Auron Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Θέλω να γράψω κάποια dvd με ελληνικούς υπότιτλους αλλα όταν τους δοκίμασα σε vlc/BSplayer η να ανοίξω το srt με notepad οι χαρακτήρες που εμφανίζονται είναι "χαλασμένοι" (π.χ. " óõìâåß ðñéí áð' áõôü ") Δοκίμασα να τους ανοίξω με word και ελληνικό encode και εμφανίζονται κανονικά οποτε οι υπότιτλοι είναι σωστοί. Έχω βάλει το ελληνικό language pack και πρόθεση τα ελληνικά από πινακα ελεγχου,δοκίμασα να αλλάξω το αρχείο από ansi σε unicode και τέλος δοκίμασα να γυρίσω την γλώσσα των windows σε ελληνικά,δεν δούλεψε τίποτα. Φαντάζομαι ότι είναι κοινότοπο πρόβλημα αλλα δη βρήκα κάτι στο forum/wiki,αν υπάρχει κάποιος οδηγός/παρόμοιο thread παρακαλώ δώστε ένα link και θα διαβάσω από εκεί. Ευχαριστώ.
dewn735 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Μπακαλίστικη λύση: άνοιξε το αρχείο με firefox (ή όποιον άλλο browser), γύρνα τη κωδικοποίηση σε ελληνικά και copy-paste στο αρχικό αρχείο
micos000 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Στο VLC πήγαινε Tools->PReferences->Subtitles άλλαξε την κωδικοποίηση σε Greek (WIndows-1253). Για το BS δεν ξέρω.
koularasss Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 και εγω ειχα το ιδιο προβλημα επειδη ειχα αλλαξει την γλωσσα των windows αλλα δεν θυμαμαι πως το εκανα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα