Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται η αναζήτηση αρχείων και φακέλων στα Windows 7 με τον ίδιο τρόπο όπως στα XP.

Εννοώ π.χ. αν μπορώ να γράψω *.doc και να μου εμφανίσει μόνο αρχεία του Word.

Να γράψω w* και να μου εμφανίσει αρχεία και φακέλους που το όνομά τους και μόνο αυτό ξεκινάει με το w

Να γράψω ?????.txt και να μου εμφανίσει αρχεία txt με 5 γράμματα στο όνομά τους.

Έχω την εντύπωση ότι η αναζήτηση στα windows 7 είναι πιο ανεπτυγμένη σε σχέση με τα XP αλλά έτσι μου βγάζει επιπλέον αποτελέσματα, μάλλον ψάχνει όχι μόνο στο όνομα αλλά και στα περιεχόμενα και στις ιδιότητες των αρχείων, τι μπορώ να κάνω για να ελέγχει μόνο στα ονόματα των αρχείων και φακέλων???

Δημοσ.

Τρέξε αυτό everything θα βρεις την υγεία σου,είναι πολύ μικρό και έχει επιλογές για να τρέχεις μαζί με τα windows και βγάζει και εικονίδιο κάτω δεξιά.

Δημοσ.

έμενα πάντως με βόλεψε αυτό . FilesearchEx

Ωραίαααα αυτό μοιάζει με την αναζήτηση των XP!!!

Αλλά παιδιά δεν μπορεί, κάποιος τρόπος θα υπάρχει, μέσα από την αναζήτηση που έχει το ίδιο το Λειτουργικό, υπάρχει κάποιος που να ξέρει, χωρίς να εγκαταστήσω άλλο πρόγραμμα!!!

Δημοσ.

μπες βοήθεια και υποστήριξη

πάτα αναζήτηση

(με τόνο, εμένα δεν μου το έβγαζε χωρίς)

πάτα το πρώτο

και απο εκεί έχει 6 ενότητες

ψάξτο λίγο απο εκεί

Δημοσ.

Στα vista έχει πάνω δεξιά στο παράθυρο της αναζήτησης μια επιλογή για Σύνθετη αναζήτηση. Αν την πατήσεις εμφανίζει επιλογές και πρέπει να τσεκάρεις το Συμπεριλάβετε αρχεία που δεν περιλαμβάνονται στο ευρετήριο...

EDIT:

Ένα πολύ καλό και ταχύτατο εργαλείο αναζήτησης είναι το pdfind.

Περιλαμβάνεται στην δωρεάν έκδοση του PowerDesk 6 ή αν θέλεις μπορείς να το πάρεις από το λινκ (http://www.mediafire.com/?m2ktdey0am94yhw).

Εμένα με έχει βολέψει πάρα πολύ και το έχω μόνιμα στο στικάκι για γρήγορες αναζητήσεις σε άλλους υπολογιστές.

Δημοσ.

Τρέξε αυτό everything θα βρεις την υγεία σου,είναι πολύ μικρό και έχει επιλογές για να τρέχεις μαζί με τα windows και βγάζει και εικονίδιο κάτω δεξιά.

Απλα κορυφαιο...Το εχω "ανακαλυψει" ενα χρονο και ειναι αναντικαταστατο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...