Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα μία GTX295 και όλα τα παιχνίδια μου έπαιζαν χωρίς πρόβλημα. Όποτε χρησιμοποιούσα cheat-άκι πάλι δεν είχα κανένα πρόβλημα. Πριν λίγο καιρό αγόρασα μία Gigabyte GTX 480 SuperOverClock Edition και άρχισα να τη δοκιμάζω σε παιχνίδια. Έβαζα και τσιτάκι γιατί το ζητούμενο δεν ήταν να τερματίσω το παιχνίδι αλλά να τεστάρω την κάρτα από άποψη επιδόσεων, θερμοκρασίας κλπ. Δοκίμασα το Sniper Ghost Warrior, το Crysis 2 με το DX11 και τώρα το Metro 2033. Και τα τρία παιχνίδια χωρίς το τσιτάκι έπαιζαν κανονικά. Μόλις έβαζα το τσιτάκι τα παιχνίδια πάντα κολλούσαν, είτε στην αρχή στο loading, είτε μετά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Τέτοια προβλήματα δεν είχα ποτέ με την GTX295. Υπέθεσα μήπως φταίνε οι ανεβασμένοι χρονισμοί της κάρτας, τα 820 MHZ της gpu και την έριξα στα 700 με το MSI Αfterburner. Τα προβλήματα παραμένουν. Τί μπορεί να φταίει; Χρησιμοποιώ τον τελευταίο driver της NVIDIA. Δοκίμασα της κάρτα με το BurnIt test PRO της Passmark, τόσο το 2D όσο και το 3D τεστ και τα βγάζει επιτυχώς.

Δημοσ.

Τις καρτες στα games τις τεσταρεις και με χωρις cheats ανετα ;)

Θέλω τα τσιτάκια για να μπορώ να παίζω ασταμάτητα γιατί πχ στο Metro 2033 πολύ εύκολα τα τέρατα μου σπάνε τη μάσκα και μετά πάω περίπατο. Με τα τσιτάκια παίζω ασταμάτητα και έτσι μπορώ καλύτερα να κάνω τις δοκιμές που θέλω, κάτι που δεν μπορώ να κάνω όταν παίζω κανονικά γιατί το παιχνίδι σταματά και ξανακάνει loading. Ζορίζω παρατεταμένα την κάρτα και μπορώ ν δω τις επιδόσεις της. Αν όμως "σκοτωθώ" στο παίχνιδι τότε οι δοκιμές πάνε περίπατο. Οπότε μπορείτε ρε παιδιά να μου πείτε τι φταίει;

Δημοσ.

το τσιτακι :mrgreen:

Αυτό το έχω καταλάβει φίλε μου. Εννοώ τι κάνουν τα τσιτάκια στον υπολογιστή και το παιχνίδι κρασάρει. Ξέρω ότι πατσάρουν τη μνήμη στην περιοχή του παιχνιδιού αλλά θέλω να καταλάβω γιατί το πρόβλημα δεν το είχα ΠΟΤΕ με την προηγούμενη κάρτα και το έχω ΠΑΝΤΑ με τη νέα κάρτα. Ποιός μ@λ@κίζεται; Η κάρτα; Ο driver; Το παιχνίδι; Ποιός; Και ποιά είναι η λύση; Πώς μπορώ να χρησιμοποιώ τσιτάκια χωρίς κρασαρίσματα;

Δημοσ.

όπως κατάλαβες we dont like cheaters..

Όπως και να χει περίμενα λίγη βοήθεια είτε σας αρέσουν τα μούτρα μου είτε όχι. Δεν πειράζει. Να είστε καλά.

Δημοσ.

μου θύμησε την εικόνα με τους παλιούς gamers που πέθεναν μέχρι να περάσει ένα level ο χαρακτηρας τους και τώρα ... αν δεν είχε save point ανα 5λ οι μισοι δεν θα τερμάτιζαν παιχνίδι :-(

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...