνο που μπορούμε να μιλήσουμε για έναν δίσκο, είναι οι χρόνοι φορτώματος και αντιγραφής.
panther_512 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Υπάρχουν βέβαια και ελάχιστες εξαιρέσεις (Βλέπε STALKER: CoP), όπου γίνεται συνεχώς data streaming από το σκληρό, όπου εκεί έχεις μικροπαγώματα την ώρα που το παιχνίδι διαβάζει δεδομένα από το δίσκο. Αλλά για το 99.9999% των περιπτώσεων, είναι όπως τα λέει ο Heatspreader.
TheELF Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Εν τάξη,δεν παίζει μεγάλο ρόλο αλλά παίζει ρόλο,και αν από τότε που τον πήρε δεν έχει κάνει defrag ένα defraggler κάνει θαύματα σε τέτοιες περιπτώσεις.
Ntinaras Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 τι παιχνιδια παιζεις? γιατι ειναι κι αλλα παιχνιδια που διαβαζουν συνεχεια αποτο σκληρο (wow Πρωτο και καλυτερο)
solamnic Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 τι παιχνιδια παιζεις? γιατι ειναι κι αλλα παιχνιδια που διαβαζουν συνεχεια αποτο σκληρο (wow Πρωτο και καλυτερο) Μην το συζητάς... άλλαξα σκληρό στο WOW (το τρέχω από τον SSD όπου έχω και το σύστημα)... και ΠΕΤΑΕΙ..... ειδικά στις πόλεις όπου έχει πολύ κόσμο... δεν κολλάει ΠΟΥΘΕΝΑ.... πριν... το είχα σε έναν WD Black...(Γ.Τ.Π.) ....
alximistis_82 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 (επεξεργασμένο) δεν ξέρω τι γινετε αλλα τελευταια μου λαγγαρουν τα παιχνιδια και μου φενεται οτι θελω νεο σκληρο.Τον παρον τον εχω 3+ χρονια,θα κανω ενα φορματ και αν εχω πάλι τα ιδια θα τον αλαξω.Κριμα γιατι ο samsung 1tera που ειχω ηταν και ειναι πολυ αθορυβος...δεν παυει όμως να ειναι δισκος τεχνολογιας 2008.Το συστημα που εχω δεν ειναι κανα σπουδαιο και ειναι αυτο που εχω στην υπογραφη μου, και αυτο 3ετιας+.Εχω win7 ultimate και τα υπολοιπα οπως γραφω στην υπογραφη μου.Τι καλητερο θα προτεινατε για games, δεν παιζω fool αναλυσεις με ολα τα ΑΑΑ, hight τα βαζω με τα μισα απενεργοποιημενα.Για πρωτεινετε κανα γρηγορο σκληρο, συνηθος απο πλαισιο ψωνιζω.Αλλα θα κανω και κανα τεστ στον υπάρχον για να μην πεταξω χρημα τσαμπα, πρωτεινετε και κανα προγραμμα για τεστ στον samsung. Τσιμπα εναν ocz 60gb με 100 ευρω απο ΠΛΑΙΣΙΟ, κανε και αυτα που λεει ο αγαπητος συνφορουμιτης http://www.insomnia.gr/topic/337668-ssd-tips-tweaks-trim-support/ και θα εισαι οκ! Σε φτανουν και σε παρα φτανουν... Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2011 από alximistis_82
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα