Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, ψάχνω ένα προγραμματάκι για να ελέγχω το δίκτυο μου... Δηλαδή πιο συγκεκριμένα επείδη συνδέονται διάφορα άτομα στο δίκτυο μου,θέλω να τους δίνω δικαιώματα (να τους κάνω μπλοκ και να τους περιορίζω κτλ). Απο τις ρυθμίσεις του ρούτερ μου είναι ολόκρηρη διαδικασία κάθε φορά... Αν υπάρχει κάτι βοηθήστε με....

• Moderators
Δημοσ.

Καλησπέρα, ψάχνω ένα προγραμματάκι για να ελέγχω το δίκτυο μου... Δηλαδή πιο συγκεκριμένα επείδη συνδέονται διάφορα άτομα στο δίκτυο μου,θέλω να τους δίνω δικαιώματα (να τους κάνω μπλοκ και να τους περιορίζω κτλ). Απο τις ρυθμίσεις του ρούτερ μου είναι ολόκρηρη διαδικασία κάθε φορά... Αν υπάρχει κάτι βοηθήστε με....

Για να κανεις κατι με προγραμμα και οχι απο το router, σαν λυση μπορω να σκεφτω το στησιμο ολοκληρου domain και active directory με το οποιο μπορεις να κανεις αυτα που θελεις και γενικα οτι τραβαει η ψυχη σου, αλλα μονο γρηγορη και ευκολη λυση δεν ειναι.

Το interface του router -εαν υποστηριζει τις λειτουργιες που θελεις- φαινεται ως η ιδανικη και λιγοτερο επιπονη λυση.

Δημοσ.

Κι εγώ θα συμφωνήσω ότι για πλήρη έλεγχο χρειάζεσαι Active directory.

Από εκεί και πέρα, αφού επιτρέπεις διάφορους να συνδεθούν, φαντάζομαι εννοείς ότι συνδέονται για πρόσβαση στο internet. Μπορείς να ενεργοποιήσεις το mac filter στις ρυθμίσεις του firewall στο router και να προσθέτεις/αφαιρείς κατά βούληση όποιον θέλεις. Έχει περιορισμό όμως στις 32 καταχωρημένες mac addresses.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...