Tomahawk Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Έχω την Connect3D 4890 1GB με δυο ανεμιστήρες, συγκεκριμένα αυτή την υλοποίηση και είναι το μόνο πράγμα που παράγει κάποιο θόρυβο στο PC, οι στροφές των fans δε ρυθμίζονται είναι μόνιμα στο 100%. Εάν ανοίξω το PC με μπλοκαρισμένα τα fans δε ακούγεται τίποτα. Η εγγύηση ισχύει για 1 χρόνο ακόμη αλλα δε νομίζω οτι τίθεται θέμα προβλήματος των fans έτσι σκέφτομαι να την αλλάξω με κάτι αθόρυβο (όσο το δυνατόν)! Έχω βρει μια SAPPHIRE VAPOR-X HD4890 1GB σε αρκετά καλή τιμή και σκέφτομαι να πουλήσω τη δικιά μου και να πάρω αυτή εφόσον ρυθμίζεται ο ανεμιστήρας (θέλει 2 καλώδια τροφοδοσίας οπότε μου φαίνεται λογικό). Τι λέτε;
AzaZyL Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Για δοκίμασε να της πειραξεις το bios με το RBE. Αλλιώς εάν πουλησεις την δική σου παρε καμιά νεότερη.
Tomahawk Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Ωραίος, δεν ήξερα την ύπαρξη αυτού του tool, θα το δοκιμάσω σε λιγάκι! Νεότερη δε παίζει να πάρω, γιατί και δε μου χρειάζεται και δε θέλω να δώσω περισσότερα απο 10-20Ε (αν χρειαστεί)! edit: Δεν μπορώ να κάνω save το bios file γιατί δεν υποστηρίζεται λέει απο τη συσκευή... (Προσπάθησα με GPU-Z) Πακέτο δηλαδή... Τι κάνουμε τώρα; Πώληση και αγορά της Sapphire που βρήκα ή είναι θορυβώδης (αν και διαβασα καλά σχόλια); Υ.Γ SVδάρα έχεις AzaZyL ή μου φαίνεται?! Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2011 από Tomahawk
AzaZyL Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Ασε το GPUZ και δοκίμασε το RBE. Ψαξε στο Google, radeon bios editor και θα στο βγάλει. Εκεί θα κατεβασεις το bios της 4890 σου και θα πειραξεις μόνο εκείνες τις τιμές για τους ανεμιστήρες. Μετά κανεις save και το φορτωνεις στην κάρτα γραφικών σου. ΥΓ δανεικό φίλου SV. Παιχνιδιαρικο μηχανάκι..
Tomahawk Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Αυτό ακριβώς έκανα, αλλα πρέπει να βγάλω το bios file με κάποιο πρόγραμμα (πχ GPU-Z) και μετά να το φορτώσω στο RBE για να το επεξεργαστώ. Το πρόβλημα είναι πως όταν παω να εξάγω το bios file μου βγάζει μνμ οτι αυτή η λειτουργία δεν υποστηρίζεται απο τη συσκευή (κάρτα γραφικών), οπότε δε μπορώ να το επεξεργαστώ... Υ.Γ Πριν μερικούς 3 μήνες πήρα ένα SV 650 '03, πολύ καλό και στη πίστα τη παλεύει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα