Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το να παιζουν 2 κομματια μαζι, δεν ειναι remix.

το vitrualdj δεν κανει παντα 100% συγχρονισμο, μη πω ποτε, οπως και κανα αλλο software δε μπορει.

τα remix δε γινονται με αυτο το τροπο.

Δημοσ.

1) και με τον μίκτη πως θα τα συγχρονίσω? (έχω μίκτη)

2) γιατί το λες ότι δν κάνει καλό συγχρονισμό

3) back and forth? ε?

δώστε μου τα φώτα σας

αλλα επειδή απο ότι έχετε καταλάβει ξέρω πολύ λίγα (ούτε τα βασικά) και ψάχνομαι

αν μπορείτε να μου εξηγείτε αυτά που λέτε...

Δημοσ.

τωρα ζητας πολλα. δεν ειναι τοσο απλα.

με το μικτη τα συγχρονιζεις απο το cdplayer - controler με το αφτι και το χερι. manual

τα software κανουν χοντρικα το συγχρονισμο.

ξεκινα με το sony acid να κανεις πειραματα και δες βιντεο απο το youtube

Δημοσ.

αυτο που προσπαθησες να κανεις δεν ειναι remix ειναι mashup (τεχνικα και τα mashup remix ειναι) απλα η ενοια του remix ειναι αλλη πλεον πχ αυτο ειναι remix http://www.youtube.com/watch?v=dD40VXFkusw αυτου -> http://www.youtube.com/watch?v=xDAX2aVWAag γενικα οι dj δεν κανουν remix οι producer απο την αλλη κανουν :)

ps να μην παρεξηγηθω dj ειναι αυτος που παιζει ηχογραφιμενη μουσικη στο κοινο

Δημοσ.

δηλαδή ρεμιξ δεν είναι πολλά κομμάτια ενωμένα αλλα ένα δικό σου κομμάτι?

τα software κανουν χοντρικα το συγχρονισμο.

ξεκινα με το sony acid να κανεις πειραματα και δες βιντεο απο το youtube

πιστεύω ότι χωρις το software θα κάνω χίλιες φορές πιο χονδρικά τον συγχρονισμό

το sony acid είναι audio editor?

Δημοσ.

και τι διαφορά έχει άμα κάνω ένα ρεμιξ με το sony acid και όχι με το virtual DJ? πάλι software...

θα το δοκιμάσω βέβαια

το acid ειναι daw και ειδικα αν εισαι αρχαριος νομιζω θα ειναι δυσκολο να ξεκινισεις μαζι του.. προτεινω το fl studio για αρχη το οποιο ειναι πολυ noob-friendly δες και κανα tutorial στο youtube και ξεκινα (στην συνεχεια περνα σε κανα cubase ή pro tools). με virtual dj ξεχνα τις σοβαρες δουλειες

Δημοσ.

ψάχτηκα σε κάποια φάση (προ φορμάτ) με το fl studio... και μπορώ να πω πως χάθηκα λίγο στην αρχή

το fl studio είναι για δημιουργία μουσικής ενώ το virtual DJ είναι για μιξη σωστά?

όπως και να έχει αυτή τη στιγμή κάνω εγκατάσταση το acid

Δημοσ.

ψάχτηκα σε κάποια φάση (προ φορμάτ) με το fl studio... και μπορώ να πω πως χάθηκα λίγο στην αρχή

το fl studio είναι για δημιουργία μουσικής ενώ το virtual DJ είναι για μιξη σωστά?

όπως και να έχει αυτή τη στιγμή κάνω εγκατάσταση το acid

προσωπικη μου αποψη ξεχνα το acid( το οποιο ξαναλεω ειναι πιο δυσκολο στον αρχαριο) και ψαξου με fl που ειναι πιο ευκολο για αρχη... το mixing ειναι αλλο πραγμα απο το απλα να ενωνεις 2 κομματια μεταξυ τους, τελειος διαφορετικο (στο producing τουλαχιστον) Δεν ξερω τι θες ακριβως να πετυχεις απλα αν δεν αποκτησεις βασικες τεχνικες και μουσικες γνωσεις ουτε mash up θα σου βγει ουτε remix ( το οποιο θελει κ την προσωπικη σου πινελια για να θεωρηθει remix) αυτα απο μενα απλα αν ασχολειθεις με producing καλο θα ηταν να εχεις κ λεφτα γτ χωρις ενα αξιοπρεπες audio interface δν κανεις δουλεια (μην βαλουμε τα ακουστικα που χρειαζοντε στο mixing midi keyboards microphones Κλπ κλπ)

Δημοσ.

Όταν μια εποχή με είχε πιάσει η όρεξη για mashups (σε 480p τσαχαλίζει, στα 720p παίζει κομπλέ. Και το ξέρω ότι θα με μισήσουν οι οπαδοί των Nightwish αλλά who cares, ταίριαζε σε ένα παλιό σετ :P )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...