Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα βιντεο απο το κινητο και θελω να το μετατρεψω σε hd βιντεο,το βιντεο εχει αναλυση 320χ240.εχω το ultra mobile 3gp video converter αλλα παει μεχρι 720χ480.ποιο μου προτεινεται???

Δημοσ.

Ρε φίλε, αν το τραβήξεις το 320x240 ακόμα και στο διπλό(640χ480) θα φανεί ήδη αρκετά χάλια αν το πας σε HD θα φαίνεται σαν μωσαϊκό ένα πράγμα, θα είναι χάλια,αν βέβαια θες να δοκιμάσεις κοίτα τα free make video ή XMedia Recode

Δημοσ.

Τα ψηφιακά αρχεία μόνο προς τα κάτω έχουν νόημα να μετατρέπονται. Προς τα πάνω είναι σαν να έχεις ένα χαρτάκι από τσίχλες και να θέλεις να καλύψεις με αυτό μια ολόκληρη πόρτα.

Δημοσ.

λετε να το αφησω ετσι οπως ειναι??αυτο που ειπες για το 640χ480 με τρομαζει γιατι το καινουριο μου κινητο τοσο τραβαει.

Δημοσ.

Καλό θα ήταν να μας πεις ποιος ακριβώς είναι ο λόγος που θέλεις να κάνεις αυτού του είδους τη μετατροπή. Υποπτεύομαι ότι είναι η συνήθης παρανόηση που κάνουν κατά καιρούς διάφορα μέλη του forum: «αυξάνοντας την ανάλυση ενός video αυξάνεται και η ποιότητά του». Το οποίο μακάρι να ίσχυε, αλλά δεν...

Ίσως πάλι να είναι άλλος ο λόγος, και να τυγχάνει απόλυτα έγκυρος. Δες π.χ. αυτό εδώ το θέμα, όπου ένα μέλος ήθελε να φτιάξει ένα HD ανάλυσης βιντεάκι, συνδυάζοντας όμως σε αυτό διάφορες συστατικά στοιχεία (βιντεάκια, στατικές εικόνες κ.ά.) που δεν ήταν όλα HD ανάλυσης αλλά κάποια είχαν μικρότερη...

Δημοσ.

λοιπον εχω ενα βιντεο απο το μουσειο της ακροπολης που το ειχα τρβηξει με το κινητο και επειδη ειναι πολυ σημαντικο θελω να το κανω καλυτερη ποιοτητα.εγω νομιζα πως αν αυξησω την αναλυση γινεται καλυτερη η ποιοτητα,αλλα δεν ισχυει απο οτι μου λες.τωρα με ποιον τροπο μπορω να αυξησω την ποιοτητα γιατι η μαμα μου που ειναι καθηγητρια στο γυμνασιο θελει να το δειξει στα παιδια και με τετοια ποιοτητα ειναι σχεδον αδυνατο!!!!γινεται να κανω καλυτερη και την ποιοτητα του ηχου???

Δημοσ.

Δυστυχώς νομίζω πως θα χάσεις τσάμπα τον χρόνο σου. Αν η ποιότητα του αρχικού υλικού είναι μάπα (και τα περισσότερα κινητά τραβάνε μάπα video) και το υλικό αυτό οδηγηθεί σε προβολικό μέσο πολλών ιντσών (τηλεόραση/προβολέας κλπ.), θα γίνει ακόμη πιο εμφανής η χαμηλή του ποιότητα. Δεν υπάρχει μαγική συνταγή που να βοηθάει σε αυτές τις περιπτώσεις. Δεν έχει τύχει να δεις σε κάποιο δελτίο ειδήσεων να προβάλλουν videos τραβηγμένα από κινητά αυτοπτών μαρτύρων, κατεβασμένα από YouTube κλπ; Κι εκεί η ποιότητα είναι μάπα: πιξελιασμένη εικόνα, σπαστή κίνηση (λόγω του χαμηλού ρυθμού frames ανά δευτερόλεπτο στο οποίο έγιναν capture τα videos). Κοτζάμ τηλεοπτικοί σταθμοί, δε θα έκαναν κάτι αν μπορούσαν για να βελτιώσουν τα videos πριν τα βγάλουν στον αέρα;

Το πρόβλημα είναι ακριβώς αντίστοιχο με την ψηφιακή φωτογραφία: Έστω ότι έχεις μία ψηφιακή φωτογραφική από τις πρώτες που είχαν βγει, τότε που τα Megapixels ήταν πολύ λίγα. Η ανάλυση των εικόνων της δεν είναι αρκετή για να τυπώσεις το αποτέλεσμα με ικανοποιητική ποιότητα π.χ. σε ένα πόστερ μεγάλων διαστάσεων. Μόνο στις κλασσικές διαστάσεις που έχουν οι φωτογραφίες που βάζαμε στα άλμπουμ από την εποχή των αναλογικών μηχανών (6 ίντσες X 4 ίντσες, κάπου τόσο δεν είναι; ). Για να τυπώσεις σε μεγάλες διαστάσεις και η ποιότητα να είναι καλή, θα έπρεπε να είχες τραβήξει τις φωτό με μηχανή περισσότερων Megapixels...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...