Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε Nvidia. Η GTS-450 είναι σαφέστατα χειρότερη. Αν πας σε GTX550ti θα πας σε ένα κόστος (~120) και επιδόσεις ανάμεσα στις 6770-6850.

LINK για να το τσεκαρω και εγω ;

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο χρονος ειναι χρημα φιλε !!

Για μένα δεν είναι φίλε μου? Κι άντε να τον σπαταλήσω για μένα, αλλά για να κάνω την δική σου την δουλειά?...

Δημοσ.

Άντε μ' έριξες.

Review

Skroutz

Και όπου 5770=6770. Είναι ακριβώς ίδιες με άλλο αυτοκόλητο. Όπως θα δεις είναι πιο κοντά σε αυτήν είναι η 550ti, παρά στην 6850

Δημοσ.

Άντε μ' έριξες.

Review

Skroutz

Και όπου 5770=6770. Είναι ακριβώς ίδιες με άλλο αυτοκόλητο. Όπως θα δεις είναι πιο κοντά σε αυτήν είναι η 550ti, παρά στην 6850

Μου αρεσει αυτη η 550. Οποτε 6770 Η 550 ; Ποια η αποψη σου ;

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω καινούργιο topic ο επεξεργαστής intel quad core Q9550 @ 2.83ghz θα ρίχνει bottleneck σε μια sapphire radeon hd 6950 2gb ? ίσως κάνω overclock αλλά θα προτιμούσα να το αποφύγω

Δημοσ.

VFM -> 6770

Τώρα εξαρτάται αν είσαι και λίγο fanboy με κάποια από τις 2 εταιρίες. Απλά πλησιάζοντας σε τιμή την 6850 η GTX550, δεν μπορείς να την πεις και άριστη αγορά

Για να μην ανοίγω καινούργιο topic ο επεξεργαστής intel quad core Q9550 @ 2.83ghz θα ρίχνει bottleneck σε μια sapphire radeon hd 6950 2gb ? ίσως κάνω overclock αλλά θα προτιμούσα να το αποφύγω

Νο bottleneck με ένα μέτριο OC. Στα default θα έχεις λίγο. Αλλά γιατί δεν θες? Ανεβάζεις λίγο το FSB και είσαι εντάξει. Ούτε ρεύματα ούτε τίποτα

Δημοσ.

αν γίνεται δες λίγο το topic μου στα overclocks είναι σχετικά καινούργιο με τίτλο τον επεξεργαστή δώσε καμιά βοήθεια μπας και την παλέψω γιατί δεν ξέρω πως να βάλω ακριβώς τις ρυθμίσεις για το overclock

Δημοσ.

αν γίνεται δες λίγο το topic μου στα overclocks είναι σχετικά καινούργιο με τίτλο τον επεξεργαστή δώσε καμιά βοήθεια μπας και την παλέψω γιατί δεν ξέρω πως να βάλω ακριβώς τις ρυθμίσεις για το overclock

Έχεις PM

Δημοσ.

χα χα !! Δεν "τα εχω" και γιαυτο μαλλον θα παω σε 6770. Εξαλλου δεν παιζω παιχνιδια σαν τρελος. Αρκει η 6770 να παιζει Full HD χωρις AA εννοειται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...