JOHNYXXX Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 ποια ειναι η γνομη σας θελω να παρω αμεσα ενα gps και ειμαι αναμεσα στα παραπανο! ΒΑΛΤΕ ΣΥΗ ΛΗΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟ:TomTom XL2
Sreak Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Στα navigon πλέον υπάρχει περίπτωση στο μέλλον να πληρώνεις για τις αναβαθμίσεις των χαρτών οπότε καλύτερα να να πας στο mls ώστε να μην μπεις σε παραπάνω έξοδα
anta_n Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Ένας φίλος μου που είναι όλη μέρα στο δρόμο και μέσα στην Αθήνα και σε ταξίδια μια φορά μου είχε πεί ότι τον είχε βολέψει ένα MLS που είχε επειδή είχε πολύ καλούς χάρτες. Απ' ότι είχε πει είχε δοκιμάσει 2-3 αλλά δε τα θυμάμαι ποιά ήταν.
palawiaris Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Στο navigon άμα πληρώσεις 20 ευρώ έχεις για 2 χρόνια τζάμπα αναβαθμίσεις.Έπειτα βρωμάει ο τόπος με αναβαθμίσεις από τον θείο. Άν τυχόν πάρεις navigon πρόσεξε την οθόνη. Πολλές συσκευές έχουν πρόβλημα στην οθόνη.Δηλαδή σε όποια γωνία και αν πατήσεις ελαφρά,κάνει μια μικρή κιλήδα στο κέντρο. Το services τους είναι ίσως το χειρότερο που θα βρεις. Πολλά λάθη στην πλοήγηση,αλλά ίσως και το mls να είναι το ίδιο χάλι. Με λίγα λεφτά μην περιμένεις κάτι πολύ καλό. Κοίταξε και τις καινούργιες συσκευές της navigon
FFighter Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 navigon & mls εχουν τα + και τα - αμφοτερα. απο τη πλευρα του χαρτη το mls ειναι καλυτερο.μη ξεχναμε οι ταξιτζηδες εχουν στη συντριπτικη πλειοψηφια dest. προσωπικα δε θα διαλεγα κανενα αλλα αν πρεπει να επιλεξω και με τη προοπτικη να το ξεκλειδωσω και να φορτωσω οτι προγραμμα θελω ,θα κατεληγα στο mls
weber122 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 και εγώ mls θα πρότεινα. θεωρώ πως έχει πολύ καλύτερο χάρτη από τον αντίστοιχο της navigon και σίγουρο το mls έχει πιο ενημερωμένες δρομολογήσεις
krypton Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 καλά χιλιόμετρα! αν θες πες μας και τις εντυπώσεις σου από τη συσκευή να παρουμε και εμεις μια γευση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα