soklhtos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 παιδιά καλησπέρα σε όλους! θα μπώ κατευθείαν στο θέμα.. ζητώ την βοηθειά σας σας παρακαλώ σχετικά με το τροφοδτικό! έχω ένα enermax galaxy 850w αλλά μου παρασουάζει το εξής πρόβλημα... το εβαλα πανω στον υπολογιστη αλλα...... καθε φορα που τον αναβω 1ο) ανναβει το λαμπακι κοκκινο.και κάνει τα μπιμ 2 φορες καθε 5 δευτερολεπτα και απο πισω εχει ενα κουμπακι,κοκκινο μολις το παταω σταματαει! αλλα μολις τον κλεινω και τον ανοιγο τον υπολογιστη ξανα τα ιδια!! δεν ξερω τι να κανω... δεν εχω βαλει τιποτα πανω στον υπολογιστη μονο τα καλοδια τις μητρικης. πειτε μου σας παρακαλω... edit : δεν εχω βαλει καρτα γραφικον ισως ειναι απο αυτο;;;; βασικα την περιμενω να ερθει με κουριερ εχω παραγκιλει περνει εχτρα ρευμα ισως απο το πολυ φορτιο ξερογο!! ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας!
Thanos1972 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Εισαι σιγουρος οτι ο ηχος προερχεται απο το τροφοδοτικο?Το manual του τροφοδοτικου το εχεις? Γιατι κατι μου λεει οτι μολις συνδεσεις επανω την καρτα γραφικων,ολα θα στρωσουν?
soklhtos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 φίλε θάνο... ευχαριστώ πολύ για την γρήγορα απάντηση! αλλά.... το εχω ακουσει μονο απο το τροφοδοτικο... διοτι ειχα αλλο πανω στον υπολογιστη και δεν εκανε τιποτα! το τροφοδοτικο το αγορασα απο φιλο που το δουλευε ελαχιστα και το πηρα ενω το δουλεψε πρωτα μπροστα μου... τώρα όσο για την κάρτα έτσι λέω και εγώ αλλα τον έχω λυτό τώρα τον υπολογιστη χωρις τροφοδοτικο μην γινει τιποτα και μου το καψει...
soklhtos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 κανείς αλλος;;; δεν εχει να πει κατι....;;;
Obsidian Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Σύμφωνα με το manual του, τα δυο beep που λες συν το κόκκινο LED ισοδυναμούν με βραχυκύκλωμα. Αν έβαλες την κάρτα σου και ακόμα υπάρχουν προβλήματα τότε το τροφοδοτικό έχει θέμα. Μήπως όταν ο "φίλος" σου το δοκίμασε μπροστά σου είχε πατήσει το κουμπάκι δίπλα στο LED για να σταματήσει τα beep?
soklhtos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 να σου πώ δεν το πρόσεξα... αλλά θα δώ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα